ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 22-4-2012.

Οι προκλήσεις και οι οχλήσεις απέναντι στον Ελληνισμό μας φαίνεται πως έχουν δρομολογηθεί να διαβούν την κυπριακή θύρα του Έθνους μας. Τοκογλύφοι δανειστές και κατοχικοί πολιτικάντηδες εκβιάζουν τον ελληνικό λαό να εκλέξει τους καθεστωτικούς δεσμοφύλακες του εθνικού μας πλούτου ενώ ο διεθνιστικός νεοταξισμός έχει αποφασίσει να μετέλθει μιας βαθιάς κρίσεως της Πατρίδος μας με την Τουρκία με γνώμονα την μοιρασιά των υδρογονανθράκων που κρύβουν τα ελληνικά ύδατα από το Αιγαίο και προς Ανατολάς.

Βέβαια τη μερίδα του λέοντος στο γεωφυσικό πλούτο έχει εξασφαλίσει ήδη η πλευρά των εκφραστών της παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας μέσω των σχετικών εταιριών που ελέγχουν. Στο μεταξύ, ενδιάμεσα στον επαίσχυντο σχεδιασμό της εξισώσεως θύτη και θύματος, η Κύπρος είχε την τιμητική της με την επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού εξωτερικών Λίμπερμαν, τη διενέργεια ενός ύποπτου εμπρησμού Τζαμιού στην κατεχόμενη Κύπρο και τις τουρκικές απειλές για την ουσιαστική δέσμευση του κατεχόμενου τομέα.

Η στημένη κρίση βρίσκει τη θέση της στην δρομολογημένη και επαίσχυντη συγκυριαρχία με τους Τούρκους και την λεηλασία των υδρογονανθράκων αντί του σβησίματος του «χρέους». Έγκλημα καθοσιώσεως δια χειρών και συνεργασίας των γραικύλων πολιτικάντηδων που κατά τον πρόσφατο εορτασμό της ελληνικής Λαμπρής δεν απετόλμησαν να επισκεφτούν όπως πράττανε τα περασμένα χρόνια του δουλέματος του υποτιθέμενου κυρίαρχου λαού τα στρατόπεδα για ευχές και προπαγανδιστικά χαμόγελα. Αυτό το ίδιο καθεστώς που έχει απαξιώσει με το χειρότερο τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις, έχει επιβάλλει ωστόσο την παρουσία Ελληνικού Στρατού στη «συμμαχική» αποστολή στο Αφγανιστάν με το ελληνικό στρατόπεδο να δέχεται εσχάτως πυρά συντονισμένης επιθέσεως των Ταλιμπάν.

Ο ισραηλινός υπουργός εξωτερικών επισκέφτηκε την Κύπρο και συζήτησε το ζήτημα της κοινής ανάπτυξης και συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων στη μέση γραμμή μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, το κυπριακό αλλά και τις απειλές της Άγκυρας στο θέμα της ΑΟΖ της Κύπρου. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα ενέργειας και διαχείρισης νερού με την συμφωνία παρεμβάσεων από τις δύο πλευρές, ενώ το Ισραήλ εμφανίσθηκε να καταδικάζει τις τουρκικές απειλές έναντι της κυπριακής ΑΟΖ. Έγινε ακόμη νύξη δημιουργίας ενός ευρύτερου άξονα συνεργασίας του Ισραήλ με Μητροπολιτική Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.  

Και μπορεί το Ισραήλ να καταδίκασε εκ νέου «αυστηρά» την Τουρκία, αλλά ο καβγάς δεν πείθει εύκολα δεδομένου του πολύ παλιού «έρωτα» Τούρκων και Ισραηλινών που πάντα, έστω και στο παρασκήνιο, μετέρχονται ειρηνευτικών συνομιλιών και κανονικών δοσοληψιών. Όμως τα «σαΐνια» του υποθηκευμένου προτεκτοράτου φαίνεται πως κινδυνεύουν να δουν την δασοπυρόσβεση της Ελλάδος να καταλήγει σε τουρκική εταιρία πυροσβεστικών εναέριων μέσων με διαγωνισμό που διενήργησε «ανεξάρτητος» νατοϊκός φορέας προκειμένου τάχα να μην δημιουργηθεί όπως λέγεται υπόνοια οικονομικής ατασθαλίας. Το πόσο τυχαία είναι όλα αυτά από την κατοχική πολιτική διοίκηση μέσα στο κλίμα της βρώμικης συνεργασίας με την πυροσβεστική υπηρεσία να είναι η μόνη που νοιάζεται πραγματικά είναι εύκολο να το αντιληφθούμε.

Στο μεταξύ η κυπριακή δίοδος του Ελληνικού Έθνους δέχεται ένα σοβαρό χτύπημα με τον προβοκατόρικο εμπρησμό του τεμένους Χατζή Ιμπραχήμ Αγά στη Λεμεσό από αγνώστους πράκτορες τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Αμέσως ο κατοχικός Τύπος και η ψευτοκυβέρνηση του Έρογλου έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την περίπτωση με την εφημερίδα των κατεχομένων Αφρίκα να αναφέρεται σε προβοκάτσια.

Ο Έρογλου αναφέρθηκε σε πράξη ενδεικτική της νοοτροπίας των Ελληνοκυπρίων και σε συμπεριφορές που δείχνουν ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τους Κυπρίους του ελεύθερου τομέα που δεν επιθυμούν όπως είπε το συμβιβασμό για να επέλθει η βολική για τον νεοταξισμό συμφωνία. Το πρακτορείο Ανατολού έβγαλε τους δράστες Ελληνοκυπρίους και ο κατοχικός ψευτοϋπουργός εξωτερικών  μίλησε με θράσος χιλίων πιθήκων για ρατσισμό, φανατισμό και έλλειψη ανοχής. Ποιοι, οι κατακτητές που έχουν συλήσει με το χειρότερο τρόπο τις ελληνικές εκκλησίες των κατεχομένων.

Παράλληλα η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ παρουσίασε το λεγόμενο σχέδιο Β που προβλέπει την μετονομασία της κατεχόμενης Κύπρου σε «τουρκοκυπριακό κράτος» στην περίπτωση που δεν επέλθει συμβιβασμός της Ελεύθερης Κύπρου με τη βολική λύση νεοταξισμού και Άγκυρας μέχρι την 1η Ιουλίου που αναλαμβάνει η Κύπρος την προεδρία της ΕΕ. Οι εισβολείς μιλάνε για 57 χώρες της Οργάνωσης Ισλαμικής Διάσκεψης που είναι διαθέσιμες να αναγνωρίσουν το στημένο όνομα που δείχνει τις προθέσεις της Άγκυρας όχι απλώς να λάβει αναγνώριση στα κατεχόμενα και μερίδιο γεωφυσικού πλούτου, αλλά επιπλέον να απορροφήσει τη Μεγαλόνησο και να χτυπήσει με όχημα την ενέργεια την Ελλάδα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει αλλαγή ονόματος, άνοιγμα των Βαρωσίων και αναγνώριση. Ήδη ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μιλάει για δύο κυπριακά κράτη. Η δε κυβέρνηση του κομμουνιστή Χριστόφια παραμένει στις εκβιαστικές διαπραγματεύσεις που νομιμοποιούν ούτως την παρουσία του Αττίλα.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς οφείλει να παρέμβει στις εξελίξεις και να θέσει σε ενέργεια τον ρωσικό συμμαχικό παράγοντα. Οφείλουμε να απορρίψουμε τους εκβιασμούς και στην περίπτωση που η Τουρκία προχωρήσει στο σχέδιο των δύο κρατών, η ελεύθερη Κύπρος πρέπει να ενωθεί με την Μητέρα Ελλάδα που θα διεκδικήσει και την υπόλοιπη σκλαβωμένη Κύπρο. Κανένα παζάρι σε εθνική γη και υδρογονάνθρακες. ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: