ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΑΘΗΝΑ 28-3-2012.

Μέσα στο βολικό χάος της προσκλήσεως διεθνούς ενδιαφέροντος πώλησης της ελληνικής γης και της διαρκούς λήψεως νέων μέτρων φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, πνίγεται εύκολα η αλήθεια πως οι υποψήφιοι αγοραστές μας έχουν είτε «περιούσιες» αναφορές είτε τουρκική καταγωγή και εκπροσώπηση των συμφερόντων του ίδιου του τουρκικού κράτους. Ωστόσο ο εχθρός στο δρόμο για την κατάκτηση του ελληνικού εδάφους, έχει ανάγκη να επιτύχει τον εξίσου αθόρυβο και αποτελεσματικό έλεγχο του ελληνικού λαού. Και έτσι μαζί με τα οικονομικά πλήγματα, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μάς ετοιμάζουν τα τεχνολογικά πλήγματα που έχουν κύριο στόχο τους πολίτες.

Όλοι μας έχουμε ακούσει τις ατελείωτες συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των ψευτοσυμμάχων, των διεθνών τοκογλύφων και των ημέτερων ψευτοσωτήρων για την βιωσιμότητα του χρέους, την ανεπάρκεια στη συλλογή των φόρων, την πανθομολογούμενη άνιση κατανομή των βαρών σε βάρος των αδυνάτων και την αυξανόμενη σύλληψη μεγαλοφοροφυγάδων. Αυτό το σκηνικό εξελίσσεται όταν αυξάνονται οι πιέσεις της τρόικας προκειμένου η πατρίδα μας να εκσυγχρονίσει κατά πως μας λένε το φοροεισπρακτικό μηχανισμό και να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα. Την ίδια ακριβώς στιγμή όλοι αυτοί, εντός και εκτός συνόρων, που λεηλατούν τη ζωή μας, παραδέχονται τις αδικίες και την εξάντληση των ορίων αντοχής του ελληνικού λαού.

Ουδείς βέβαια ελληνόφωνος «ταγός» και ιθύνουν νους σκέφτεται την βιωσιμότητα του ελληνικού λαού και τη θνησιμότητα του επαχθούς χρέους προχωρώντας στη στάση πληρωμής των τοκογλύφων. Και φυσικά ουδείς έπραξε ποτέ το καθήκον του ώστε να κλειστούν οι δίοδοι της εύκολης φοροκλοπής από τα βαριά πορτοφόλια. Αλλά επειδή θέλουν και τον μόχθο του Έλληνα να πάρουν και τον καλό να κάνουν, η τεχνολογία θα πάρει το λόγο για να φέρει τάχα τη δικαιοσύνη στο τερατώδες σύστημα που οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες του καθεστώτος, δεξιοί, αριστεροί και σοσιαλιστές, χτίσανε απολύτως σκόπιμα. Και έτσι, αφού δώσανε στην ελευθερία τις διαστάσεις της ασυδοσίας, τώρα σκοπεύουν να απαγάγουν την αληθινή ελευθερία με τη ηλεκτρονική συλλογή των προσωπικών δεδομένων και την εισαγωγή αυτών στην περίφημη και περιλάλητη φοροκάρτα.

Η διαρροή της διεκπεραίωσης του πράγματος έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδρομή της με σταδιακές και μικρές δόσεις αναφοράς προκειμένου να γίνει χωνευτό και απαραίτητο τάχα το ζήτημα της ηλεκτρονικής κάρτας. Σύστημα που ακολουθούν οι εθνικοί ολετήρες και στην περίπτωση των μνημονίων. Πλην όμως οι χειροπέδες πάντα πονάνε και ποτέ τόσο λίγοι τύραννοι δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν για πολύ τόσες πολλές βασανισμένες υπάρξεις, ειδικά όταν μιλάμε για έναν ολόκληρο λαό. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα, οι υποχρεωτικές δηλώσεις των προσωπικών μας στοιχείων, η ψηφιοποίηση και των απλούστερων συναλλαγών του πολίτη με τις κρατικές υπηρεσίες έχουν ήδη πάρει τις θέσεις τους για την αλλοτροφοδότηση δεδομένων και την τελική ψηφιοποίηση του ίδιου του Έλληνα ως πρόσωπο.

Και όταν αναφερόμαστε στην δική μας ψηφιοποίηση, εννοούμε πως θα φτάσουμε στο σημείο να γνωρίζουν οι εποπτεύουσες αρχές του καθεστώτος που βρισκόμαστε, τι σκεφτόμαστε και τι πιστεύουμε πριν καν ανοίξουμε το στόμα μας. Και φυσικά το τι πιστεύουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε φροντίσει να το κάνουμε πολλαπλά ευκρινές ώστε να μην «κουράσουμε» τους ανθέλληνες παλιάτσους της παγκοσμιοποίησης και τα νεοταξικά αφεντικά τους.

Αυτό που μέχρι τώρα έλειπε από τους τυράννους του Ελληνισμού και του Ανθρώπου ήταν η αφορμή και η επίκληση του προβλήματος που θα έφερνε το καυτό περιλαίμιο. Η έξαρση των ανωμαλιών στις συναλλαγές του δημοσίου με τον πολίτη και της διαφθοράς έρχεται σε μια στιγμή που το καθεστώς επιδιώκει να κάνει τον λαό να αποδεχθεί τα χρέη, τα εθνοκτόνα μέτρα και τα μνημόνια ως συνέπεια αυτών των ανωμαλιών.

Θα μας πουν λοιπόν κάποια στιγμή, όπως είχε προφητεύσει ο Πατέρας Παίσιος, τόσο οι ριψάσπιδες πολιτικάντηδες όσο και οι νεοταξίτες τοκογλύφοι πως έχουμε δίκιο που φωνάζουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα γιατί είναι μεγάλο το χρέος. Αλλά ελάτε όλοι μαζί Έλληνες, δίκαιοι και άδικοι, χλωρά και ξερά δεμάτια χόρτου, να σας καταγράψουμε «δίκαια» και «αντικειμενικά» σε μια ηλεκτρονική καρτούλα που θα είναι μόνιμος συνοδός σας και αδιάψευστος μάρτυρας της «αλήθειας».

Αλλά φυσικά εκεί μέσα δεν θα μπει κατόπιν μόνο η φορολογική μας δήλωση ούτε η κάρτα θα μείνει μόνο φορολογική. Θα ακολουθήσει ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς και θα ενσωματωθεί ο νέος συναλλακτικός κώδικας που δεν θα περιλαμβάνει πια το νόμισμα αλλά το πλαστικό χρήμα. Έχεις κάρτα; Πάρε φορολογική ενημερότητα, αγόρασε, πούλησε, ζήσε και αποδέξου την παγκόσμια διακυβέρνηση αρνούμενος Θεό και Ελλάδα. Δεν την παίρνεις; Δεν αγοράζεις, δεν πουλάς, δεν έχεις μέλλον. Και ο Τούρκος τσάτσος της παγκοσμιοποίησης η οποία τάχα δεν τον θέλει, είναι έτοιμος όχι μόνο ως επενδυτής αλλά και σαν ένοπλος εισβολέας του Συστήματος.

Απέναντι στο συνονθύλευμα του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού με τα συστήματα ηλεκτρονικής, οικονομικής και πάσης άλλης εισβολής, ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έρχεται να σπάσει τα δεσμά του ελληνικού λαού και να χτίσει την δυνατή Ελλάδα των ελεύθερων Ελλήνων. Με Πίστη στο Θεό και συμμαχητή τον ενωμένο ελληνικό λαό. Και ασφαλή οδηγό τον Λαϊκό Εθνικισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: