ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΕΦΥΡΕΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ


ΑΘΗΝΑ 4-3-2012.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Το οικονομικό παζάρι που εκτυλίσσεται και οι υποχωρήσεις στις οποίες αναλώνονται οι διορισμένοι πολιτικάντηδες της παράνομης κατοχικής κυβερνήσεως αποδεικνύεται πως σχετίζονται με τις πραγματικές επιδιώξεις του διεθνιστικού νεοταξισμού και τα αληθινά αίτια της κρίσης. Κι αυτό που τώρα πια εκτυλίσσεται ολοένα και πιο καθαρά είναι η τοποθέτηση πολιτικών γεφυρών λεηλασίας στα εθνικά μας θέματα. Τώρα δήθεν ξαφνικά ανοίγουν χρόνιες πληγές στα εθνικά μας ζητήματα και καταδεικνύονται υποτιθέμενα λάθη σε σχέση με την εθνική μας ασφάλεια και τον ενεργειακό πλούτο της τάχα φτωχής Ελλάδος.

Η Τουρκία επιλέγει να πυροδοτήσει το φυτίλι στην Α. Μεσόγειο ανακοινώνοντας την απόφασή της να προχωρήσει σε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας πατώντας στην προδοτικά ακήρυκτη ελληνική ΑΟΖ νοτίως του Καστελόριζου ερχόμενη σε συμφωνία με την γνωστών νεοταξικών συμφερόντων Shell. Οι έρευνες για τη δέσμευση γεωφυσικού πλούτου και κυριαρχικών μας ζωνών από Τούρκους και Νεοταξίτες θα διασχίσουν περιοχές των πεδίων της κυπριακής ΑΟΖ και θα επεκταθούν δυτικά περνώντας από το Καστελόριζο και ακουμπώντας τα όρια Ρόδου και Καρπάθου, παραβιάζοντας την ελληνική υφαλοκρηπίδα. Την ίδια στιγμή εκτυλίσσεται μια μάχη διεθνών συμφερόντων για την ανάληψη των ερευνών και της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την υποθαλάσσια περιοχή στα νότια της Κρήτης.

Οκτώ είναι οι ενδιαφερόμενες χώρες που κατέθεσαν πρόταση για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών την ώρα που το Ιράν σταματά τη ροή πετρελαίου στη χώρα μας εξαιτίας της ανόητης στηρίξεως του «συμμαχικού» εμπάργκο από τους ελληνόφωνους. Στόχος του ελληνικού υπουργείου ενέργειας είναι όπως λέει να ολοκληρωθούν οι έρευνες και οι αξιολογήσεις των δεδομένων πριν από το τέλος της χρονιάς ώστε μέσα στο 2012 να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για την παραχώρηση των ενεργειακών οικοπέδων προς έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων. Πριν λίγα χρόνια οι εκφραστές του ιδίου ραγιάδικου καθεστώτος λέγανε ότι δεν υπάρχει εκμεταλλεύσιμος γεωφυσικός πλούτος. Τώρα αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι βάσει των εθνοκτόνων μνημονίων ο πλούτος της χώρας πριν ακόμη βγει στο φως έχει δεσμευτεί ολόκληρος υπέρ της εξοφλήσεως των διεθνών τοκογλύφων.

Τώρα εξηγείται γιατί ήρθε η περίφημη κρίση, γιατί δεν χαράχτηκαν οι ελληνικές ΑΟΖ και γιατί υπογράφτηκαν οι επαίσχυντες συμφωνίες υποθήκευσης της πατρίδος. Μα φυσικά για να έρθουν οι συγκυριαρχίες με τους Τούρκους και η παράδοση της εξουσίας και του γεωστρατηγικού μας πλεονεκτήματος στον αιώνιο έμπορο των λαών. Και ενώ σφάζονται παλικάρια στην ποδιά της Ελλάδος, οι Ρώσοι της Gazprom ενδιαφέρονται για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ. Η διαπραγματευτική ικανότητα βέβαια των προσκυνημένων είναι αρκετά μειωμένη και ανύπαρκτη προκειμένου να αναλωθούν στην ορθή συμμαχική πολιτική με στόχο την εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων.

Την ίδια στιγμή ο έλεγχος του γεωπολιτικού παιχνιδιού στην Κύπρο χοντραίνει εν απουσία των γραικύλων πολιτικάντηδων. Η Τουρκία λέει προβληματίζεται από την ενδεχόμενη χρήση του στρατιωτικού αεροδρομίου της Πάφου από το Ισραήλ. Άγκυρα και κατεχόμενα λέγεται πως φοβούνται μήπως αυτή η περίπτωση χρησιμοποιηθεί από την ελεύθερη Κύπρο σε βάρος τους ενώπιον της διαδικασίας επίλυσης του κυπριακού. Όμως το ψευτορωμέϊκο δεν σπεύδει να στριμώξει την Τουρκία με την παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ωστόσο Τουρκία και Ισραήλ, στενοί εταίροι από τα παλιά χρόνια, φαίνεται πως βρήκαν τον προξενητή στον υποτιθέμενο καβγά στο πρόσωπο των ΗΠΑ με όχημα την προεργασία της κοινής επιθέσεως στο «άτακτο» Ιράν. Δεδομένου λοιπόν της παρουσίας των αμερικανικών αντιβαλλιστικών πυραύλων στο τουρκικό έδαφος, οι ΗΠΑ οδηγούν Τουρκία και Ισραήλ σε μυστικές συμβιβαστικές διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους να ζητούν ανταλλάγματα ενεργειακά προκειμένου να μπουν σφήνα στη συναλλαγή Κύπρου και Ισραήλ.

Στον Έβρο είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο συγκρούσεως Ελλήνων συνοριοφυλάκων και ανδρών της Δίωξης Λαθρομεταναστών με τρεις τούτη τη φορά Τούρκους δουλεμπόρους που επιχείρησαν να εισάγουν στη χώρα μας Μπαγκλαντεσιανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Το αποτέλεσμα ήταν να ριχτούν πυροβολισμοί με τον τραυματισμό του ενός Τούρκου και τη σύλληψη αυτού και ενός λαθραίου ενώ οι υπόλοιποι Τούρκοι το έσκασαν και βρήκαν προστασία στην αγκαλιά του εργοδότη τους τουρκικού στρατού.

Οι δε γέφυρες της εθνικής μας λεηλασίας συνεχίστηκαν όταν η Κύπρος διέψευσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη κατέθεσαν γεφυρωτικές τάχα προτάσεις μεταξύ της ελληνικής μεγαλονήσου και των Τούρκων εισβολέων όταν γνωρίζουμε ότι οι ψευτοσύμμαχοι ενδιαφέρονται για το κλείσιμο του θέματος σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων προκειμένου να ελέγξουν την περιοχή και τα γεωστρατηγικά της πλεονεκτήματα. Στο δε Σκοπιανό ΝΑΤΟ και ΟΗΕ έχουν βαλθεί να οδηγήσουν την Ελλάδα σε έναν ατιμωτικό συμβιβασμό στο θέμα της ονομασίας προκειμένου να στηρίξουν το ανθελληνικό νεοταξικό μόρφωμα. Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκεοργκιέφσκι προτείνει τις ονομασίες Άνω και Βόρεια «Μακεδονία». Και στην Βόρειο Ήπειρο τα αδέρφια μας της Ομόνοιας καταγγέλλουν μαζικές συλήσεις ελληνικών προσκυνημάτων από Αλβανούς.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιπροτείνει τη δημιουργία γεφυρών που συνδέουν τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες με την Μητέρα Ελλάδα και διασφαλίζουν τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους και την εθνική μας κυριαρχία μέσα από την ανάπτυξη Εθνικής Κυβερνήσεως και ισχυρών Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία ταιριάζουν μονάχα στην διεκδικητική Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: