ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 18-3-2012.

Ο σύνθετος πόλεμος που δεχόμαστε από τους εχθρούς του Γένους μας αγριεύει. Όπως δείχνουν τα πράγματα, τα πλήγματα σε βάρος της εδαφικής μας ακεραιότητας και η αλλοίωση του ελληνικού χαρακτήρα της κοινωνίας μας έχουν μπει για τα καλά στην άθλια διαπραγμάτευση για τον οικονομικό εκβιασμό του Ελληνικού Έθνους. Για μια φορά ακόμη επαληθεύεται η ξεκάθαρη εκτίμηση του Εθνικιστικού Κινήματος ότι το Ελληνικό Έθνος έχει να αντιμετωπίσει ένα κοινό ανθελληνικό μέτωπο που απαρτίζεται από γραικύλους και βαρβάρους με παράλληλη δράση σε βάρος της ενότητος των Ελλήνων και των εθνικών μας υποθέσεων.

Η αποκάλυψη του Τούρκου υπουργού Ενέργειας Γιλντίζ για τη συζήτηση που είχαν Παπανδρέου και Ερντογάν στην τελευταία τους συνάντηση στην Αθήνα σχετικά με τη συνεκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου Μας είναι απολύτως ενδεικτική των προθέσεων. Είναι σαφές ότι η εκχώρηση προς την Τουρκία των ελληνικών δικαιωμάτων εξόρυξης οδηγεί στην απεμπόληση του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και τη συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το τεράστιο μέγεθος του δοσιλογισμού φαίνεται από την τοποθέτηση του Τούρκου υπουργού πως η Τουρκία είναι ανοικτή σε τέτοιες προτάσεις συνεκμετάλλευσης, εννοώντας τις προτάσεις των γραικύλων ως πιστών θεραπαινίδων του νεοταξισμού και προδοτών του Ελληνισμού. Όπως φαίνεται επίσης και από το τεράστιο ενδιαφέρον της γνωστών νεοταξικών συμφερόντων αμερικανικής εταιρίας Shell για την άτιμη συνεκμετάλλευση που θα επιφέρει στην ίδια τεράστια κέρδη και στους εμπόρους των εθνών τον πλήρη γεωστρατηγικό έλεγχο της περιοχής μας.

Οι πιέσεις ωστόσο σε βάρος μας συνεχίζονται στο πεδίο των τουρκικών προκλήσεων. Σ’ ένα από αυτά τα επεισόδια στο Θρακικό Πέλαγος, μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας, είχαμε την είσοδο από δύο τουρκικές μηχανότρατες που επέφεραν την αντίδραση σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού προκειμένου να κληθούν οι εισβολείς να αποχωρήσουν. Την ίδια στιγμή εισήλθε εντός των χωρικών μας υδάτων και μια τουρκική ακταιωρός που προσπάθησε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος. Σε βοήθεια του λιμενικού μας σκάφους έσπευσε ένα ελληνικό αλιευτικό δεδομένου ότι το περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης είναι δεμένο λόγω βλάβης και ελλείψει χρημάτων. Το επεισόδιο μαθεύτηκε από την ιστοσελίδα faros24.gr.

Στην Ζουράφα πάντως όπως μάθαμε εξαφανίστηκε από τη θέση του έως και ο φάρος για άγνωστους λόγους. Στο μεταξύ ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Kerim Uras με το που κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του, αναλώθηκε άμεσα στον σχεδιασμό της Άγκυρας για τον εκτουρκισμό και την κοσσυφοπεδοποίηση της Ελεύθερης Θράκης Μας. Μετά από τις πρώτες 49 ημέρες ο Τούρκος πρέσβης περιόδευσε στην Θράκη και μάλιστα για τρεις ολόκληρες ημέρες. Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης τον υποδέχτηκε ο Τούρκος πρόξενος Σάρνιτς και αφού είδε τον Έλληνα περιφερειάρχη, επισκέφτηκε τα γραφεία της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» που της αρνήθηκε την ανύπαρκτη τουρκικότητα ο Άρειος Πάγος προκειμένου να δώσει την στήριξη της Τουρκίας και είδε άπαντες τους τουρκίζοντες προσκολλώμενους της Άγκυρας. Τους Μάντατζη και Χατζηοσμάν, τους ψευτομουφτήδες και μειονοτικές δημοτικές αρχές.

Το «ελληνικό» κόμμα της «εκσυγχρονιστικής» αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ δια της επιτροπής δικαιωμάτων εκφράζει την ανησυχία του για την απόρριψη της νομιμότητας της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης» από τον Άρειο Πάγο. Κανείς όμως δεν ανησυχεί όταν η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίων εξαγγέλλει την έναρξη ερευνών ακόμη και εντός περιοχών της ελεύθερης Κύπρου απειλώντας πως «η Τουρκία θα πάρει όλα τα μέτρα αν χρειασθεί να γίνουν γεωτρήσεις σε περιοχές που υπάρχει επικάλυψη αδειών έρευνας».

Κανείς δεν ανησυχεί ακόμη όταν η επικεφαλής του ελληνικού γραφείου συνδέσμου στα Σκόπια Α. Παπαδοπούλου απαντώντας σε σκοπιανές κατηγορίες για την ελληνική παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μιλάει για εχθρότητα και αλυτρωτισμό των Σκοπίων σε βάρος μας, για την οικειοποίηση των ελληνικών ιστορικών συμβόλων και για επιχείρηση αλλαγής των συνόρων.

Κανείς δεν ασχολείται με το αίτημα της ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου να ξεκινήσουν άμεσα οι προενταξιακές διαπραγματεύσεις των Σκοπίων με την «Ε»Ε χωρίς την προϋπόθεση επιλύσεως του ζητήματος της ονομασίας του νεοταξικού μορφώματος. Και μάλιστα όταν εκφράζεται η λύπη του ευρωκοινοβουλίου για την παράλειψη του όρου «μακεδονικός» από την έκθεση προόδου του 2011 που θεωρούν οι ψευτοευρωπαίοι ότι εκφράζει τη γλώσσα, τον πολιτισμό και την ταυτότητα των νεοκομιτατζήδων. Και όταν μονάχα οι Έλληνες Εθνικιστές αναφερόμαστε στην ελληνικότητα της κατεχόμενης Βόρειας Μακεδονίας Μας και των χιλιάδων αδελφών μας που στερούνται την έκφραση του ελληνικού εθνικού προσδιορισμού.

Αντιθέτως, το νεοταξικό καθεστώς κινητοποιείται με την χρήση της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ μην τυχόν διαμαρτυρηθεί ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ενοχλούνται από την ύπαρξη του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια. Και οι «αντιεξουσιαστές» του καθεστώτος ενοχλούνται από την υπεράσπιση της ελληνικής γειτονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα, στρέφονται κατά του Εθνικισμού και υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει η Τουρκία.

Φρουροί του Έθνους, είναι η ώρα να τελειώνουμε με γραικύλους και βαρβάρους. Έλληνες, πυκνώστε τις γραμμές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Και ο Ελληνικός Στρατός που εμπιστευόμαστε απόλυτα ξέρει καλά το χρέος του. Η μόνη λύση είναι Λαϊκό Εθνικιστικό Κράτος για έναν Ισχυρό Ελληνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: