ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 14-3-2012.

Μας λένε οι υπάλληλοι του νεοταξισμού που υποκρίνονται τους πολιτικούς μας ταγούς πως θυσιάζουν την Ελλάδα προκειμένου να πετύχουν εξάλειψη του χρέους και πλεονάσματα. Όμως αυτό που πλεονάζει είναι η μειοδοσία. Για να εφαρμοστούν οι εθνικά συμφέρουσες πολιτικές λύσεις και ενέργειες, πρέπει να υπάρξουν οι προσωπικότητες εκείνες που θα αποκαθάρουν την πολιτική από τους δοσίλογους και τα δεσμά που μας έχουν αυτοί φορτώσει. Και στη συνέχεια θα εφαρμόσουν μια εθνική στρατηγική στην οικονομία φροντίζοντας να ενδυναμώσουν την Ελλάδα και να την ανυψώσουν στο πρώτο σκαλί της διεθνούς πολιτικής σκηνής.

Διαθέτουμε τα γεωφυσικά προσόντα, την ευφυΐα του ανθρωπίνου δυναμικού και την διεθνή παρουσία Ελλήνων. Φτάνει να δώσουμε χώρο και εξουσίες στο μεν εσωτερικό της χώρας στους Άριστους των Ελλήνων, στο δε εξωτερικό να στηρίξουμε την εξαιρετική ελληνική ομογένεια να φτάσει στις θέσεις κλειδιά των κέντρων αποφάσεων.

Ξεκινώντας την όμορφη και δίκαιη περιπέτεια μετατροπής της Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη, θα φροντίσουμε να διώξουμε τους τοκογλύφους και το ευρώ. Στη θέση τους θα διαγράψουμε από τις ζωές μας πολιτικάντηδες και χρέος, θα διώξουμε τους διεθνείς ψευτοσωτήρες, θα πάμε στη δραχμή, θα λειτουργήσουμε χωράφια και εργοστάσια και θα αξιοποιήσουμε τον ενεργειακό πλούτο μας προβαίνοντας παράλληλα σε νέες συμμαχίες αρχής γενομένοις με τη Ρωσία.

Θα φτάσαμε στην παραγωγή αγαθών και πρώτων υλών με χέρια και γη ελληνική. Και σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, με τη δύναμη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και τις υποδομές της χώρας απελευθερωμένες από εξαρτήσεις, θα κινηθούμε να δημιουργήσουμε την Ευρώπη των εθνών και των λαών θέτοντας ως στόχο την πρωταγωνιστική θέση των δικών μας ανθρώπων στην ατμομηχανή της πολιτικής πρακτικής.

Η κατάκτηση αυτής της ατμομηχανής βεβαίως θα ξεκινήσει από την πατρίδα μας στην αρχή και θα επεκταθεί στη συνέχεια στο εξωτερικό μας περιβάλλον. Αφού δώσουμε εργασία και κοινωνική γαλήνη στον ελληνικό λαό και αποκαθάρουμε την πατρίδα από τα ξένα σώματα, θα πρέπει να επανδρώσουμε την ατμομηχανή ολάκερη, από τη θέση του μηχανοδηγού μέχρι και το τελευταίο βαγόνι.

Σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε τον έλεγχο των χώρων εκείνων που ρυθμίζουν το χρήμα και την επικοινωνία. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας κερδίζοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την δέουσα διεθνή υποστήριξη βασιζόμενοι στην αρχή του δικαίου και το κτίσιμο ηγετικής προσωπικότητας.

Δεν πρόκειται να προσποιηθούμε τους μισοκακόμοιρους και δεν θα αποδεχτούμε την σχιζοφρενική λογική της μικρής πλην έντιμης Ελλάδος. Διότι όποιος κάθεται στην άκρη γίνεται εύκολο θήραμα στα νύχια του κάθε «περιούσιου» τυχοδιώκτη και του προσφάτως εξανθρωπισμένου βάρβαρου. Αλλά και η μικρή Ελλάς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι έντιμη αρνούμενη την αληθινή φύση του μπροστάρη της ανθρωπότητας.

Ξεκινώντας λοιπόν το ταξίδι της επιστροφής και έχοντας εξασφαλίσει ισχυρή εθνική πολιτική ηγεσία και ένοπλες δυνάμεις, θα ελέγξουμε τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες. Θα εθνικοποιήσουμε τις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο και θα ενισχύσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα. Θα πάρουμε το προβάδισμα από τις πολυεθνικές και θα το δώσουμε στην ελληνική οικονομική τάξη. Οι επενδυτικές ομάδες του ξένου παράγοντα θα περιορισθούν στις συμμαχικές χώρες που θα προκύψουν μέσα από διμερείς συμφωνίες δεσμευτικές υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων.

Οι ελληνικές τράπεζες και οι ελληνικές επιχειρήσεις στη συνέχεια θα τεθούν στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους δημιουργώντας με κρατική ευθύνη ισχυρούς ομίλους που θα κινηθούν στην απορρόφηση ομοειδών επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Οι πρώτοι πόροι στήριξης θα βρεθούν από την παραγωγή, την ενέργεια και τις επενδύσεις μας. Αυτοί οι πόροι θα γεννήσουν νέους πόρους με σκοπό τον ελληνικό έλεγχο της διεθνούς αγοράς.

Θα εντοπίσουμε κατά αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους εκείνους που θα εμπνευστούν από την παρουσία μας και θα θελήσουν να τροχοδρομήσουν τις δικές τους δραστηριότητες με τις αντίστοιχες δικές μας αποδεχόμενοι τις δικές μας επιδιώξεις. Ο άνθρωπος έλκεται εκ της φύσης του από την δύναμη και τη σιγουριά που αυτή εμπνέει. Αυτή τη δύναμη είναι που πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας.

Παράλληλα θα στηρίξουμε την άνοδο Ελλήνων της ομογένειας στις θέσεις του περίφημου επικοινωνιακού μηχανισμού. Θα κάνουμε δική μας την προπαγάνδα στέλνοντας αλλά και στηρίζοντας δικούς μας ανθρώπους στον Τύπο και την Πολιτική. Φυσικά οι αντίστοιχοι εγχώριοι τομείς θα ορφανέψουν από νεοταξίτες. Θέλουμε τον λόγο να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα στο πλευρό της Μεγάλης Ελλάδος.

Και έτσι θα στήσουμε και θα χρηματοδοτήσουμε αντί για τους πολιτικάντηδες και τις επιτροπές τους ελληνικά φόρουμ και λόμπυ. Ενώσεις επιφανών Ελλήνων που θα γίνουν απαραίτητοι στους τόπους κλειδιά βαστώντας κεντρικές εξουσίες. Και θα φροντίσουμε οπωσδήποτε να αξιοποιήσουμε το εκπληκτικό επιστημονικό προσωπικό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό πρωτοστατώντας στην έρευνα, την τεχνολογία και τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θέλει έναν υγιή και ισχυρό Ελληνισμό. Κι αυτό θα γίνει με τον έλεγχο της πολιτικής και της διεθνούς οικονομίας. Χρειαζόμαστε δίπλα στον πατριώτη πολιτικό και στρατιώτη, τον ελληνικό έλεγχο της οικονομικής διεργασίας στο δρόμο για την επιβολή μιας Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: