ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΙΔΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 13-3-2012.

Μεγάλη ταραχή και πολλά εγκεφαλικά επεισόδια κατακεραυνώνουν το κατοχικό καθεστώς του ντόπιου νεοταξισμού εξαιτίας της μεγάλης ανόδου του εθνικιστικού κινήματος. Είναι το λογικό και δίκαιο αντίτιμο που αναλογεί στους προσκυνημένους του κοινοβουλίου από την οργή του ελληνικού λαού που υφίσταται την δική του ταραχή εξαιτίας της κλοπής του εργασιακού του μόχθου. Μάλιστα όσο περισσότερο κλιμακώνονται τα άγρια μέτρα για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση της δοτής κρίσης, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η συσπείρωση του λαού στις τάξεις του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού.

Μακάρι αυτή η συσπείρωση να μην γινόταν μονάχα για τα φράγκα. Ουαί και αλίμονο στις κοινωνίες που έχουν προτάξει την ύλη επάνω από την ιδέα και την δανεική οικονομία επάνω από το χωράφι και το εργοστάσιο. Αλίμονο και στους λαούς που ξεχνούν και εγκαταλείπουν την ιστορία και την εθνική τους κυριαρχία. Γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση αυτές οι ηθικά και πολιτικά χρεοκοπημένες κοινωνίες θα χάσουν μαζί με το ταμείο και την εθνική τους ανεξαρτησία. Όχι απλά το πορτοφόλι, αλλά και το εθνικό έδαφος θα γυρέψουν οι κουρσάροι των εθνών που μας περιτριγυρίζουν. Κι αυτό θα γίνει γιατί το Έθνος σκοτισμένο πια δεν βλέπει το μαχαίρι που έρχεται αφού έχει ξεχάσει να διεκδικεί και έχει χάσει πλέον την σιδηρά πειθαρχία του παραδοσιακού εθνικού κράτους.

Το Εθνικιστικό Κίνημα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για την ομολογουμένως ανελαστική συμπεριφορά που επιδεικνύει αναφορικά με την προάσπιση αλλά και την επιβολή της πειθαρχίας στην πολιτική ζωή της εθνικής κοινότητας. Δεν τολμάνε όμως να εξειδικεύσουν οι κατήγοροί μας την συγκεκριμένη μομφή.

Και έτσι όταν μας απευθύνουν λόγο αρνητικό προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον πολίτη που ταλαιπωρείται από τη δύσκολη καθημερινότητα, μιλάνε για υποτιθέμενα βασανιστήρια, για τον κίνδυνο τάχα περιστολής της ελευθερίας έκφρασης, για την άπονη συμπεριφορά απέναντι στην «καλή» μα λαθραία πολυπολιτισμικότητα. Κακίζουν τον εθνικοκοινωνισμό μας οι χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες της αστικής δημοκρατίας και οι θλιβεροί ουραγοί τους όταν φέρανε την χαλαρότητα και τον διεθνισμό προκειμένου να σκοτώσουν την Ελλάδα που μισούν.

Τώρα όμως που οι μάσκες πέσανε και αποκαλύφτηκε το φκιασιδωμένο πρόσωπο σοσιαλιστών, δεξιών και αριστερών, «πατριωτών» και φωνασκούντων, απάντων συνεργαζομένων με τον διεθνιστικό νεοταξισμό και τους τοκογλύφους του, θα μιλήσουμε επακριβώς για τον τρόπο που θα επαναφέρουμε την Ελλάδα μας στον σωστό και πατριωτικό δρόμο. Έχουμε εκφράσει τις απόψεις και τις προτάσεις μας, αλλά θα εκφράσουμε και τον τρόπο που θα οδηγηθούμε στις λύσεις.

Η Εθνικοκοινωνική Παράταξη των Ενωμένων Ελλήνων, προκειμένου να υπηρετήσει το βασικό δόγμα της κοινωνικής συνοχής των Ελλήνων και της εθνικής ισχύος της Ελλάδος, στηρίζεται στην εμπέδωση και την πραγμάτωση της πειθαρχημένης συμπεριφοράς στους πολιτικούς σχεδιασμούς του Εθνικού Κράτους. Την στιγμή λοιπόν που υπερασπιζόμαστε τα λαϊκά δίκαια και την εθνική ολοκλήρωση, είμαστε αποφασισμένοι να απαγορέψουμε την παρουσία ανθρώπων και φαινομένων που αντιστρατεύονται την εθνική ορθότητα και τον πατριωτισμό.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε την ύπαρξη πρακτόρων που καίνε περιουσίες και αναστατώνουν την Πολιτεία προκειμένου να καλύψουν ανθελληνικές επιδιώξεις και σκοπούς. Δεν πρόκειται να δεχθούμε στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας πρόσωπα και φορείς που μιλούνε για ανύπαρκτες εθνικές μειονότητες και ξένες όσο και ανύπαρκτες «κακουχίες». Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τη συνέχεια της μετατροπής της χώρας μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών και εγκλήματος ένεκα της επιδιωκόμενης νοθεύσεως της ελληνικότητάς μας.

Δεν πρόκειται να δεχτούμε τα χρέη της απερχόμενης τάξης των πολιτικών κοτζαμπάσηδων και των τοκογλύφων που μας τους φόρτωσαν δια της συστημικής προπαγάνδας στην πλάτη ως εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Θα ενισχύσουμε την ελληνική επιχείρηση και την τοπική παραγωγή έναντι των πολυεθνικών και της ασύδοτης δήθεν ελεύθερης αγοράς. Θα δώσουμε δουλειά στον Έλληνα Εργάτη κι όχι στον ξένο που φέρνει μαζί του τα φθηνά μεροκάματα. Θα συγκρατήσουμε τα φωτεινά ελληνικά μυαλά εντός των συνόρων και θα ενισχύσουμε την εθνική οικονομία και την εθνική στρατιωτική ισχύ αξιοποιώντας κι όχι ξεπουλώντας τους άφθονους πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους προκειμένου να καταστήσουμε την Ελλάδα Μεγάλη Δύναμη.

Πληθαίνουν στην Ευρώπη οι φωνές γνωστών πολιτικών που λένε ότι στην Ελλάδα η μόνη διέξοδος και η μόνη οδός αποτελεσματικής διακυβέρνησης θα είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα. Έτσι ονομάζουν ντόπια και ξένα δουλικά του Διεθνιστικού Νεοταξισμού την Εθνική Στρατιωτική Επανάσταση. Με τη διαφορά ότι η επόμενη Επανάσταση στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα έχω την αίσθηση αλλά και την ισχυρή επιθυμία πως θα είναι μικτή. Θα είναι μια Λαϊκή και Στρατιωτική Επανάσταση που θα αποδώσει δίκαιο και υπεροχή στον Ελληνισμό μας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα συγκροτήσει το Εθνικό Κράτος στη βάση της σιδηράς πειθαρχίας αδιαφορώντας για τους βιαστές της Ελλάδος και υποψήφιους ενοίκους του επερχόμενου Καιάδα. Εκεί δηλαδή που ανήκουν από κοινού προδότες, πρεζέμποροι και δολοφόνοι Ελλήνων. Θα το πράξουμε γιατί το οφείλουμε σε όσους Έλληνες προηγήθηκαν και σε όσους θα μας διαδεχτούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: