ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Γρηγόρης Αυξεντίου, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!


ΑΘΗΝΑ 1-3-2012.

Μέσα στους χαλεπούς και σκοτεινούς καιρούς που γυρεύουν οι εχθροί μας να μας κάνουν να εγκαταλείψουμε την πίστη μας και την πατρίδα μας, εμείς οφείλουμε να έχουμε μια ζεστή θέση στις καρδιές μας πάντα φυλαγμένη για τους ήρωες της Ελληνικής Φυλής. Για εκείνους τους τρανούς Έλληνες που δώσανε τη ζωή και το Τίμιο Αίμα τους για το ύψιστο αγαθό της λευτεριάς.

Αυτή η ζεστή θέση μες στις καρδιές μας είναι καμωμένη και για τον Αετό του Μαχαιρά, το παλικάρι της Κύπρου Μας και υπαρχηγό του Γρίβα – Διγενή στην ΕΟΚΑ, τον Γρηγόρη Αυξεντίου. Τον αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού που έγινε ολοκαύτωμα μες στο ορμητήριό του προκειμένου να μη λυγίσει το γόνατο στον αγγλοσάξονα εχθρό της Πατρίδος του. Ακόμη κι όταν γνώριζε ότι ερχότανε το τέλος του.

Και έτσι αλύγιστος ο Γρηγόρης Αυξεντίου πέρασε στο πάνθεον των αθανάτων του Ελληνικού Έθνους, αποκρούοντας εθνοπροδότες και βαρβάρους, βαστώντας άσβεστη την κανδήλα τού αγώνα για Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Έτσι ακριβώς άσβεστη βαστούμε την κανδήλα της μνήμης του μεγάλου ήρωα. Γρηγόρης Αυξεντίου, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MAYmaiMtG5U

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: