ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 29-4-2012.

Το ψευτορωμέϊκο όταν δεν πράττει ολέθρια έργα προκειμένου να βλάψει την εθνική μας κυριαρχία, πράμα σπάνιο, φτάνει στο ίδιο αποτέλεσμα δια της απουσίας του και της παραχωρήσεως κενού χώρου στους εχθρούς του Ελληνισμού. Εκείνο μάλιστα που αποδεικνύεται για πολλοστή φορά περίτρανα είναι η απόλυτη σχέση του νεοταξισμού ως ηγέτη του ανθελληνισμού και των παρασιτικών κρατικών μορφωμάτων που αποτελούν τους προσωρινούς μας γείτονες στο ρόλο της εξαρτώμενης βδέλλας.

Το μικρόβιο του ανθελληνισμού χρησιμοποιεί την επικείμενη κυπριακή προεδρία στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση. Η οδός της συμπαιγνίας περνάει από την αμφισβήτηση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της μεγαλονήσου μας και προχωράει στην αμφισβήτηση της δυνατότητας που έχει η Ελεύθερη Κύπρος να εκπροσωπεί το σύνολο της νήσου. Οι Τούρκοι προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την κατοχή στο βόρειο τμήμα και κατηγορούν την ημικατεχόμενη ελληνικότατη Κύπρο ως εκπρόσωπο της Μόσχας στις Βρυξέλλες. Τα δε κυπριακά κόμματα συσκέπτονται προκειμένου να αντιμετωπίσουν το τουρκικό άνοιγμα της Αμμοχώστου και την υπαγωγή των κατεχομένων στην Τουρκία.

Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του ψευτοευρωπαϊκού παράγοντα από τη συμμαχική διάθεση της Ρωσίας γιατί πολύ απλά η πολιτική του δεν εκφράζει τους ευρωπαϊκούς λαούς αλλά τον αμερικανοσιωνισμό. Και έτσι θέτει στο προσκήνιο την Τουρκία που την ερεθίζει να απειλήσει την Κύπρο, ειδικότερα σε μια περίοδο που η σύγκρουση Ελλάδος – Τουρκίας και Ρωσίας με Τουρκία και ΗΠΑ μοιάζει με ρεαλιστικό ενδεχόμενο. Το εντυπωσιακό στοιχείο που προστίθεται είναι η πλήρης υιοθέτηση της τουρκικής επιχειρηματολογίας από την ευρωπαϊκή πολιτική ομάδα των Πρασίνων που εξέδωσαν μια αφίσα σε βάρος της Κύπρου απευθυνόμενη προς την ύπατη εκπρόσωπο Κάθριν Άστον ζητώντας τη διερεύνηση ευθυνών για την υπόθεση του περάσματος ενός ρωσικού πλοίου με όπλα που φέρεται να κατευθυνόταν στη Συρία.

Ως όπλο πάντοτε σε βάρος της Κύπρου Μας χρησιμοποιείται η ψευδεπίγραφη άρση της απομόνωσης των ενεργούμενων του Αττίλα, ενώ κουβεντιάζεται πλέον ανοικτά το πιθανό ενδεχόμενο μιας συρράξεως με φόντο τους υδρογονάνθρακες. Οι δε Βρυξέλλες που έχουν γίνει ο χωροφύλακας του νεοταξισμού στην περιοχή μας δείχνουν την εχθρική διάθεση να ανοίξουν υπό εξέταση τουρκικά διαπραγματευτικά κεφάλαια προκειμένου να βάλουν την Τουρκία στην «Ε»Ε. Και τούτο παρά την εύρεση σκελετών σε τουρκικές φυλακές που φέρονται να σχετίζονται με Έλληνες φονευθέντες της περιόδου του Αττίλα και παρά τις συνεχόμενες καταγγελίες για τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου της Κύπρου από τουρκικά μαχητικά.

Την ίδια στιγμή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε την βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, στα ανατολικά της Σαμοθράκης. Επρόκειτο για μια πολύ σωστή ενέργεια με εμψυχωτικό χαρακτήρα που εξέπεμψε μήνυμα ετοιμότητας δεδομένου των προβλημάτων που δημιουργούν τα σκάφη του λιμενικού και τα ψαράδικα των Τούρκων με εισόδους οικειοποιήσεως κυριαρχικών δικαιωμάτων λόγω υπάρξεως κοιτασμάτων πετρελαίου στην περιοχή. Το Αιγαίο στο μεταξύ εξακολουθεί να δέχεται κύματα τουρκοφερμένων ισλαμιστών λαθρομεταναστών όταν μέσα σε τρεις ημέρες μπήκαν 223 άτομα από τρία διαφορετικά σημεία μέσω Τούρκων λαθροδιακινητών.

Στην Βόρειο Ήπειρο είχαμε μια επιχείρηση εκφοβισμού της ελληνικής κοινότητας κι όχι μειονότητας με την άθλια και στοχευμένη κατεδάφιση κατοικιών Ελλήνων στα πλαίσια μιας δήθεν προσπάθειας κατεδαφίσεως αυθαιρέτων κατοικιών. Εκεί επιστρατεύτηκαν τα Συνεργεία της Εθνικής Επιθεώρησης Πολεοδομίας και Κατασκευών με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ομογενειακής οργάνωσης Ομόνοια Βασίλης Μπολάνος.

Στην ελεύθερη Θράκη Μας, στο πομακοχώρι του Εχίνου που έχει παραδοθεί στα χέρια των πρακτόρων της Άγκυρας, σε μια δήθεν θρησκευτική τελετή, παρουσία των ψευτομουφτήδων, μουφτήδων ακόμη και από την Τουρκία, του Τούρκου πρόξενου Κομοτηνής, μειονοτικών πολιτικών των καθεστωτικών μαντριών, διεξήχθη μια ακόμη προκλητική εκδήλωση εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων με τη συνοδεία τουρκικής θρησκευτικής χορωδίας. Στην εκδήλωση αυτή υπήρχε ένα τεράστιο πανό που έγραφε «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ»! Ένας μουφτής από την Τουρκία έκανε λόγο για τους Τούρκους «ήρωες» παππούδες τους που γιορτάζανε και προσεύχονταν μαζί τους, ενώ αποκάλεσε τους Πομάκους Τούρκους λέγοντας πως στα Βαλκάνια υπάρχουν μονάχα Τούρκοι και Γκιαούρηδες!

Κι όμως στο «ελληνικό» υπουργείο εξωτερικών, σύμφωνα με γραπτή διαβεβαίωση της ελληνικής πρεσβείας στο Στρασβούργο, αναζητούν τρόπους να αναγνωρίσουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» προκειμένου να κάνουν τα κέφια της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που στηρίζει την προσπάθεια των πρακτόρων της Άγκυρας να αναδείξουν μια ψεύτικη τούρκικη μειονότητα. Το δυσάρεστο είναι ότι ο Άρειος Πάγος, σε αντίθεση με το Εφετείο της Θράκης, έκρινε ότι με απλές υποψίες ή εντυπώσεις δεν μπορούν να τεθούν εμπόδια στην αναγνώριση της νομικής υπόστασης των τουρκοφρόνων την ώρα που παραβιάζεται η Συνθήκη της Λοζάνης και οι ελληνικές αρχές εξετάζουν άλλα μέσα, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών στην περιοχή μας θα συμβεί νομοτελειακά με φόντο το ενεργειακό έπαθλο και οι προσκυνημένοι μαζί με τους αιώνιους εμπόρους των εθνών στέκονται πάλι μπροστά στην νέα κερκόπορτα. Η επερχόμενη άνοδος του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος θα σηκώσει ωστόσο εθνική ασπίδα ενάντια και στην ακυβερνησία και στην προδοσία και στην ανθελληνική βουλιμία. Θα απελευθερώσουμε την Ελλάδα από τα δεσμά της και θα την καταστήσουμε εκ νέου Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: