ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΕΟΚΑ


ΑΘΗΝΑ 1-4-2012.

Τον ηρωικό εκείνο Απρίλη του 1955 ο αγώνας των Κυπρίων Πατριωτών μέσα από τις γραμμές της ΕΟΚΑ δεν ξεκίνησε για σκοπό οικονομικό αλλά για την κατάκτηση της λευτεριάς που αιώνες ολόκληρους στέρησαν και στερούν Άγγλοι, Τούρκοι και άλλοι κατακτητές με τη συνδρομή προσκυνημένων ελληνοφώνων. Ο ένοπλος αγώνας της ΕΟΚΑ του Γρίβα, του Αυξεντίου και των λοιπών ηρωικών μορφών του Ελληνισμού δεν δόθηκε για την ανεξαρτησία της μεγαλονήσου ούτε για την ανακήρυξη της διζωνικής ομοσπονδίας με τον κατακτητή Τούρκο ούτε για την παραμονή στο νησί των στρατιωτικών βάσεων του έτερου κατακτητή Άγγλου. Ο αγώνας της ΕΟΚΑ δόθηκε για την αποτίναξη του ξένου ζυγού και της ξένης παρουσίας και για την αληθινή λευτεριά, την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Αυτός ο ιερός σκοπός των παλικαριών μας παραμένει και σήμερα ο μέγας σκοπός του όλου Ελληνισμού και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Κι αν τα περιουσιακά μας στοιχεία δεν είναι κανείς ικανός να μας τα πάρει, τότε κανείς δεν μπορεί να μας πάρει την μεγαλύτερη περιουσία όλων των άλλων. Τις ιστορικές μνήμες, το δάκρυ και το αίμα των πατέρων μας. Τον Απρίλη εκείνο οι εθνομάρτυρες της Κύπρου κίνησαν τον ανηφορικό δρόμο και διέβησαν μέσα από τους κρότους των όπλων, τη φωτιά και τις αγχόνες των «πολιτισμένων» βαρβάρων για να πετύχουν το απίστευτο για τις συνθήκες άθλο, όμοιο με κείνο του Εικοσιένα και του Σαράντα. Όπως αρμόζει σε Έλληνες, όπως συμπεριφέρονται μονάχα οι δικοί μας τιτάνες.

Υπήρξαν και τότε προδότες και γραικύλοι πολιτικάντηδες. Αλλά τίποτα δε λύγισε την ΕΟΚΑ. Σήμερα λοιπόν που το καθεστώς του ντόπιου και του διεθνούς νεοταξισμού θαρρεί πως όλα πουλιούνται και αγοράζονται στη δική του εξουσία, εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ σ’ εκείνα τα λαμπρά αναστήματα καθάριου ελληνισμού και υποσχόμαστε να ολοκληρώσουμε το έργο τους για την λευτεριά της Κύπρου και πάσης άλλης ελληνικής γης.
http://www.youtube.com/watch?v=-kDjQwgmENE&feature=related
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: