ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 1-4-2012.

Οι αρνητικές εξελίξεις στα εθνικά μας ζητήματα καταδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ύποπτα ατυχή επιλογή των συμμαχικών εταίρων που από την πρώτη στιγμή των εξωτερικών μας σχέσεων έχει ακολουθήσει το καθεστώς των προσκυνημένων πολιτικάντηδων. Νεοταξισμός και Εσπερία τούτες τις κρίσιμες ώρες των γεωπολιτικών ανακατατάξεων και των συγκρούσεων που καλλιεργεί η επιχείρηση ελέγχου των ενεργειακών μας πηγών έχουν παραταχθεί εναντίον της Ελλάδος ασκώντας πιέσεις στο μνημονιακό ψευτορωμέϊκο. Δικά τους δημιουργήματα είναι εξάλλου τα ανθελληνικά γειτονικά μας μορφώματα και όμοιοι εχθροί μας είναι.

Οι Τούρκοι ονειρεύονται τους οθωμανικούς σχεδιασμούς τους και οι αμερικανοσιωνιστές επιδιώκουν να κρατήσουν μακριά από την Ανατολική Μεσόγειο και αδύναμη τη Ρωσία δίχως οικονομικά και γεωπολιτικά ερείσματα. Ακούσαμε λοιπόν τον υποδιευθυντή του τμήματος αεροπλοίας και ναυσιπλοΐας του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών Erciyes στο διεθνές συμπόσιο για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολή μας να μιλάει για τουρκικά δικαιώματα και επομένως γεωτρήσεις στα κυπριακά ύδατα.

Στο ίδιο συμπόσιο παρουσία εκπροσώπων διεθνών πετρελαϊκών εταιριών ο Τούρκος αξιωματούχος είπε ότι η Τουρκία θα επαναλάβει όσα έκανε στα Ίμια αν θελήσουν Ελλάς και Κύπρος να αξιοποιήσουν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου, ότι θα αντιδράσει ακόμη και εναντίον όσων μας υποστηρίξουν και προειδοποίησε με απύθμενο θράσος τους εκπροσώπους των ξένων εταιριών να μην προχωρήσουν μαζί με την Κύπρο σε έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το τουρκικό θράσος οφείλεται στην απουσία ελληνικής πολιτικής βούλησης και σχεδιασμού στρατιωτικής υποστήριξης αλλά και στην πλήρη κάλυψη και συμπόρευση του αμερικανικού παράγοντα. Ακούσαμε λοιπόν τον απεσταλμένο του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών Μόρνινγκσταρ στο συνέδριο του Economist στην Ελλάδα για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου στην Α. Μεσόγειο και τους αγωγούς του Νοτίου Διαδρόμου να ζητάει τη συμμετοχή της Τουρκίας στο ενεργειακό παιχνίδι αναγνωρίζοντας τουρκικά δικαιώματα στην κυπριακή και την εν δυνάμει ελληνική ΑΟΖ. Ο Μόρνινγκσταρ ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους και κυρίως την Κύπρο να μην συμμετάσχει στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Ρωσίας σεβόμενη τάχα την αντίστοιχη «ευρωπαϊκή» πολιτική, γιατί σκοπός των ΗΠΑ είναι η ανάσχεση της ρωσικής διείσδυσης.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνεχίζοντας τις προκλήσεις του αναγνώρισε μεν το δικαίωμα της Ελεύθερης Κύπρου να προβεί σε έρευνες και εξόρυξη υδρογονανθράκων, λέγοντας ωστόσο ότι από τους πόρους που θα βρεθούν πρέπει να ωφεληθούν και οι «τουρκοκύπριοι», αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τουρκική κατοχή. Απέδωσε μάλιστα παγκόσμια διάσταση στην αξιοποίηση του γεωφυσικού πλούτου Ελλάδος και Κύπρου, προσδιορίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τόσο την νεοταξική απαίτηση για την ανίερη ελληνοτουρκική συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία στα ελληνικά χωρικά ύδατα όσο και την σαφή απόφαση αρπαγής της μερίδος του λέοντος από τις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης απειλώντας μας ότι θα είναι κρίμα να στερηθούμε τα οφέλη των ανακαλύψεων.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία μας πιέζει τόσο στο ζήτημα της Αμμοχώστου όσο και στο ζήτημα της Θράκης προκειμένου να αρπάξει ελληνικά εδάφη και να εκτουρκίσει πληθυσμούς. Οι Τούρκοι λοιπόν προανήγγειλαν, όπως λέει η εφημερίδα Μιλιέτ, ότι μόλις η Κύπρος αναλάβει το δεύτερο εξάμηνο του 2012 την προεδρία της «Ε»Ε θα προχωρήσουν στο άνοιγμα της πόλεως φάντασμα της Αμμοχώστου με τη δυνατότητα των Κυπρίων αδελφών μας να επιστρέψουν στα σπίτια τους υπό τουρκική όμως διοίκηση. Σύμφωνα όμως με ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ η Αμμόχωστος πρέπει να επιστραφεί στους νόμιμους κατοίκους της από τα εντεταλμένα στη μεγαλόνησο όργανα των Ηνωμένων Εθνών.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του ανοίγματος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η Τουρκία έδειξε τις αληθινές της προθέσεις με τις σχετικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις Μπαγίς. Είπε λοιπόν ο λεγάμενος ότι το άνοιγμα της Σχολής εξαρτάται από τα ταυτόχρονα βήματα που θα κάνει η Ελλάδα στην αντιμετώπιση των «προβλημάτων» που έχουν οι «Τούρκοι» μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα. Μας ζητούν δηλαδή οι Τούρκοι να αναγνωρίσουμε ανύπαρκτους τουρκικούς πληθυσμούς και δικαιώματα αυτοδιοίκησης στη Θράκη Μας για να μας δώσουν κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να ορίσουμε όσο παραμένουν αλύτρωτα τα εδάφη μας στους τουρκομογγόλους.

Κι όλα αυτά όταν οι τουρκοφερμένοι ισλαμιστές λαθρομετανάστες αλωνίζουν σ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και η οικονομική μας «σωτηρία» έχει ανατεθεί από τους ριψάσπιδες πολιτικάντηδες σε ψευτοευρωπαίους και Αμερικανούς με αντάλλαγμα την εθνική μας κυριαρχία. Με τους Ευρωπαίους Πράσινους και τον γνωστό νεοταξίτη Κον Μπεντίτ να μας παροτρύνει να υποχωρήσουμε στο ζήτημα της ψευτομακεδονικότητας των Σκοπίων χάριν των οικονομικών μας προβλημάτων χαρακτηρίζοντας το θέμα ξεκαρδιστικό!

Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα η συμμαχική πολιτική της πατρίδος μας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να συμπτύξουμε έναν άξονα ευρείας συμμαχίας με τη Ρωσία με προτεραιότητες την στρατιωτική και οικονομική συνεργασία παράλληλα με την αυξημένη γεωπολιτική υπεροχή της Πατρίδος μας. Να εκμεταλλευτούμε άμεσα και να εθνικοποιήσουμε όλους τους πλουτοπαραγωγικούς μας παράγοντες. Και έτσι βαδίζοντας σ’ αυτή τη γέφυρα υπεροχής να προκαλέσουμε τη συντριβή της Τουρκίας και να αναστήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα παίρνοντας πίσω τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Αυτό το έργο αντιστοιχεί μονάχα σε μια Εθνική Λαϊκή Κυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: