ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΑΘΗΝΑ 3-12-2010 .

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα της πολιτικής ζωής ενός τόπου που δεν επιδέχονται προχειρότητας, και πειραματισμών. Κάποια ιερά ζητήματα που δεν αγγίζονται ούτε για αστείο ούτε για λόγους τουριστικής εκμετάλλευσης. Και κάποιες παράταιρες φιλίες που παραμερίζονται χάριν των εθνικών συμφερόντων. Και ακόμη οι θεσμοί της εθνικής κοινότητος, πρόσωπα και υπηρεσίες, είναι υποχρεωμένοι να προέρχονται αποκλειστικά από τα σπλάχνα αυτής της κοινότητος, να διαπνέονται από πατριωτικό πνεύμα, να κατέχουν μαζί με τη λαλιά και ελληνική ψυχή και να εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Αυτά τα αυστηρώς ανέγγιχτα ζητήματα είναι τα εθνικά και αυτές οι φιλίες είναι εκείνες που σχετίζονται με τους εχθρούς του Ελληνικού Γένους.

Ο ίδιος ο λαός μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του όταν υφίσταται ένα κράτος που έχει αποφασίσει να απομακρύνει από την αγκαλιά τού Ελληνικού Έθνους τα παιδιά του και την γη του. Να διαλύσει δηλαδή το Ελληνικό Έθνος. Όταν υφίσταται ένα κράτος που επιθυμεί να κάνει συνόδους ΕΕ και Τουρκίας προκειμένου να εισάγει ενταξιακά χρονοδιαγράμματα τού αιώνιου εχθρού μας την ώρα που το ΝΑΤΟ δια τού Αμερικανού επικεφαλή τού στρατηγείου Σμύρνης καλύπτει ως νατοϊκές τις εισβολές των τουρκικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο μας και εξαιρεί από νατοϊκή άσκηση το Αιγαίο θεωρώντας το ουσιαστικά γκρίζα ζώνη και οι νατοϊκοί χάρτες δεν έχουν σύνορα στο ελληνικό αρχιπέλαγος, αναγκάζοντας τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να αποχωρίσουν, ποιος είναι αυτός που θα δει «φιλικά» τους Τούρκους δίχως να κινδυνέψει να θεωρηθεί μειοδότης; Όταν ΕΕ και ΟΗΕ έχουν καταγράψει, πάντα με ελληνικές ευθύνες, την γλώσσα των Σκοπίων που έχουν καταγραμμένες θρασείες διεκδικήσεις ως «μακεδονική», ποιος δικαιούται ατιμώρητα να δει μια διεθνιστική Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα των Βαλκανίων που ονειρεύεται η ντόπια Κεντροαριστερά; Όταν κάποιος βλέπει μια Θεσσαλονίκη, και όλες τις πόλεις και τα χωριά μας, ως οντότητες πολυεθνικές κι όχι μόνο ελληνικές, τι σχέση μπορεί να έχει με το αναπτυγμένο φυλετικό συναίσθημα του ελληνικού λαού;

Βάλτε τώρα με το νου σας τι μπορεί να συμβεί σε μια Ελλάδα με μύριους εχθρούς κοντά και μακριά της όταν έχει υποστεί καταχρηστικά και αντεθνικά με το σχέδιο «Καλλικράτης» μια διοικητική διαίρεση σε μεγάλες περιφέρειες με πλήρη πολιτική διαχείριση πραγμάτων σε θέματα όπως το εκπαιδευτικό, το μεταναστευτικό και σωρεία ακόμη άλλων πρώην κεντρικών κρατικών αρμοδιοτήτων. Με την προπαγάνδα του Συστήματος να φτιάχνει διαρκώς ψεύτικες εθνικές μειονότητες σαν την τουρκική, την «μακεδονική» και άλλες. Και όταν κάποιες θεσμικές κρατικές επιτροπές και παχυλά αμειβόμενες ΜΚΟ συναγελάζονται με αυτές τις «μειονότητες» παρέχοντας σ’ αυτές ουσιαστική αναγνώριση. Και όταν η σιωνιστική προπαγάνδα ακολουθεί ή και ποδηγετεί την τουρκική σε βάρος μας βουλιμία. Και όταν εννοώ σιωνιστική εννοώ σιωνιστική, δηλαδή την νεοταξική υπερκυβέρνηση και όχι όπως λένε κάποιοι πονηροί τον απλό εβραϊκό λαό. Άλλωστε για παράδειγμα ο Νόαμ Τσόσκι και ο Ροζέ Γκαροντί είναι Εβραίοι αλλά όχι σιωνιστές. Ενώ ο Κεμάλ υπήρξε απλά σιωνιστής. Και ύστερα Τούρκος, άρα διπλά ανθέλλην και φυσικά αρχισφαγέας.

Τώρα κ. Μπουτάρη εξακολουθείτε να στηρίζετε αυτά που είπατε στον γνωστό δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη; Να λέτε δηλαδή την Θεσσαλονίκη Μας Νέα Ιερουσαλήμ ή Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων όπως μας λέτε ότι την αποκαλούν οι Εβραίοι που έζησαν ως ένα χρονικό διάστημα στην περιοχή και μάλιστα κατά πλειοψηφία όπως μας «αποκαλύψατε»; Δηλαδή ότι οι Έλληνες υπήρξαν μειοψηφία στον τόπο τους έστω και για μία χρονική συγκυρία σκλαβιάς; Εκτός κι αν επικαλείστε τις οθωμανικές απογραφές που γράφτηκαν με το ψέμα και το ξίφος των Τούρκων. Θεωρείτε μήπως λάθος την επαναφορά της οδού Αγίου Παύλου στην αρχική ονομασία της και όχι στην ενδιάμεση κατοχική ονομασία Κεμάλ Ατατούρκ; Και ακόμη σέβεστε απλά την αγανάκτηση των Ποντίων αδερφών μας και των Αρμενίων για τον σφαγέα των προγόνων τους, δεν αποδέχεστε την μια και μόνη αλήθεια για τις τελούμενες γενοκτονίες από τους Τούρκους που αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των λαών και της επιστημονικής κοινότητας; Ο ίδιος λέτε τελικά ότι το δήθεν σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη δεν είναι το σπίτι του και ότι γεννήθηκε αλλού. Άλλωστε προφανώς η κατάκτηση δεν τεκμηριώνει νόμιμη κατοχή. Και ο τουρισμός δεν είναι γέφυρα για την επάνοδο του εκλεκτού της παγκόσμιας διακυβέρνησης Τούρκου και των συνοδοιπόρων του.

Η Γη μας ανήκει μόνο στους Έλληνες και η Ελλάδα έχει ανάγκη να αλλάξει. Έχει ανάγκη να μεγαλώσει. Αυτό πιστεύουν οι Έλληνες Εθνικιστές και η πλειονότητα των Ελλήνων. Κι ας δούμε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=23NfM_bAZXU&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: