ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 15-1-2011 .

Αν θέλουμε να μιλάμε για μια ελεύθερη κοινωνία και ένα αληθινά ελεύθερο έθνος, ουσιαστικά και τυπικά ανώτερο, μεγάλο και αντρειωμένο, τότε πρέπει να πλάσουμε πολίτες εύψυχους. Πολίτες δηλαδή που διαθέτουν ψυχική καλλιέργεια και σθένος καμωμένα να ανταποκρίνονται στην ισχύ της κοινότητας, υποσκελίζοντας κάθε έννοια φτηνής ατομικότητας. Διότι αληθώς ελεύθερο είναι, όπως πολύ σοφά λέγανε οι πρόγονοί μας, το εύψυχον. Το απόλυτο σκιαγράφημα δηλαδή της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος.

Αλλά η ελευθερία έχει πολλές εκφράσεις κατά τρόπο τέτοιο που να μην μπορεί να σταθεί από μόνη της όρθια η μία δίχως την άλλη. Η ελευθερία λοιπόν υπάρχει στην έκφραση του λόγου, στην διακίνηση των ιδεών, στην κοινωνική ασφάλεια, στην εθνική κυριαρχία, στην έκφραση της Πίστης, στην υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος δίχως πατρόνες, στην προσήλωση στην Πατρίδα και το Έθνος ως κυριάρχου οντότητος. Εκφράσεις ελευθερίας που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκύψουν, ούτε καν να ανεχθούν, καμία επίφαση όποιας άλλης πλανεύτρας και ψεύτικης «ελευθερίας». Αφού σίγουρα ελευθερία δεν είναι, όπως προσπαθούν να μας πείσουν σήμερα κηφήνες και διεθνή «αφεντικά», η ανοχή στο ανακάτωμα των φυλών, η αισχρή ενοχοποίηση του εθνικισμού, η υποταγή στα ξένα κελεύσματα, η «δημοκρατία» των λίγων σε βάρος των πολλών, ο ευκαιριακός ψευτοπατρωτισμός.

Ελευθερία λοιπόν είναι να δίνεται βήμα στην πολιτική φωνή που θέλει το πολιτικό σύστημα να αποκλείσει επειδή δεν μπορεί να αντέξει το άκουσμα της αλήθειας που εκπέμπει αυτή. Ορθή έκφραση πολιτικού λόγου είναι να ανοίγουν τα μικρόφωνα οι δημοσιογράφοι της πεντάρας που ονομάζουν οι κρατούντες μεγαλοδημοσιογράφους στους εκφραστές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού ούτως ώστε η όποια συζήτηση τούς αφορά να γίνεται με την παρουσία τους και κάθε συζήτηση που γίνεται για τον ελληνικό λαό και την ελληνική πατρίδα να γίνεται με την παρουσία των κατεξοχήν εκφραστών τους, τους Εθνικιστές. Ελευθερία στην διακίνηση των ιδεών σημαίνει να εξαλείφονται οι βολικές ενοχοποιήσεις της Ιδέας του Εθνικισμού που αποτελεί την πολιτική έκφραση του Πατριωτισμού και μια ολόκληρη Παράταξη με προσφορά στους αγώνες της ανεξαρτησίας του Ελληνικού Έθνους.

Ελευθερία σημαίνει να μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους της κοινωνίας σου δίχως την ανάγκη φύλαξης από την ξένη εγκληματικότητα με την κοινωνία εθνικά και φυλετικά αμόλυντη, αληθινά ελληνική. Ελευθερία σημαίνει να κρατάς τον εχθρό σου έξω από το κράτος σου, είτε σε πολιορκεί με σφαίρες είτε με πολιτικούς αποκλεισμούς είτε με οικονομικά «δώρα» είτε με ξενοκίνητους εξουσιαστές τάχα ημέτερους είτε με εκτρωματικές λυκοφιλίες από τους δολοφόνους εχθρούς σου είτε με την εσωτερική καλλιέργεια του μικρού σου δήθεν αναστήματος που δεν πρέπει να γίνεις Δύναμη στη θέση της Δυνάμεως που σε καταπιέζει. Κι ας προηγήθηκες Έλληνα εσύ πρώτος Δύναμη για να μπορούν να μείνουν ελεύθεροι οι σημερινοί ραγιάδες σου στο τωρινό χάρτινο κοκοράκι που έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος και να έρθουν μετά πάλι στην πλάτη σου να γίνουν δυνατοί οι πρότεροι νομάδες αιώνιοι εχθροί σου.

Ελευθερία θα πει να μπορείς στην Πατρίδα που ευλόγησε ο ίδιος ο Θεός να εκφράζεις την Πίστη σου και την Ορθόδοξη Ομολογία σου δίχως να σου την αφαιρούν με την επιλεκτική προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία όμως δεν ισχύουν για σένα που γεννήθηκες Έλληνας. Ελευθερία δεν είναι αντίστοιχα να σου αφαιρούν την θρησκευτική έκφραση αιώνων για να μην θιχθούν τάχα αλλοδαποί και αλλόθρησκοι που σου φέρανε για να σε ρημάξουν και να σε σημαδεύουν σαν σκλάβο με Κάρτες και χαράγματα ηλεκτρονικά. Και ελευθερία είναι να λευτερώνεις οπωσδήποτε τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες σου. Ελευθερία είναι όλα αυτά εν συνόλω κι όχι αποσπασματικά.

Όλα αυτά όμως δεν υφίστανται στην περίπτωση της Κύπρου Μας με τη φυλακισμένη «ελευθερία» της, όπως και σε καμία σκλαβωμένη ελληνική γη. Όταν για παράδειγμα ο διαπραγματευτής των Τούρκων για την ένταξη στην «Ε»Ε Μπαγίς δηλώνει ότι η απομάκρυνση της Τουρκίας από την ευρωπαϊκή της πορεία θα ήταν εφιάλτης για τους Ελληνοκύπριους απειλώντας ουσιαστικά την Ελεύθερη Κύπρο με στρατιωτική κατάληψη και κάθονται οι ηγέτες σου να συζητήσουν ομοσπονδίες μαζί του αντί το Έθνος ολάκερο να τσακίσει την Τουρκιά, τότε δεν είσαι λεύτερος. Όταν ο ίδιος αυτός παλιάνθρωπος απαντώντας στις ψευτονύξεις Παπανδρέου για την τουρκική κατοχή λέει ότι η Τουρκία είναι στην Κύπρο για να διασφαλίσει την ασφάλεια ενώ για την λευτεριά της Κύπρου Μας δώσανε τη ζωή τους ο Αυξεντίου και τα υπόλοιπα παιδιά της ΕΟΚΑ, τότε πρέπει να αγωνιστείς στο πλευρό του Ελληνικού Εθνικισμού για να κατακτήσεις μαζί με τη μεγαλοσύνη και την αληθινή λευτεριά Έλληνα. Ας ακούσουμε ένα τραγούδι για την πανώρια ελληνίδα λευτεριά εδώ http://www.youtube.com/watch?v=WUn3tzxRCXY&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: