ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ


ΑΘΗΝΑ 15-4-2012.

Το ψευτορωμέϊκο που καταδυναστεύει τις ζωές μας και κατεδαφίζει τα δίκαια πατρίδος και λαού άγεται και φέρεται από την παγκόσμια νεοταξική εξουσία ως επαίτης. Έχει δημιουργήσει ένα υποτυπώδες κράτος που έχοντας εγκαταλείψει τα φυσικά και γεωστρατηγικά του πλεονεκτήματα καταγράφει διαρκώς απώλειες εθνικής κυριαρχίας και γεννά τεχνητές υποχρεώσεις έναντι των ανθελλήνων που γυρεύουν να επωφεληθούν του κενού που υπάρχει στην πολιτική εξουσία της Πατρίδος μας.

Οι υποχρεώσεις αυτές γεννιούνται εν τέλει διότι οι πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος πίσω από την απουσία τους κρύβουν την παράδοση του Ελληνικού Έθνους στους εχθρούς του προς λαφυραγώγηση άνευ όρων. Ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσει ένα έθνος την αυτοτέλεια και την ανεξαρτησία του είναι να χτίσει ένα κράτος εθνικών απαιτήσεων σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής του ζωής. Στην οικονομία, το γεωπολιτικό εκτόπισμα και τις εθνικές διεκδικήσεις.

Κλασσικό παράδειγμα υποχωρήσεων αποτελεί το ζήτημα των υδρογονανθράκων. Την ώρα που η Ελλάς διαπραγματεύεται τη φυσική της προίκα στα νότια της Κρήτης και το Αιγαίο με τους ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας που έχουν κάθε όφελος να ζητούν την συνύπαρξη με την Τουρκία στα δικά μας ύδατα, στην Κύπρο οι Τούρκοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν γεώτρηση στα κατεχόμενα με σκοπό την εύρεση υδρογονανθράκων. Ενεργοποιούν κατά αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία της τουρκικής εταιρίας πετρελαίου με τις κατοχικές αρχές και επιδιώκουν παρά το αμφίβολο αποτέλεσμα να νομιμοποιήσουν τόσο την κατοχή όσο και την αρπαγή μεριδίου στις περιοχές της Ελεύθερης Κύπρου που έχουν βρεθεί κοιτάσματα.

Η Πατρίδα μας κανονικά θα έπρεπε να σταθεί στο πλευρό της ημικατεχόμενης μεγαλονήσου μας και να αποδιώξει τον Τούρκο στήνοντας μια ακόμη γέφυρα ενώσεως της Κύπρου με τη Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα. Παράλληλα να επεκτείνει το γεωπολιτικό της εκτόπισμα, να εμπλουτίσει τον γεωφυσικό της χάρτη και να επιδιώξει τη σύναψη της συμμαχίας αυτής που θα της επιτρέψει να επιτύχει την εθνική της αποκατάσταση στα αιματοβαμμένα κυπριακά χώματα. Ευτυχώς έρχεται η Ρωσία από μόνη της να αμφισβητήσει ευθέως τις τουρκικές αιτιάσεις για δήθεν δικαιώματα επί της κυπριακής ΑΟΖ χαρακτηρίζοντας κυπριακό έδαφος υπό τουρκική κατοχική το αλυσοδεμένο βόρειο τμήμα της νήσου. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες της να μην προβούν σε οποιαδήποτε αγορά γης στα κατεχόμενα.

Φαίνεται όμως πως για τους γραικύλους πολιτικάντηδες είναι προτιμότερος ο εναγκαλισμός ακόμη και με τον οικονομικό βραχίονα της Τουρκίας που πραγματοποιεί ήδη την είσοδο με την μορφή του τραπεζικού παράγοντα στην Ελεύθερη Θράκη Μας και προσπαθεί τώρα να βάλει στο χέρι λιμάνια και ενέργεια. Και στην περίπτωση αυτή ο ρωσικός παράγοντας έρχεται μέσω του τραπεζικού ομίλου SISC CB KEDR να ανοίξει το πρώτο υποκατάστημα ρωσικής τράπεζας στη Θράκη με στόχο όπως λέγεται αποκλειστικά την χρηματοδότηση Ρώσων και Ελλήνων επιχειρηματιών, αλλά και επενδύσεων κυρίως στους τομείς των ακινήτων και του τουρισμού.

Το ελληνικό κράτος απουσιάζει από το σχεδιασμό ανάλογων υποδομών και πολιτικών την ώρα που η Άγκυρα στήνει φιέστες εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων. Οι δημοτικές αρχές της Αλεξανδρούπολης φυσικά καλωσορίζουν τις ρωσικές ενέργειες. Το ψευτορωμέϊκο το μόνο που πράττει είναι να μας εκθέτει θέτοντας τη χώρα στη διάθεση της αντιρωσικής αντιπυραυλικής ασπίδας των αμερικανοσιωνιστών και κάνοντάς μας συμμέτοχους τού ψευτοευρωπαϊκού εμπάργκο κατά του Ιράν για λογαριασμό του Νεοταξισμού, με το Ιράν να σταματάει την προμήθεια της χώρας μας με πετρέλαιο. Η προμήθεια από τη Ρωσία, το Ιράκ, τη Σαουδική Αραβία και τη Λιβύη είναι οι επόμενες εναλλακτικές λύσεις όταν το δικό μας πετρέλαιο είναι υποθηκευμένο στους εμπόρους εθνών και χρεών από τους οσφυοκάμπτες.

Στο βορειοηπειρωτικό ζήτημα η εγκατάλειψη των αδελφών μας από το προτεκτοράτο είναι δεδηλωμένη και εκπεφρασμένη. Ο πρέσβης της Ελλάδος σε ερώτηση της ανθελληνικής αλβανικής εφημερίδας Gazeta Shqiptare δήλωσε ότι «η ερμηνεία των θεμάτων του παρελθόντος σύμφωνα με τα συμφέροντα, καθώς και η γνωστή πρακτική εθνικιστικών στοιχείων να χρησιμοποιούν την ιστορία για τις σκοπιμότητές τους, όχι απλά δεν είναι ωφέλιμη αλλά εμπεριέχει και κινδύνους».

Η ερώτηση της αλβανικής φυλλάδας αφορούσε ξεκάθαρα το ζήτημα του ψηφίσματος αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και η απάντηση εξόργισε δικαίως τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό αφού αφενός εξίσωσε τις αλβανικές προκλητικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελεύθερης Ηπείρου με το δίκαιο αίτημα της απελευθερώσεως της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου μας και αφετέρου θέτει ταφόπλακα από το ψευτορωμέϊκο στους απελευθερωτικούς αγώνες που στηρίχθηκαν από το Ελληνικό Αίμα και διεθνείς συνθήκες που καταπάτησαν οι ψευτοσύμμαχοι. Την ίδια στιγμή όμως τα όπλα που ανακαλύπτονται στη χώρα μας σε διάφορες κρύπτες δίνουν και παίρνουν, οι παραστρατιωτικές απειλές φουντώνουν και οι αλβανικές συμμορίες αλληλοσκοτώνονται.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η ανασύσταση ενός αληθινά ανεξάρτητου Εθνικού Κράτους είναι το πρώτο βήμα ενάντια στις εξαρτήσεις του νεοταξικού παράγοντα. Παράλληλα το κράτος αυτό θα πρέπει να χαράξει έναν ξεκάθαρο χάρτη εθνικών απαιτήσεων με την εθνικοποίηση των πόρων και την διεκδίκηση των σκλάβων πατρίδων. Κάθε συμμαχία θα σεβαστεί αυτόν τον χάρτη. Η Ρωσία μπορεί να το σεβαστεί αλλά και η Μεγάλη Ελλάς πρέπει να αποκτήσει την εθνικοκοινωνική πολιτική διοίκηση για να επιβάλλει αυτόν τον σεβασμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: