ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


ΑΘΗΝΑ 2-4-2012.

Κάθε φορά που το καθεστώς λαμβάνει την εντολή από το νεοταξικό του αφεντικό να διενεργήσει εκλογές, αμέσως φοράει το προσωπείο του νοικοκύρη που θέλει να καθαρίσει το σπιτικό του και να φροντίσει την οικογένεια. Προηγουμένως όμως έχει φροντίσει να το βρωμίσει με δικές του καθαρά σκόπιμες ενέργειες. Ενέργειες που θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ακόμη μανία αμέσως μετά τις εκλογές. Τα πράγματα βαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η οικογένεια έχει μετατραπεί για το καθεστώς σε ενοχλητικούς ενοίκους και στο σπίτι έχει μπει πωλητήριο.

Οι εκλογές των καθεστωτικών μας ολετήρων μπορεί τελικά και να χάσουν το δρόμο τους. Η λεηλασία όμως θέλει κατοχικούς συνεργάτες και ο λαός μαχητές των δικαίων του Ελληνικού Έθνους. Κι αυτή η αναμέτρηση έχει αποκτήσει το προβάδισμα σ’ έναν αγώνα που είναι ούτως ή άλλως ζωής ή θανάτου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου μάθαμε πως μετά τον πρώην πρωθυπουργό που έβγαλε τον πίνακα εξύμνησης της ελληνικής ευγνωμοσύνης προς την Ελευθερία, ο νυν πρωθυπουργός έβγαλε την Ελληνική Σημαία κρατώντας μονάχα τη σημαία της ψευτοευρώπης. Και αφού μας πιστοποιήσανε πως δεν μας θέλουν ούτε ελεύθερους ούτε Έλληνες, κίνησαν να κάνουνε όλη την Ελλάδα ένα μεγάλο στρατόπεδο φιλοξενίας λαθρομεταναστών δεσμεύοντας τρία κενά στρατόπεδα σε κάθε μια από τις δέκα περιφέρειες της χώρας που θα διαμορφωθούν σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Θα διαθέτουν φύλαξη ιδιωτικών εταιριών στο εσωτερικό τους και αστυνομική φύλαξη απ’ έξω. Μέσα θα υπάρχουν θρησκευτικοί χώροι, γυμναστήριο και πάσα άνεση όταν ο ελληνικός λαός οδηγείται στα συσσίτια και την απόλυτη εξαθλίωση.

Την ίδια στιγμή κατ’ εντολή της τρόικας περνούν κυβερνητικά νομοσχέδια που ανοίγουν το δρόμο στις ταχείες απαλλοτριώσεις ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών. Υπάρχει μάλιστα ειδική μέριμνα περί συλλήψεως και κρατήσεων των Ελλήνων που σκοπεύουν να αντιδράσουν στις κατοχικές δυνάμεις εισβολής και κατασχέσεων. Αν μια ξένη εταιρία θέλει να επενδύσει σε χώρο προσοδοφόρο ή αν χρειαστεί χώρος για κάποιο έργο συγχρηματοδοτούμενο από την ψευτοευρώπη, ο δρόμος είναι ανοιχτός και εκκενωμένος από Έλληνες αντί πενιχρής αποζημιώσεως. Και όποιος δεν συμφωνεί, υπάρχει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων.

Στο μεταξύ η σκούπα του κράτους για τους λαθρομετανάστες στο κέντρο των Αθηνών προχωράει και αφορά όπως μας λένε την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και της πορνείας. Δεν αφορά το σύνολο του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης όταν σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό οι λαθρομετανάστες μόνο στην πρωτεύουσα του κράτους είναι ένα εκατομμύριο.

Μιλάμε για ανθρώπους που μας έχουν έρθει με τις ευλογίες της Τουρκίας και διαθέτουν μεταξύ τους μεγάλο αριθμό εγκληματιών και ανθελλήνων. Σαν κι αυτόν τον Πακιστανό που όταν επιχείρησαν οι αστυνομικοί να τον ελέγξουν στον Πειραιά, εκείνος χίμηξε σ’ έναν εξ αυτών και του έκοψε ένα δάκτυλο δαγκώνοντάς τον! Σαν και τους εισβολείς των ελληνικών σπιτιών που κλέβουνε, βιάζουνε και σκοτώνουν, όταν οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς έχουν φτάσει ήδη για φέτος τους οκτώ. Όταν η μαζική απέλαση όλων των λαθρομεταναστών με τη βοήθεια στρατού και αστυνομίας είναι η μόνη λύση.

Στο μεταξύ οι δαπάνες του κράτους για μεν τον ελληνικό λαό κουρεύονται, για δε τα καθεστωτικά κόμματα καλά βαστούν. Το κούρεμα έχει ήδη επεκταθεί ακόμη και στην Παιδεία όταν υπάρχουν ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα που είτε έχουν ανεπαρκείς είτε ακόμη και μηδενικούς λογαριασμούς υπό την απειλή κλεισίματος, ενώ φυσικά στα σχολεία τα προβλήματα βιβλίων και ακατάλληλων υποδομών συνεχίζονται. Την ίδια στιγμή τα πολιτικά κόμματα θα ενισχυθούν με 7720000 ευρώ από το υπουργείο εσωτερικών για… ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς!

Παράλληλα είναι έτοιμη η προβλεπόμενη για τον Ιούνιο αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων που θα φέρει το τελικό χτύπημα και το ξεσπίτωμα σε εκατομμύρια Έλληνες. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα αυξηθούν όλοι οι φόροι που επιβαρύνουν το ελληνικό νοικοκυριό κάνοντας τις ρυθμίσεις ελαφρύνσεως των χρεωμένων νοικοκυριών που έρχονται και φεύγουν σαν το γεφύρι της Άρτας να μοιάζουν με ανέκδοτο. Έτσι θα αυξηθούν το έκτακτο τέλος ακινήτων, το τέλος ακίνητης περιουσίας, φόροι μεταβίβασης και κληρονομιών, τέλη δικηγορικά και συμβολαιογραφικά και βλέπουμε.

Χάος και ανασφάλεια παντού. Με τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο να αναζητά τη λύση της ανεργίας, του χαμηλού μισθού και της ανάκτησης της εθνικής ανεξαρτησίας στην Ευρώπη της καγκελαρίου Μέρκελ που είναι ευχαριστημένη με τους νέους βουλγαρικούς μισθούς της Ελλάδος. Τον αρχηγό της ΝΔ Σαμαρά να καμώνεται το κομάντο που θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας από τους λαθρομετανάστες. Και τα «πατριωτικά» και αριστερά κόμματα του κυνοβουλίου να είναι πρόθυμα να βρεθούν σε συγκυβερνήσεις εθνικής ήττας και μετάλλαξης της ελληνικής κοινωνίας σε κουτσουρεμένο και πολυεθνικό προτεκτοράτο.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα η πατρίδα μας έχει άμεση ανάγκη να προβεί σε μια εκτεταμένη σκούπα ενάντια στο λαθραίο και ανθελληνικό καθεστώς. Ανατροπή και απάλειψη του σάπιου και ξενοκίνητου καθεστώτος. Κι αυτό δεν είναι θέμα εκλογών. Είναι πρωτίστως θέμα εθνικής απόφασης ολοκλήρου του Ελληνικού λαού. Κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει με την ενίσχυση και πολύ σύντομα την ανάληψη των τυχών της χώρας από τον Ελληνικό Εθνικισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: