ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


ΑΘΗΝΑ 31-3-2012.

Τα πρωτοφανή φαινόμενα πολιτικής αυθαιρεσίας που γνωρίζουμε με εξαιρετικά επιθετικό τρόπο και στην πατρίδα μας μέσα από την περιστολή του δικαιώματος της λαϊκής έκφρασης, τον κατακερματισμό της εθνικής κυριαρχίας και την ανάπτυξη θεσμικών τρόπων παρακολουθήσεως και καταστολής των αντιστεκόμενων πολιτών, θέτουν υποχρεωτικά το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας και της αστυνομεύσεως σε νέα βάση. Η νέα θεώρηση του πράγματος εξαρτάται από τη μορφή του κράτους που έχει επιλέξει ο κάθε πολίτης και η καθεμία πολιτική παράταξη να υπηρετήσει και να προασπίσει. Το εθνικό κράτος βρίσκεται στη μια όχθη της αντιπαράθεσης και το πολυπολιτισμικό κράτος της παγκοσμιοποίησης από την άλλη.

Η αστυνομία του παραδοσιακού κράτους με τις οργανωμένες δομές και την εθνική αυτογνωσία έχει κορυφαίο ρόλο να διαδραματίσει. Αποτελεί τον προστατευτικό μηχανισμό του εθνικού κράτους από τις προσχεδιασμένες ταραχές σε βάρος της απρόσκοπτης ασκήσεως των λειτουργιών του που μπορούν να το απειλήσουν εντός της εθνικής επικράτειας. Παράλληλα η Αστυνομία αποτελεί την ασπίδα του πολίτη από την απώλεια της ζωής του και των περιουσιακών του στοιχείων παραμένοντας στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού μέσα από την τήρηση εντολών νόμιμων και εθνικά συμφερουσών.

Τα αληθώς ηρωικά ελληνόπουλα που απαρτίζουν το ιστορικό Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τιμούν τους αιματοβαμμένους αυτής έντιμους αγώνες υπέρ της ελληνικής κοινωνίας αλλά και υπέρ του Ελληνικού Έθνους. Το βιώνουμε έντονα μέσα από την πάλη που διεξάγεται ενάντια στο άγριο λαθρομεταναστευτικό έγκλημα και τις αντιπαραθέσεις με τα γνωστά αναρχικά πρακτοράκια του ντόπιου νεοταξισμού.

Όμως η είσοδος της πολιτικής και του συνδικαλισμού στις διεργασίες της αναδείξεως του προσωπικού στα ψηλά κλιμάκια και οι δεκάδες παράνομες διαταγές που προωθούν οι πολιτικάντηδες της εθνικής μειοδοσίας και της λαϊκής εξαθλίωσης στην επιχείρηση ποδηγετήσεως των μαζών έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας με το λαό και το έθνος.

Η ύπαρξη της πολιτικής ηγεσίας στο Αστυνομικό Σώμα και η ευρύτερη πολιτικοποίηση του λειτουργήματος αυτού δεν υφίστανται για το καλό μήτε της υπηρεσίας μήτε της κοινωνίας. Πολλά έχουν αλλάξει και πολλές καινοτομίες της παγκοσμιοποίησης έχουν εισρεύσει προκειμένου να οπισθοχωρήσει το εθνικό κράτος και να παραχωρήσει τη θέση του στο διαβόητο πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό κράτος.

Η επιβολή για παράδειγμα στην Αστυνομία της ανοχής επί της λαθρομετανάστευσης που συνιστά κλασική περίπτωση παραβατικής συμπεριφοράς και άτυπης εποικιστικής δραστηριότητας από την πολιτική ηγεσία καταδεικνύει ξεκάθαρα ανθελληνική σκοπιμότητα, δομική στρέβλωση, αδιαφορία για τη ζωή των Ελλήνων και πρόθεση πλήξεως του γοήτρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ίδια στιγμή οι εντολές επιδείξεως σκληρότητας και ζήλου των αστυνομικών οργάνων απέναντι στους Έλληνες που προασπίζουν τα δικαιώματά τους στους δρόμους με τη χρήση ακόμη και επικίνδυνων χημικών αδικούν την ιστορία και τον αληθινό ρόλο του Σώματος.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θέλει την Αστυνομία στο πλευρό του Έθνους και της Κοινωνίας των Ελλήνων δίχως προσκόμματα και κομματικά δεσμά. Την χρειαζόμαστε στις επάλξεις για την απόκρουση της ανθελληνικής λαίλαπας που έχει εισχωρήσει ανάμεσά μας με ελληνικό προσωπείο και ξένη μοχθηρή καρδιά. Χρειαζόμαστε τα δικά μας παιδιά απέναντι στις ενοχλητικές αναθυμιάσεις του διεθνιστικού οχετού. Όταν ανάμεσα στα έθνη που διαβιούν μεταξύ ελεγχόμενης λευτεριάς και διαρκούς μειώσεως δικαιωμάτων σκαρώνονται έγχρωμες ψευτοεπαναστάσεις και ξένες κατασταλτικές δυνάμεις, Σώμα και Ψυχή, Αστυνομία και Λαός, χτίζουν ελληνικό τείχος απροσπέλαστο που συντρίβει ψευτοηγήτορες, αντιδραστικούς και λαθρεπιβάτες του κατοχικού νεοταξικού εισβολέα.

Η Αστυνομία του Ελληνικού Έθνους είναι ταγμένη στην υπηρεσία της Πατρίδος και την προστασία του Έλληνα και της Ελληνίδος προκειμένου να κυκλοφορούν ελεύθερα σε μια καθαρή και αληθινά ελληνική γειτονιά. Γι’ αυτό θα πρέπει να εξαρτά την παρουσία και την λειτουργία της μονάχα από τους κανόνες και τη δεοντολογία του Σώματος. Κατά συνέπεια η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να απαλλαγεί από την πολιτική ηγεσία και να έχει ως κεφαλή της μονάχα τη φυσική ηγεσία. Αρχηγός του Σώματος και επιτελικός σχεδιασμός είναι υπόθεση που ανήκει μονάχα στους αστυνομικούς μας.

Η σκοπίμως διεθνοποιημένη μορφή του εγκλήματος και ο αντίστοιχος διεθνοποιημένος χαρακτήρας της αστυνομεύσεως μαζί με το ξεπούλημα της πατρίδος και τη φτωχοποίηση του λαού αποτελούν ένα σκόπιμο πλέγμα ποδηγέτησης και εξαγριώσεως των μαζών. Η Ελληνική Αστυνομία δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα του καθεστώτος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχτεί ξένες παρεμβάσεις στο έργο της και να τεθεί σε αντιπαράθεση με τα εθνοφυλετικά της αδέλφια.

Η τήρηση των νόμων και της ελληνικής σημαίας στο ψηλότερο βάθρο της Πατρίδος μας είναι η προτεραιότητα η μια και μοναδική κι όχι οι παράνομες εντολές του καταρρέοντος σάπιου και προδοτικού καθεστώτος. Η Ελληνική Αστυνομία θα μείνει στα χέρια του ελληνικού λαού και των παιδιών του παρά τις προθέσεις των δοσίλογων να ανοίξουν τις πόρτες της σε ξένους. Και η ομαλή διάβαση από το ψευτορωμέϊκο σε ένα πραγματικό Εθνικό και Λαϊκό Κράτος θα έχει ως Φρουρό και εγγυητή την αναβαθμισμένη Ελληνική Αστυνομία του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: