ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΑΘΗΝΑ 25-4-2012.

Στην περιοχή μας συντελείται μια εκτεταμένη προεργασία στο δρόμο για μια ευρεία γεωπολιτική μεταβολή με έπαθλο την κατάκτηση του σκήπτρου της παγκόσμιας εξουσίας. Η Ελλάδα έχει βρεθεί στο κέντρο αυτής της αλλαγής που προχωράει στο τελικό της στάδιο ενώ τελούμε εν απουσία εθνικής στρατηγικής και πολιτικής ηγεσίας. Παραδοθήκαμε στην νεοταξική συμμορία από τους γραικύλους πολιτικάντηδες προσυνεννοημένα και αμαχητί με όχημα την προσχηματική οικονομική κρίση που στην πραγματικότητα είναι μέρος της σχεδιασμένης παγκόσμιας δίνης.

Στην πραγματικότητα δεν τίθεται μήτε ζήτημα σωτηρίας της Ελλάδος μήτε ζήτημα ευρωπαϊκής ευστάθειας και ευρωπαϊκού νομίσματος. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια επανάληψη της ιστορίας στο χειρότερο βαθμό αφού οι δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων επελαύνουν ενάντια σε όποιο τυχόν ελεύθερο έθνος επιμένει να διατηρήσει την αυθυπαρξία του με στόχο την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας. Σοβαρή και αληθινά ευρωπαϊκή πολιτική δεν υφίσταται στην Ευρώπη σήμερα. Την πολιτική της διοίκηση ασκούν ψευτοευρωπαίοι όπως στον τόπο μας ψευτοέλληνες, το γνωστό μας ψευτορωμέϊκο.

Οι οραματιστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και έμποροι των εθνών έχουν ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο τμήμα του παγκόσμιου χρήματος στα θησαυροφυλάκιά τους με τις κυβερνήσεις που έχουν εγκαταστήσει στις περισσότερες χώρες της γνωστής Συμμαχίας και τις ενεργειακά πλούσιες χώρες. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα πριν τη λήψη της παγκόσμιας εξουσίας που είναι σήμερα ο πραγματικός τους σκοπός. Όταν κάποιος έχει εξασφαλίσει τον έλεγχο των οικονομικών συναλλαγών, είναι πολύ εύκολο να στήσει την οικονομική κρίση ρυθμίζοντας και νεκρώνοντας ενίοτε τη ρευστότητα μέσα από δάνεια και κρατικές υποθήκες που έχει στα χέρια του με τις υπογραφές των τοπικών πολιτικάντηδων.

Όμως η παγκόσμια εξουσία προϋποθέτει λαϊκή αιχμαλωσία και η λαϊκή αιχμαλωσία ζητάει διάλυση του έθνους και λαϊκό αίμα. Αυτό σημαίνει ότι η επικράτηση του νεοταξικού τέρατος περνάει μέσα από έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο, τον τρίτο και τον πλέον ολέθριο. Είναι η γνωστή διαδρομή που έχουμε μάθει από την ιστορία πως οδήγησε στους προηγούμενους δύο παγκόσμιους πολέμους.

Οι προηγούμενοι πόλεμοι μοίρασαν τα κράτη σε σφαίρες επιρροές ανάμεσα στους δήθεν ανθρωπιστές νικητές και δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για να φτιαχτούν οργανισμοί «συνεργασίας», συμμαχίες «ειρηνικές» και νέα κρατικά μορφώματα για να δεσμεύσουν πλούτο και υποταγή των «ανυπότακτων» ελεύθερων. Ο νέος πόλεμος θα διαδεχτεί τις στημένες ανθρωπιστικές τάχα εισβολές και επαναστάσεις με τη δικαιολογία που κατήγγειλε ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν ότι το δικαίωμα της βίας για «καλούς» σκοπούς το έχουν μονάχα οι νεοταξικές συμμαχίες. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bVvVVOIMcZY

Η Πατρίδα μας αποτελεί πρόβλημα και ευκαιρία ταυτόχρονα για τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Η ευκαιρία έγκειται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε στο στρατηγικότερο σημείο του χάρτη διαθέτοντας περάσματα προς πάσα κατεύθυνση αλλά και τα μεγαλύτερα παρθένα ενεργειακά κοιτάσματα του κόσμου. Και το πρόβλημα είναι ότι αυτό το παρατηρητήριο της γης, την σκέπη της υφηλίου, οι ολετήρες του διεθνιστικού νεοταξισμού θέλουν οπωσδήποτε να τη μετατρέψουν από εθνικό κράτος σε παγκόσμια χωματερή ψυχών απολύτως ξενοδιοίκητη. Φοβούνται το ξεπέταγμα του Ελληνικού Έθνους προς την κορυφή υπό την καθοδήγηση μιας αληθινά εθνικής και τολμηρής ηγεσίας. Εξ ου και η οικονομική κρίση που «συμπτωματικά» μας βρήκε με διπλό σκοπό, το ψαλίδισμα των φτερών του Ελληνισμού και την οριστική του αιχμαλωσία που αποδέχτηκαν οι γραικύλοι καθεστωτικοί.

Οι μάσκες του καθεστώτος έπεσαν και η προδοσία κατέστη ολοφάνερη. Η Ελλάς πλέον έχει μπει ξεκάθαρα στο μάτι του κυκλώνα και ο παγκόσμιος πόλεμος που έχουν στήσει οι εχθροί του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας θα περάσει από την αυλή μας. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρέπει γρήγορα να καθαρίσουμε το πολιτικό μας σκηνικό, να σχηματίσουμε εθνική κυβέρνηση και να πετάξουμε ξένα δεσμά και χρέη. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να πάρουμε θέση απέναντι στα αντιμαχόμενα στρατόπεδα σαφή και διακριτική προκειμένου αφενός μεν να μην μπει μέσα από την αυλή μας η παγκόσμια φωτιά και αφετέρου να καταστήσουμε την Πατρίδα μας γεωπολιτική δύναμη.

Οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε ότι δεν δεχόμαστε καμία ξένη πολιτική επικυριαρχία και δεν παζαρεύουμε τα δικαιώματά μας σε εθνική γη και γεωφυσικό πλεονέκτημα. Να πούμε ξεκάθαρα ότι η Ελλάς δεν συμμετέχει σε καβγάδες αλλότριων σκοπών και πως οι ελληνικές λόγχες θα βγουν μονάχα για να προστατέψουν ελεύθερους Έλληνες και να απελευθερώσουν σκλαβωμένους αδελφούς μας.

Η στενότερη προσέγγιση με τη φιλικότερη Ρωσία είναι ευνοϊκή επιλογή υπό την εξασφάλιση δύο προϋποθέσεων.  Οι μεν στόχοι της αξιοποιήσεως των ελληνικών υδρογονανθράκων και της Μεγάλης Ελλάδος θα τεθούν στη διάθεση αυτής ταύτης της Μεγάλης Ελλάδος. Η δε συμφωνία σταθμεύσεως ρωσικού στόλου και δυνάμεων πέριξ της αυλής μας θα είναι η οροφή εκ μέρους μας καθώς η Ελλάς ούτε δύναται ούτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε έναν παγκόσμιο καβγά. Η δική μας συμμετοχή θα υπάρξει στο διωγμό των νεοταξικών κρατικών ενεργούμενων από την περιοχή μας, της Τουρκίας και των βορειοανατολικών της υποποδίων.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θέλει μια Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή. Αληθινή Ηγέτιδα των Δυνάμεων της Ελευθερίας.  Με τον ελληνικό λαό κυρίαρχο της ζωής του όπως οφείλει να πράξει κάθε λαός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: