ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 28-12-2010 .

Η παρακμή της Πατρίδος μας έχει κρατήσει χρόνους πολλούς και οι κρίσιμες ιστορικές περιστάσεις με τις «συμμαχικές» ενεργειακές βλέψεις και τις ευμετάβλητες γεωπολιτικές ισορροπίες δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον για την πατρίδα μας. Η δε οικονομική κρίση έχει λάβει ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά ενός ψυχροπολεμικού κλίματος. Ενδεχομένως και τα χαρακτηριστικά ενός μεσοπολέμου. Κανένα ζωντανό κράτος με θέληση για ζωή δεν μπορεί να καταστεί μήτε παθητικός θεατής μήτε πρόθυμος δούλος. Είναι συνεπώς ώρα ευθυνών και η Ελλάς πρέπει να πολεμήσει σ’ όλα τα επίπεδα για να επιτύχει το εθνικά επιθυμητό αποτέλεσμα της λευτεριάς της κι όχι το δήθεν πολιτικά εφικτό του εφήμερου εφησυχασμού. Είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών.

Οφείλουμε να πετύχουμε πάνω απ’ όλα την εσωτερική αλλαγή. Να αλλάξουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς με το να παύσουμε να αποδεχόμαστε ξένες λύσεις για δικά μας προβλήματα και να εξαρτιόμαστε από ξένα συμφέροντα μεγάλων δυνάμεων ως μικροί πλην έντιμοι δουλοπάροικοι. Να αποβάλλουμε από τη ζωή μας πολιτικούς, «ακαδημαϊκούς» και άλλους πραματευτάδες που μας λένε να σκύβουμε το κεφάλι, μας μαθαίνουνε να θεωρούμε μακρινά δικά μας εδάφη και ιστορία και παζαρεύουνε το Αίμα των προγόνων μας με την ευημερία της παγκόσμιας συνύπαρξης εθνικά άχρωμων πολιτών του κόσμου. Να αλλάξουμε λοιπόν με το να σπάσουμε τις πνευματικές αλυσίδες και να εγερθούμε, μακριά από την καθεστωτική μούχλα, για να κάνουμε ενεργητικά έργα για τη σωτηρία και την αναγέννηση της Ελλάδος. Να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι αυτό το έργο είναι μόνο στα δικά μας χέρια και να πάρουμε στο πλευρό μας κι άλλους Έλληνες πείθοντάς τους ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Αλλά αυτή η σωτηρία και η αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος Μας περνάει από έναν και μοναδικό δρόμο. Να φύγουμε από την όχθη του μικρού και να πάμε σ’ αυτήν του μεγάλου. Να φύγουμε από την κατάσταση του ανίσχυρου και να πάμε σ’ αυτή του ισχυρού. Να ξεφύγουμε από την θέση του έκπτωτου και του φυγά από βάρβαρους κατακτητές και να επιστρέψουμε στη θέση του κυρίαρχου και του άρχοντα των ελευθέρων λαών. Να γίνουμε η Ελλάδα που θα δώσουμε και πάλι το παράδειγμα του αδούλωτου και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες Μεγάλη Δύναμη. Να επιβάλλουμε μια Νέα Ελληνική Τάξη Πραγμάτων και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Σ’ έναν κόσμο που καταρρέει με έναν εχθρό που λυσσομανάει για νοσηρή παγκόσμια εξουσία, οφείλουμε να αλλάξουμε το πολιτικό περιβάλλον και να το κάνουμε δικό μας.

Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να αποδεχτεί έναν Τούρκο βουλευτή, τάχα «Έλληνα» μουσουλμάνο και «σοσιαλιστή», να σηκώνεται στη Βουλή των Ελλήνων και να ζητάει δικαιώματα εκλογής των μουφτήδων με δικαστικά και άλλα δικαιώματα όταν στην Ελεύθερη Θράκη Μας τα πάντα κινούνται στο ρυθμό της τουρκικότητας που έχει επιβληθεί έσωθεν και στις Βρυξέλλες και τον κόσμο όλο με τη σύμφωνη γνώμη των «Ελλήνων» κρατούντων των Αθηνών; Συνέβη κι αυτό με τον Χατζηοσμάν, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη. Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να ανεχτεί συναυλίες σε εκκλησίες και συναθροίσεις ηθοποιών και καλλιτεχνών της πλάκας να μας λένε για διωγμούς τάχα των λαθρομεταναστών και της «δημοκρατίας» όταν ο τόπος παραδίδεται στους ξένους και η αναγραφώ σ’ ένα πανώ της φράσης «η Πάτρα είναι πόλη ελληνική» θεωρείται ρατσιστική; Ποιος γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ ανέχεται ένα απλό ψάρεμα στα αιματοβαμμένα με το Αίμα τριών Ηρώων Ελλήνων Ίμια να γίνεται μ’ ένα τουρκικό σκάφος να διατείνεται για την τουρκικότητα του χώρου όταν ένα δικό μας λιμενικό προασπίζει ελληνικές ζωές και πίσω στας Αθήνας του Κολωνακίου έχει μοιραστεί το Αιγαίο και ο πλούτος του με τον Τούρκο και τον Σιωνιστή που τον ορμηνεύει και αποτελεί το πραγματικό αφεντικό;

Να καταλάβουμε λοιπόν ότι ο μέγας εχθρός της Ελλάδος και στο θέμα των Καρτών του δούλου Πολίτη και στην κλοπή του δημόσιου πλούτου και της Εθνικής Μας Γης, ο εχθρός Ελλάδος και Χριστού, ο εχθρός Ελλάδος και Έλληνα Ανθρώπου είναι ο Σιωνιστής Νεοταξίτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των πονηρών Λεσχών. Και να ξαναγίνουμε ξανά Έλληνες Εκπολιτιστές, Πολεμιστές και Κοσμοκράτορες. Άρχοντες και Παιδαγωγοί. Εκφραστές του Ήθους, της Αρετής, της Τόλμης και του Ηρωισμού. Να διώξουμε ξένες νοοτροπίες και λαθρεποίκους. Να κάνουμε μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Να φέρουμε πίσω στην καρδιά και στην Ελλάδα την Μεγάλη Ιδέα και τις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες. Να ενώσουμε τον κοινωνισμό μας με το Ελληνικό Έθνος στον δικό μας Εθνικοκοινωνισμό ενώνοντας τους Έλληνες υπό τη σκέπη της Πατρίδος. Τότε θα αλλάξουμε σίγουρα φτιάχνοντας έναν πανώριο ελληνικό κόσμο. Και ας δούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=mfEDAguYijQ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: