ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Σε αποζητούμε και πάλι Ένδοξε Ελληνικέ Στρατέ


ΑΘΗΝΑ 10-3-2012.

Το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της χώρας οφείλει να ανταποκριθεί στη μοναδική υπηρεσία που δύναται να προσφέρει έναντι του Ελληνικού Έθνους. Να μας απαλλάξει από την παρουσία του αποδεχόμενο πλήρως τις πολιτικές και ποινικές του ευθύνες. Δεν πρόκειται φυσικά να το κάνουν μόνοι τους. Γιατί πολύ απλά αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν την προικισμένη από τη φύση αγελάδα που την αρμέγουν έως τέλους. Και τότε δύο τινά θα συμβούν. Είτε η αγελάδα ελλείψει γάλακτος θα οδηγηθεί γεύμα στην τράπεζα των εμπόρων της ανθρωπότητας είτε θα αποφασίσει να προτείνει τα μπροστινά πόδια και θα περιλάβει τους εκμεταλλευτές στις κλοτσιές.

Αυτό σημαίνει ότι η επαναστατική εθνικιστική διακυβέρνηση που θα αποκαταστήσει ισορροπίες και ελευθερίες οφείλει να αποδώσει τις ευθύνες στους καταστροφείς πολιτικάντηδες και να οδηγήσει την Ελλάδα μακριά από τους ψεύτικους συμμαχικούς παραδείσους. Να οδηγήσει τους ενόχους στο Γουδί, τους ξένους έξω από τα σύνορα, τους τραπεζίτες στις θυρίδες τους και την Τουρκία που καραδοκεί στις στέπες της.

Η Ελλάδα δεν είναι το κατοικίδιο και το πειραματόζωο κανενός. Είναι η πατρίδα της δικαιοσύνης και της ελευθερίας δια της εθνικής ισχύος. Αυτές είναι οι αξίες που τοποθετούσε ανέκαθεν ο ελληνικός λαός επάνω από την οποιαδήποτε δημοκρατία, αφού η ζωή του ελληνικού έθνους προηγείται του οποιουδήποτε πολιτεύματος. Σ’ αυτήν ακριβώς την πρώτη γραμμή αμύνης, αλλά και στην επίθεση όταν το καλούσε η κατάληψη εθνικού ζωτικού χώρου, πρωταγωνιστούσε και θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί ο Ελληνικός Στρατός.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας έχουν την ιερή αποστολή της απόκρουσης του εξωτερικού εχθρού αλλά και της αποκαταστάσεως της κοινωνικής ομαλότητος και του πολιτικού αυτοδιοίκητου, άνευ των οποίων καταστάσεων δεν υφίσταται ανεξάρτητο εθνικό κράτος. Κατά συνέπεια η Πατρίδα μας σήμερα έχει απόλυτη ανάγκη την χειρουργική επέμβαση μιας Εθνικής Στρατιωτικής Επαναστάσεως για την αποβολή των νεοταξικών καρκινωμάτων από το Σώμα της Ελλάδος.

Η Ελλάς ανέκαθεν παρουσίαζε εικόνα εργώδη και παραγωγική επί καθεστώτων αγαστής συνεργασίας Στρατού, Λαού και Εθνικισμού. Τότε και μόνον τότε η έκταση της πατρίδος επεκτεινόταν διαρκώς στα αληθινά της όρια και ο ελληνικός λαός απολάμβανε το προϊόν της εργασίας του απαλλαγμένος από τοκογλύφους, βαρβάρους και εγκληματίες. Τότε και μόνον τότε ο πατριώτης οδηγείτο στην εξουσία και ο προδότης στην κρεμάλα. Όταν τις πολιτικές τύχες διαχειριζόταν ο πατριωτικός λόγος και η στρατιωτική ερπύστρια, η παιδεία μιλούσε για ελληνική γλώσσα, ελληνική ιστορία και Μεγάλη Ελλάδα. Όταν οι τεχνικές υπηρεσίες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατασκευάζανε το οδικό δίκτυο της χώρας, οι ελληνικοί δρόμοι αποτελούσαν ασφαλή οδό μετακινήσεων και το εθνικό χρήμα διατίθετο για την ανάπτυξη της Πατρίδος και την ευημερία του λαού κι όχι για τον έλεγχο της προπαγάνδας και την επιβολή πολιτικάντηδων.

Τα τεθωρακισμένα κοσμούσαν τις ελληνικές παρελάσεις και ο Έλληνας Στρατιώτης κυκλοφορούσε ανάμεσα στον λαό ενδεδυμένος τη στρατιωτική στολή κι όχι την πολιτική περιβολή για έναν απλό λόγο. Διότι ο ελληνικός λαός λάτρευε και εξακολουθεί να λατρεύει τα στρατευμένα παιδιά του, την φυσική αριστοκρατία και τον ασφαλέστερο Φρουρό του Ελληνικού Έθνους. Η δύναμη και η πειθαρχία εξασφάλιζαν την ενότητα του λαού αποτρέποντας φαινόμενα διαφθοράς και εγκληματικότητας.

Η σωματική και πνευματική υγεία δεν κινδύνευε από την σαπίλα των ναρκωτικών και τον παρασιτισμό της λαθρομετανάστευσης. Τα παράθυρα των σπιτιών μας έβλεπαν ελεύθερα το φως του ήλιου δίχως τις σημερινές πρόσθετες σιδεριές και τα σπίτια ήταν εστίες απρόσκοπτης οικογενειακής χαράς κι όχι κάστρα που πασχίζουν να κρατήσουν μακριά τους βιαστές των Ελλήνων. Τα εργοστάσια ακμάζανε και πολλαπλασιάζονταν μαζί με τις εργατικές θέσεις και τα χωράφια μας προσφέρανε τροφή και υγεία στο λαό μας. Αλλά τότε τα άρματα ήταν στην υπηρεσία του ελληνικού λαού και ο εθνικισμός βαστούσε ψηλά στο εικονοστάσι του Γένους Χριστό και Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι από τη φύση του επαναστατικό και λαϊκό κίνημα. Δεν νοείται η ύπαρξή του πέρα από την συμπόρευση και τη συστράτευση με τις παραγωγικές δυνάμεις του Έθνους κάτω από το αίσθημα της ενότητος και της ασφάλειας. Κατά συνέπεια έχουμε απόλυτη ανάγκη την ενεργή παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να σπάσουμε τα τεχνητά φράγματα που έχουν βάλει μπροστά μας ανθέλληνες και προδότες.

Χρειαζόμαστε τον Ελληνικό Στρατό και την ακατάλυτη ορμή ενός στρατιωτικού άρματος ώστε να σκορπίσουν μακριά τα ποντίκια της τοκογλυφίας, της ξενοκρατίας και του πολιτικαντισμού. Χρειαζόμαστε ακόμη τα ελληνικά άρματα προκειμένου να σπάσουμε τα σύνορα, να διώξουμε τους κατακτητές ελληνικών πατρίδων και να τις αγκαλιάσουμε και πάλι.

Σε αποζητούμε και πάλι Ένδοξε Ελληνικέ Στρατέ. Σε περιμένω να έρθεις και πάλι. Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα Μεγάλη που τα παιδιά μας θα βαστούν με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία σε μια Ελλάδα που θα τους ανήκει ολοκληρωτικά απαλλαγμένη από ξένα σώματα. Σε μια Μεγάλη Ελλάδα που θα πολεμά και θα κατακτά τα δίκια της. Σε μια Ελλάδα που εξακολουθεί και γεννά Μεταξά και Παπαδόπουλο. Που τιμά τη θυσία και θα πάρει πάλι τα ηνία εξουσίας ελληνικής.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VxJQX2AUO74

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: