ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΑΞΗ ΛΥΚΟΡΝΕΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ


ΑΘΗΝΑ 11-3-2012.

Εν μέσω του περίφημου κουρέματος του φτιαχτού «ελληνικού» χρέους προσκυνημένοι πολιτικάντηδες και φοροεισπράκτορες του νεοταξισμού προχωρούν σε αντίστοιχο κούρεμα των εθνικών μας θεμάτων. Θεωρούν όλοι οι μολυσμένοι πράκτορες του ανθελληνισμού πως υπάρχει περίπτωση να ανεχτούμε το κόντεμα της πατρίδος μας με την μέθοδο του Προκρούστη μέσα από έναν ατιμωτικό συμψηφισμό.

Είναι σαφές ότι αυτό που εκτυλίσσεται στη γειτονιά μας είναι μια σύναξη λυκόρνεων και βέβηλων μορφωμάτων που στηρίζουν δήθεν ξαφνικά το ξεκλείδωμα της ελληνικής γης προκειμένου τάχα να ωφεληθούμε από κοινού εμείς και οι εχθροί μας, να ειρηνεύσει η περιοχή μας, να διαμοιρασθούν τα εθνικά μας ιμάτια.

Ένα σημαντικό πεδίο που θα διαμορφώσει τις ισορροπίες με βάση τα συμφέροντα των υποτιθέμενων συμμάχων μας είναι αυτό της Κύπρου και του φυσικού αερίου. Έτσι λοιπόν ακούσαμε χαρακτηριστικά τον Τούρκο υπουργό ευρωπαϊκών υποθέσεων Μπαγίς πως στο υποτιθέμενο τραπέζι του διαλόγου είναι όλες οι επιλογές, ακόμη κι αυτή της προσάρτησης των κατεχομένων από την Τουρκία. Όσο κι αν απάντησαν λίαν υποκριτικά οι ψευτοευρωπαίοι της «Ε» Ε ότι η μόνη λύση που συζητούν είναι η επανένωση της μεγαλονήσου, δεν πείθουν κανέναν όταν αναφέρονται στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που αναγνωρίζει εξουσίες στον Αττίλα επί της ελεύθερης Κύπρου, ενώ ο επίτροπος για τη διεύρυνση Φούλε δεν απαντά καθόλου στην ουσία των λεγομένων Μπαγίς.

Και η ουσία είναι ότι η Τουρκία ψάχνει ευκαιρίες όχι απλώς να νομιμοποιήσει την εισβολή στην Κύπρο, αλλά επιπλέον να επεκτείνει την κυριαρχία της στις ελεύθερες περιοχές και να βάλει στο χέρι ενεργειακά πεδία. Την ίδια στιγμή η ραγιάδικη διακυβέρνηση Χριστόφια κάτω από συνεχείς πιέσεις και αδικαιολόγητους διαλόγους, αναγκάζεται να δηλώσει δια της υπουργού εξωτερικών ότι, κόντρα σε τουρκικά δημοσιεύματα, δεν σκέφτεται να ανοίξει περαιτέρω ενταξιακά κεφάλαια για την πορεία της Τουρκίας στην «Ε»Ε σε δικαστικά δικαιώματα, δικαιοσύνη, ελευθερία και ασφάλεια μέχρι να δείξει τάχα σεβασμό ο εισβολέας. Παράλληλα υπογράφτηκε η δέσμευση για την πραγμάτωση της ενεργειακής γέφυρας μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ με την κατασκευή του υποθαλασσίου καλωδίου του αερίου. Αλλά σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες σε ορεινή περιοχή του Πενταδάκτυλου οι Τούρκοι εκπαιδεύουν άνδρες των ειδικών δυνάμεων του συγγενικού τους Αζερμπαϊτζάν.

Ένα άλλο θέμα που ανοίγει βήμα προς βήμα και μάλιστα με ύπουλο τρόπο είναι αυτό της ονομασίας των Σκοπίων που ζητούν να λάβουν το όνομα της Μακεδονίας Μας. Οι ψευτοσύμμαχοι είναι έτοιμοι να τους το δώσουν και οι ψευτοκυβερνήτες «μας» σπεύδουν να το διαπραγματευτούν δίχως την έγκριση του ελληνικού λαού. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, η διαβόητη CIA, παρουσιάζουν στους χάρτες τους τα Σκόπια ως Μακεδονία. Και ο «ευρωπαίος» επίτροπος Φούλε σε συνάντηση με τους Σκοπιανούς με θέμα συζήτησης την άμεση έναρξη του διαλόγου ένταξης τούς αποκάλεσε «φίλους της Μακεδονίας». Αλλά και οι Παπαδήμος και Παπανδρέου σε συνάντηση που είχαν συζήτησαν μεταξύ PSI και δανειακής σύμβασης το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Άλλωστε σύμφωνα με τα Wikileaks οι Αμερικανοί θεωρούσαν ανέκαθεν βολικό συνομιλητή για το ζήτημα αυτό τον Παπανδρέου. Και οι Σκοπιανοί εμφανίζονται ανοικτοί να μας επιτρέψουν να είμαστε εποικοδομητικοί στην πώληση της Μακεδονίας Μας ακόμη και για το καλό μας!

Στο μεταξύ η δρομολόγηση της εκμετάλλευσης των ελληνικών υδρογονανθράκων επεκτείνεται ραγδαία από το Ιόνιο και τα νότια της Κρήτης μέχρι τα γνωστά κοιτάσματα του Πρίνου και από εκεί στο ανεκμετάλλευτο κοίτασμα «Έψιλον» με κύριο στόχο το κοίτασμα του Μπάμπουρα που είναι ισάξιο των κρητικών κοιτασμάτων. Στο κοίτασμα Έψιλον μιλάμε για ποσότητες άνω των 18 εκατομμυρίων βαρελιών. Και το παιχνίδι χοντραίνει στο Βόρειο Αιγαίο, στην περιοχή του Θρακικού πελάγους που περικλείει Θάσο, Σαμοθράκη, Λήμνο και Ίμβρο. Δεδομένου της παρουσίας της κατεχόμενης Ίμβρου αναμένεται εμπλοκή των Τούρκων, ενώ οι πολυεθνικές του Πρίνου όπως η Energean έλκονται από τον τεράστιο πλούτο της περιοχής.

Επάνω ακριβώς στην πρεμούρα του συμψηφισμού χρεών και ενέργειας με την συγκυριαρχία, δηλαδή την επικυριαρχία των Τούρκων στο Αιγαίο Μας, ο υπουργός ενέργειας Παπακωνσταντίνου αποφασίζει να αναφερθεί στην σκιαγράφηση των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών καθώς η χρεωμένη Ελλάδα του ψευτορωμέϊκου αποφασίζει να προχωρήσει στην εκμετάλλευση των αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στο ψευτορωμέϊκο που διαθέτει στη Θεσσαλονίκη δήμαρχο που θέλει να δώσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα τουρκικά ονόματα που υπήρχαν επί οθωμανοκρατίας. Στο ψευτορωμέϊκο που οι συνοριοφύλακες δίνουν μάχες με τους Τούρκους δουλεμπόρους που μας κουβαλούν τους πεμπτοφαλαγγίτες λαθρομετανάστες. Στο ψευτορωμέϊκο που οι ψευτοευρωπαίοι βλέπουν την ισχυρή πιθανότητα όπως λένε ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό αυτό που μπορεί να συμβεί και θα αποτελέσει σίγουρα την ευτυχέστερη στιγμή του Ελληνικού Έθνους είναι η ευεργετική παρουσία και συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πλευρό των Ελλήνων Πατριωτών για την απομάκρυνση λυκόρνεων και βέβηλων. Οι Στρατιωτικές Επαναστάσεις των Ελλήνων ενώνουν τον Ελληνισμό και δεν τον διχάζουν.

Υπέρτατος σκοπός του Εθνικοκοινωνισμού μας είναι η απόδοση της πολιτικής διοικήσεως της Ελλάδος σε χέρια ελληνικά. Και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός σύντομα θα λάβει λαϊκή εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: