ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ


ΑΘΗΝΑ 8-3-2012.

Έχουν εκφρασθεί διαφορετικές απόψεις προκειμένου να δοθεί μια εξήγηση για το ενδιαφέρον της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας σχετικά με την ομολογουμένως μαφιόζικη οικονομική επίθεση που υφίσταται η Ελλάς. Έχουμε ακούσει λοιπόν για τις κακοπλασίες και τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος το οποίο σχετίζεται απόλυτα με τις ατασθαλίες που του προσάπτονται αφού στηρίζεται αποκλειστικά στις υπόγειες συναλλαγές και τη στήριξη του νεοταξικού παράγοντα. Το απέδειξαν αυτό τα ρουσφέτια του παρελθόντος, οι προστασίες που προσφέρονται σε γνωστά συμφέροντα αλλά και οι μνημειώδεις στηρίξεις των βολευτών του καθεστώτος που προσφέρονται ανελλιπώς στα εθνοκτόνα μνημόνια παρά τις περιστασιακές και θεατρινίστικες διαφοροποιήσεις.

Ωστόσο αυτός ο ορυμαγδός των διορισμένων και προπαγανδιστικά επιβαλλόμενων πολιτικάντηδων δεν θα έφτανε ποτέ από μόνος του για να αλυσοδέσει την πατρίδα μας στην φυλακή της παγκοσμιοποίησης και των φοροεισπρακτόρων του διεθνιστικού νεοταξισμού. Έχει φροντίσει ο Θεός να δώσει άμυνες και χαρίσματα φυσικά στην πατρίδα αυτή εδώ και το λαό που τόσο πολύ αγαπά και τόση άδολη ανταπόκριση έχει βρει. Το δυσώδες καθεστώς είναι το περιβάλλον που ανδρώθηκε ο συρφετός των πολιτικών μας δεσμοφυλάκων. Αλλά ο σκοπός ο αληθινός του ξαφνικού τάχα ενδιαφέροντος των «εταίρων» και «συμμάχων» δεν είναι φυσικά η βελτίωση των δημοσιονομικών δια του τραπεζικού κεφαλαίου, αλλά η απαγωγή της Ελλάδος. Η αρπαγή του γεωφυσικού και γεωπολιτικού μας πλεονεκτήματος.

Και έτσι μέσα στην πρεμούρα να ολοκληρωθεί το έγκλημα κατά του Έθνους των εθνών που έχει ξεκινήσει με τα «περιούσια» χέρια και μυαλά από την αρχαιότητα ακόμη, επιστρατεύτηκε η κλοπή και η τρομοκρατία σε βάρος κράτους και λαού. Σκοπός είναι να αφαιρεθεί η ενέργεια και η ζωτικότητα των Ελλήνων. Η ενέργεια τόσο της εθνικής μας γης όσο και των πολιτών που νοιάζονται και αγαπούν την πατρίδα τους. Θέλουν να μας αδειάσουν το θησαυροφυλάκιο της εθνικής μας ανεξαρτησίας σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και λοιπά αγαθά αλλά και την οικογενειακή εστία. Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί οι σάπιοι και οι πειρατές της ζωής μας και των λαών ότι οι κρεμάλες και τα εκτελεστικά αποσπάσματα έχουν γεννηθεί για τον καθαρμό και τη δικαιοσύνη. Γιατί αυτές οι ελληνίδες αξίες κι αν ακόμη αργούν για να έρθουν, κοπιάζουν πάντοτε και δε λησμονούν.

Πρέπει επιπλέον να θυμίσουμε στις τοπικές θεραπαινίδες του μισελληνικού νεοταξισμού και τους διεθνείς νταβατζήδες που έχουν θεοποιήσει τους εαυτούς τους διαπράττοντας ύβρη μέγιστη πως ό,τι δεν μας σκοτώνει μας δυναμώνει. Μπορεί να έχουν παραδώσει την κοινωνία στην ασυδοσία των ναρκωτικών, στη λαθρομετανάστευση, στην είσοδο των επικίνδυνων φαρμάκων, στην εγκληματικότητα σε βάρος της ζωής των Ελλήνων, στη δηλητηρίαση του περιβάλλοντος για τον έλεγχο του νου και της αντίδρασης. Μπορεί να έχουν βαλθεί να κάνουν τον Έλληνα τον φτωχότερο άνθρωπο του κόσμου. Να έχουν στοχοποιήσει ακόμη και τον έμφυτο πατριωτισμό δείχνοντας με το δάκτυλο τον εθνικισμό σαν τον υποτιθέμενο κίνδυνο που πρέπει να φοβίζει τον ελληνικό λαό ώστε να κάτσει φρόνιμα για να μην πάθει κακό.

Τι κι αν οδηγείται ο λαός μας στα συσσίτια και τις αυτοκτονίες. Τι κι αν χάσουμε Μακεδονία, Θράκη, Νησιά. Όλα αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν ως αντάλλαγμα ολίγα ψίχουλα φαγητού δανεικού σε μια χώρα που προδότες ηγετίσκοι δεν της επιτρέπουν μήτε να παράξει αγαθά μήτε να πολεμήσει για το λυτρωμό. Όμως να ξέρουν κάτι οι ποικίλοι ανθέλληνες. Ο Εθνικισμός μας και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι Ιδεολογία και Παράταξη που έχουν μπει μες στην καρδιά Ελλήνων χειμαζόμενων μα και υπερήφανων και δεν βγαίνει με τίποτα από εκεί μέσα γιατί έχουν κοινά σημεία και αγωνίες.

Είναι η καθάρια ρωμιοσύνη που αποτελεί τον πιο ασυγκράτητο χείμαρρο του κόσμου. Ένα ποτάμι αποφασισμένων Ελλήνων που γνωρίζει να πραγματοποιεί βήματα προς τα εμπρός. Ένας στρατός αποφασισμένων Ελλήνων που προτιμάει να τρώγει πέτρες και χώμα παρά να πουλήσει την Ελλάδα. Κι ύστερα τα ίδια αυτά υλικά, ακόμη κι αν είναι τα τελευταία που θα βρεθούν στα χέρια μας, θα γίνουν ακόμη και όπλα για να κρατηθούν μακριά οι οχτροί μας. Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας δεν προσκυνούν και δε λυγίζουν, μόνο προμαχούν και δυναμώνουν.

Πρέπει να μάθουν λοιπόν οι Εφιάλτες που ζουν ανάμεσά μας πως εμείς είμαστε ο δικός τους τρόμος αλλά και η ελπίδα και το αύριο της Ελληνικής Φυλής που έρχεται όταν αυτοί είναι το βρώμικο χθες που θα δικαστεί με το αιώνιο ανάθεμα. Τα δάκτυλα που δείχνουν εμάς ανήκουν σε ανθρώπους καθαρούς που προσβλέπουν το φως στο πρόσωπο του Εθνικοκοινωνισμού μας. Και η δική μας πρόταση απέναντι στο προδοτικό «φρόνιμα» είναι η δράση και η ενότητα για να δημιουργήσουμε Μεγάλη Ελλάδα και ευτυχισμένους Έλληνες με όχημα το υψηλό Εθνικό Φρόνημα. Ελάτε όλοι μαζί στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα και τον Λαϊκό Εθνικισμό ώστε πιο δυνατοί από πρώτα να στήσουμε τα λάβαρα της Ελληνικής Φυλής επάνω στα συντρίμμια των επίδοξων και ανόητων δολοφόνων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: