ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 25-3-2012.

Στους μνημονιακούς καιρούς που ζούμε οι μάσκες πέσανε οριστικά. Το καθεστώς διαβιβάζει τις αποφάσεις που μας ανήκουν σε βουλήσεις ξένες και εχθρικές. Οι λογιστές του παγκόσμιου νεοταξικού ολέθρου και οι ντόπιοι ταμίες της ξετσιπωσιάς συμπεριφέρονται ως βάρβαροι και βέβηλοι που θαρρούν που θα τους παραχωρήσουμε χώρο να ασελγήσουν στο ιερό θυσιαστήριο που λέγεται Ελλάς. Έχουν πάρει χαρτί και μολύβι για να σχεδιάσουν την νέα διεθνοποιημένη πολιτική τάξη της Πατρίδος μας τρομοκρατώντας, ποδηγετώντας και λεηλατώντας γη, πλούτο και συνειδήσεις ελληνικές. Ακόμη και οι κατευθυνόμενες εκλογές έχουν συμπεριληφθεί στις ασκήσεις επί χάρτου για το χρόνο που θα γίνουν και τα πρόσωπα που θα προωθήσουν.

Οι εχθροί έχουν καθορίσει τα όπλα που επιστρατεύουν σε βάρος μας. Οικονομικά συμβόλαια αναισχυντίας και παλιόχαρτα συνθηκολόγησης για τους πολιτικάντηδες. Για δε το λαό και το Στρατό, για τους Πατριώτες και τους Εθνικιστές ετοιμάζουν λόγχες και πολεμικά πεδία αφού ξέρουν πως θα βρεθούμε σύντομα στις επάλξεις της Ελληνικής Φυλής.

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μας λένε ότι βάζουν την Ελλάδα και την ημικατεχόμενη Κύπρο δυναμικά στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Και θα ήταν όλα καλά αν η εξόρυξη του πλούτου μας δρομολογείτο για τη δική μας ανάπτυξη και τον εξοπλισμό της χώρας. Όμως όλα συμβαίνουν για να δοθεί ο θησαυρός μας στους τοκογλύφους κυρίως και από ένα μικρό κομμάτι στην Τουρκία και τους νενέκους.

Οκτώ μεγάλες εταιρίες θέλουν το φιλέτο σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Και ανάμεσά τους Shell, BP, Noble Energy και η νορβηγική Statoil. Και δώσε κλειστές συνεδριάσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ με υψηλόβαθμα στελέχη της BP και της ισραηλινής Delek. Και από κοντά σύμβουλοι και διπλωμάτες από Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Κίνα, ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία και φυσικά Κύπρο. Όπως μαθαίνουμε, η Shell είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τις έρευνες προς το υπουργείο οικονομικών από το 2005 όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν είχαν πάρει εντολή να κινήσουν το θέμα.

Στην Κύπρο οι επιστολές μεταξύ της πρώην υπουργού εμπορίου Πραξούλας Αντωνιάδου και της κυβέρνησης Χριστόφια για το εάν υπήρξε παραίτηση πήγαιναν και ερχόντουσαν σε μια συγκυρία εξαιρετικά «περίεργη», με την κ. Αντωνιάδου να αρνείται την κίνηση που εντέλει ολοκληρώθηκε. Την ίδια στιγμή έχουμε την εμφάνιση ενός τουρκικού κολοσσού που ενδιαφέρεται να αγοράσει λιμάνια, ενέργεια και υποδομές στα νησιά του Αιγαίου και την ηπειρωτική Ελλάδα. Είναι η γνωστή Global Investments Holdings που όπως λέει η ίδια έχει στα μεγάλα επενδυτικά, αρπακτικά δηλαδή για εμάς σχέδια, την υποστήριξη του τουρκικού κράτους και των τραπεζών του, ενώ οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν τον τουρκικό στρατό και την ΜΙΤ.

Στη Θράκη πάλι πληροφορούμαστε πως έχει εισρεύσει μπόλικο χρήμα από ισλαμικές οργανώσεις που διευκολύνουν τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων. Έχουμε τη δημιουργία κατηχητικών σχολείων μέσα σε Τζαμιά μετατρέποντας τη θρησκεία σε πολιορκητικό κριό. Έχουμε την επέκταση της μαντίλας στα νεαρά κορίτσια της Ελεύθερης Θράκης μας μαζί με την παροχή χρηματικών βοηθημάτων στις οικογένειές τους. Και ακόμη σχεδιάζεται η ανάπτυξη ιδιωτικών σχολείων της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στους μειονοτικούς δήμους με κυρίαρχη γλώσσα διδασκαλίας την τουρκική.

Στο μεταξύ η Τουρκία έβγαλε ξανά στο Αιγαίο το ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέϊς σε μια εμφανή προσπάθεια να δημιουργήσει εντάσεις και να δηλώσει το παρών και τις απαιτήσεις της Άγκυρας επί του ελληνικού γεωφυσικού πλούτου. Ήδη είναι γνωστές οι επιτροπές και οι συζητήσεις μειοδοτών και Τούρκων για την ατιμωτική συνεκμετάλλευση και επομένως την συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας. Οι έρευνες του τουρκικού σκάφους διεξάγονται και στην ελληνική υφαλοκρηπίδα περνώντας ανέτως από Τήνο, Μύκονο, Ικαρία και όχι μόνο.

Στο μεταξύ στην Κωνσταντινούπολη οι ιθύνοντες του ταμείου «αξιοποίησης» της ιδιωτικής περιουσίας προσέφεραν σε ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό συνέδριο το ένα τρίτο της ελληνικής γης προς πώληση στα οικονομικά συμφέροντα της Τουρκίας, επομένως στην ίδια την Τουρκία. Παράλληλα η ψευτοκυβέρνηση σχεδιάζει να βάλει τουρκοφερμένους λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα σαν κι αυτό της Κοζάνης με τη φύλαξη αστυνομίας και ιδιωτικών υπηρεσιών.

Και στο ΝΑΤΟ οι ψευτοσύμμαχοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να ενσωματώσουν τα Σκόπια με θετικές αναφορές για την ψευτομακεδονικότητά τους. Με τους αναλυτές του ιδρύματος Heritage να λένε πως οι ΗΠΑ πρέπει να ασκήσουν πίεση στην Ελλάδα για την αποδοχή των Σκοπίων. Και τους υπουργούς εξωτερικών της Γερμανίας και των Σκοπίων Βεστερβέλε και Πόποσκι να διαπιστώνουν την διαρκή γερμανική υποστήριξη προς τα Σκόπια προκειμένου να μπουν σε ΝΑΤΟ και «Ε»Ε.

Την ίδια στιγμή σοβαρά ερωτηματικά προκάλεσε το πέρασμα από την Ελευσίνα ενός αμερικανικού οχηματαγωγού με κρυμμένο στρατιωτικό εξοπλισμό όταν τα νεοταξικά παιχνίδια στην Μέση Ανατολή φτάνουν ως την αυλή μας. Και τα γεράκια της Goldman Sachs ομολογούν ότι δεν ενδιαφέρονται για τη «σωτηρία» της Ελλάδος αλλά για την τιμή του πετρελαίου.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για βέβηλους και βάρβαρους. Η εθνική μας κυριαρχία δεν παζαρεύεται. Η μόνη λύση είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός που θα αξιοποιήσει το γεωπολιτικό μας πλεονέκτημα και τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους για την μετατροπή της Ελλάδος σε Ισχυρή Δύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: