ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


ΑΘΗΝΑ 3-3-2012.

Η διαρκής οπισθοχώρηση των πολιτικών μέτρων διασφάλισης της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθνικού συμφέροντος από τους κομματικούς εκφραστές του ντόπιου νεοταξισμού και η μετατροπή του κοινοβουλίου στον υποτελή μηχανισμό αποδοχής εντολών συρρικνώσεως της εθνικής και λαϊκής μας κυριαρχίας θέτουν άμεσο ζήτημα καταργήσεως του υφιστάμενου καθεστώτος και των μηχανισμών υποτέλειας. Το Πολίτευμα και το Κοινοβούλιο έχουν λόγο ύπαρξης στην πολιτική ζωή του τόπου μονάχα στην περίπτωση που υπηρετούν την ανεξαρτησία της Εθνικής Κοινότητας και εκφράζουν την κυρίαρχη βούληση των πολιτών ανεξαρτήτως διατεταγμένων και ψεύτικων κοινοβουλευτικών εκπροσωπήσεων.

Ο βουλευτής που εκλέγεται από τον λαό και θέλει να ισχυρίζεται πως εκπροσωπεί την λαϊκή άποψη, οφείλει να θυμάται πως έχει ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου μονάχα στην περίπτωση που εναρμονίζει τη δική του φωνή με τη φωνή του λαού που τον έχει στείλει στο κοινοβούλιο. Να γνωρίζει πως δεν έχει εκλεγεί για να εκφράζει το κόμμα του, τους κατόχους του συστημικού χρήματος, τους ρυθμιστές του καθεστωτικού Τύπου και τους εισβολείς του διεθνιστικού νεοταξισμού, αλλά τον ελληνικό λαό που επιθυμεί δικαίως την επικράτηση της κοινωνικής ευημερίας, της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ισχύος. Κορυφαίο ζητούμενο σήμερα είναι μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες, η Ελλάδα δηλαδή που μας έχουν κλέψει.

Η αλήθεια είναι ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο κρατάει καταχρηστικά τον εθνικό του προσδιορισμό αφού αυτός συνδέεται απλώς και μόνον με το ελληνικό έδαφος που καταλαμβάνει το κτίσμα του. Αν και μετά τα εθνοπροδοτικά μνημόνια που ήρθαν και εξακολουθούν να έρχονται με τις υπογραφές των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, τα επαίσχυντα νομοσχέδια υλοποίησης των νέων κυβερνητών του προτεκτοράτου μας θέτουν πλέον υπό άμεση αμφισβήτηση την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα. Βουλή των Ελλήνων κατά συνέπεια δεν υφίσταται από τη στιγμή που η Ελλάς ολόκληρη έχει τεθεί σε πλειστηριασμό χάριν των παγκόσμιων τοκογλύφων. Η δε φωνή των Ελλήνων τίθεται σε αναγκαστική αργία αφού και οι εκλογές υποχωρούν έναντι της ληστείας μισθών και υδρογονανθράκων στο δρόμο του κοντέματος της Ελλάδος.

Από τη στιγμή που οι συζητήσεις και τα νομοσχέδια αγνοούν το εθνικό συμφέρον και καταργούν τη λαϊκή ετυμηγορία, αυτός και μόνον ο λόγος επαρκεί για να εγερθεί ο Πατριωτισμός των Ελλήνων μέσα από την ανάληψη επαναστατικής δράσεως προκειμένου και βάσει του Συντάγματος να προφυλαχτεί το Ελληνικό Έθνος. Κατά συνέπεια όταν το κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε στρατηγείο των εχθρών του Γένους και θέατρο σκιών και αποπροσανατολισμού των Ελλήνων, τότε πρέπει να κλείσει. Διότι μεταξύ της προτεραιότητας αποπληρωμής των τοκογλύφων και πριμοδοτήσεως της αριστερής ψευτοαντίδρασης, η μία και μόνη αποδεκτή προτεραιότητα του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού είναι η ανάκτηση της Πατρίδος από τον ελληνικό λαό. Το Κοινοβούλιο μάς είναι πλέον επικίνδυνο και απολύτως περιττό.

Είναι σαφώς επικίνδυνο το Κοινοβούλιο όταν έχει αποδεχτεί ως ανώτατη πολιτική αρχή του τόπου την τρόικα, τους δανειστές, τον διεθνιστικό νεοταξισμό και την ανθελληνική τους εξουσία με την αντίστοιχη πλήρη κατάργηση ασκήσεως ελληνικής πολιτικής διοίκησης. Αυτό ακριβώς σημαίνει η αποδοχή της προτεραιότητας αποπληρωμής του εξωτερικού χρέους ακόμη και όταν τα ελληνόπουλα λιποθυμούν από την πείνα. Αυτό ακριβώς σημαίνει όταν κυβερνητικά ανδρείκελα αποδέχονται την μείωση της εθνικής κυριαρχίας για λόγους δήθεν εξυγίανσης της οικονομίας που σκοτώνουν προσχεδιασμένα για να πουλήσουν την Ελλάδα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν οι πωλητές της Πατρίδος μας νομοθετούν στο κοινοβουλευτικό άντρο της ακολασίας και ταυτόχρονα θέλουν να διαπραγματευτούν και το ξεπούλημα των εθνικών μας ζητημάτων.

Είναι σαφές ότι ως Έλλην και Εθνικοκοινωνιστής είμαι ενάντιος στην λειτουργία του πλειστηριακού μηχανισμού που αυτοαποκαλείται κοινοβούλιο αντί του ορθού βάσει μεθοδεύσεων όρου κυνοβούλιο. Είμαι αντικοινοβουλευτικός γιατί είμαι ενάντιος στην ξενοκρατία. Γιατί προτιμώ αντί της κοινοβουλευτικής φωνής να διαθέτω ελληνική φωνή.

Είμαι Εθνικοκοινωνιστής και αυτό σημαίνει πως είμαι νομοτελειακά Πολεμιστής του Ελληνικού Έθνους και Φρουρός της διατήρησης της Ελληνικής Κοινωνίας στα χέρια της Φυλετικής Λαϊκής Κοινότητας. Ο Εθνικοκοινωνιστής είναι ο Επαναστάτης που έχει ως φροντίδα και ιερό καθήκον τον απόλυτο έλεγχο του Εθνικού Κράτους από το λαό. Γνωρίζουμε επαρκώς την επιθυμία των Ελλήνων για δυνατό και υπερήφανο Έθνος. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε υπέρμαχοι των γρήγορων και άμεσων λύσεων εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Συνεπώς για τον Επαναστατικό Εθνικοκοινωνισμό το Κοινοβούλιο είναι η ίδια η Λαϊκή Κοινότητα και ο συμβουλευτικός της ρόλος προς την εθνικοκοινωνική κυβέρνηση. Είναι η σύσταση Σωμάτων Λαϊκών Συνελεύσεων σε τοπικό και εν συνεχεία σε περιφερειακό επίπεδο με τη συμμετοχή επιλεγμένου περιφερειακού εκπροσώπου στη Συμβουλευτική Επιτροπή του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος. Σ’ αυτήν την Επιτροπή θα συμμετέχουν επιπλέον ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αρχηγός των Σωμάτων Ασφαλείας, η Κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας και οι εκπρόσωποι της Εργατικής Τάξεως και των Παραγωγικών Ομάδων.

Δεν έχουμε την ανάγκη άλλων συνομιλητών. Μας αρκεί ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός στρατός. Δεν πρόκειται να βάλουμε τις προτεραιότητες του Ελληνικού Έθνους σε καμία ξένη διαπραγμάτευση. Θα καταργήσουμε κάθε ίχνος υποτέλειας σε μια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που θα έχει κοινοβούλιο και κάστρο εθνικής ασφάλειας τον Ελληνικό Λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: