ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


ΑΘΗΝΑ 24-3-2012.

Οι ουραγοί και οι ριψάσπιδες της ελληνικής κοινωνίας που ζουν παρασιτικά ανάμεσά μας ως πολιτικάντηδες θριαμβολογούν διότι εξασφάλισαν το παντεσπάνι του λαού μας από τους «συμμάχους» και εταίρους μας Ευρωπαίους. Ζητούν μάλιστα την παραμονή στην εξουσία όταν έχουν μοιράσει εθνική κυριαρχία και πλούτο μεταξύ «Ευρώπης» και Τουρκίας.

Δεν μας λέγουν όμως για ποια Ευρώπη ομιλούν, αυτή των εθνών και των λαών ή αυτή των τοκογλύφων και της φυλετικής πανσπερμίας; Πρόκειται για την Ευρώπη που ίδρυσε, μορφοποίησε, μεγάλυνε και έσωσε από μύριους κινδύνους το Ελληνικό Έθνος από τα πρώτα οργανωμένα πολιτειακά βήματα της ανθρωπότητας ή για την Ευρώπη που κατέλυσε, παραμόρφωσε, περιόρισε και ρήμαξε ο προ αιώνων και πάντοτε πραγματευτής των λαών;

Η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή Ιδέα δεν είναι μήτε ξένες μήτε εχθρικές μεταξύ τους. Η Ελλάς είναι η Μητέρα Τροφός και η Ευρώπη είναι το τέκνο που ξεπήδησε από τα νάματα του Ελληνικού Πολιτισμού. Αποτελεί συνεπώς μέγιστη προσβολή και ύβρη η σημερινή μετατροπή της Πατρίδος μας σε ζητιάνο του γεννήματός της και κέντρο υποδοχής της λαθραίας τριτοκοσμικής απειλής.

Δεν είναι δυνατόν να τεθεί σαν άλλοτε επί των έσχατων χρόνων του Βυζαντίου το δίλημμα μεταξύ παπικής Δύσεως και ισλαμικού φακιολιού. Και την ίδια στιγμή να μας θέτουν όρο παραμονής στους κύκλους τους οι ψευτοευρωπαίοι, όμοιοι ψευτοέλληνες σαν τους ταγούς «μας», τη λιμοκτονία του ελληνικού λαού και το γδύσιμο της ελληνικής γης από τη γεμάτη ενέργεια πνοή της. Για να ξεφύγουμε τάχα από τους χρυσοφόρους Μήδους του καιρού μας που έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε χρηματιστήριο και την Ελλάδα σε προτεκτοράτο.

Η Ευρώπη που δημιούργησε το Ελληνικό Έθνος είναι η ήπειρος εκείνη που χρωστά τα πάντα στους προγόνους μας. Το όνομα, τη θρησκεία, τη γλώσσα, την παιδεία, τις επιστήμες, την πολιτική οργάνωση και διοίκηση του κράτους, τον πολιτισμό ολόκληρο εν ολίγοις. Με την προσθήκη φυσικά των μεταβολών που επέφεραν οι τοπικές ανάγκες και οι ιστορικές συγκυρίες. Μεταβολές που υπέστημεν και εμείς ως ένα βαθμό. Δυστυχώς στο χείριστο βαθμό από προδότες της φυλής μας που θέλησαν να μας αποκόψουν από τις ρίζες μας.

Αν όμως υποχρεωθούν για κάποιο λόγο οι ευρωπαϊκοί λαοί να αλλάξουν το όνομα της ηπείρου και ακόμη τους χιλιάδες εξίσου ελληνικούς όρους από τη γλώσσα τους, τότε θα μετατραπούν αυτομάτως σε μια άμορφη μάζα δίχως ταυτότητα και δίχως πίστη. Διότι κράτη αναμφίβολα υπάρχουν πολλά, αλλά έθνη πολύ λιγότερα. Και η Ευρώπη δίχως υπερβολή έχει ελληνικές ρίζες και δίχως την Ελλάδα είναι ένα αποξηραμένο κουφάρι.

Η Ελληνική Ευρώπη είναι η κοινωνία των λαών που στηρίζονται στον ελληνικό πολιτισμό, τον χριστιανισμό αλλά και τη Λευκή Ευρωπαϊκή Φυλή που προσποιούνται πως ξεχνούν οι κρυφοί και φανεροί οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η δική μας αυθεντική Ευρώπη δεν είναι συνεταιρισμός οικονομικών συμφερόντων αλλά μια συμμαχία Ιδεών, ένα εργαστήρι πολιτισμών, ένα κάστρο διαφύλαξης της εθνικής αυθυπαρξίας και ένα εφαλτήριο δίκαιης παγκόσμιας πρωτοκαθεδρίας.

Οι αξίες μας βρίσκονται χρόνους πολλούς υπό διωγμό. Στην ουσία μετά το τέλος της βυζαντινής αυτοκρατορίας και ευρύτερα με την κατάργηση του κλειστού χαρακτήρα του παραδοσιακού εθνικού κράτους, πρότερα και στην συνέχεια μετά τους ευρωπαϊκούς παγκόσμιους πολέμους, η Ελλάς και η Ευρώπη προσκύνησαν μαζί δια αναξίων και διορισμένων ηγετίσκων τον διεθνισμό, φιλελεύθερο και σοσιαλμαρξιστικό.

Για την Ευρώπη οι ελπίδες ανάκαμψης είναι απειροελάχιστες αν δεν ανακάμψει η Ελλάς. Διότι αυτοί που τώρα παρακαλούν τάχα να είμαστε εμείς οι Έλληνες καλά και σπεύδουν να μας «βοηθήσουν», είναι οι λαθρεπιβάτες της ηπείρου μας που θέλουν φράγκα και εξουσία παντού δική τους. Κι αυτό θα το καταφέρουν μόνον αν χάσει φωνή και ύπαρξη το Ελληνικό Γένος που το θέλουν αιχμάλωτο, γιατί είναι του Θεού το στράτευμα και του κόσμου διοικητήριο, παρατηρητήριο και θησαυροφυλάκιο υλικού και ηθικού πλούτου μαζί.

Μήπως θυμούνται οι εναπομείναντες να διαθέτουν ευρωπαϊκή και επομένως ελληνική σκέψη, πόσες φορές η Ελλάς διαφύλαξε την εδαφική ακεραιότητα και συνακόλουθα την εθνική, θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα Ελλάδος και Ευρώπης; Να τους θυμίσουμε τις επελάσεις Περσών, Αράβων και Τούρκων στα εδάφη μας; Τις τιτάνιες μάχες και τις σκοτεινές κατοχές που βρίσκανε διέξοδο και λυτρωμό σε καρδιά και χέρια ελληνικά; Γιατί και παλιά σαν τώρα οι «βοήθειες» που έρχονταν ήταν με ολέθρια ανταλλάγματα και κόντεμα της Πατρίδος μας. Πάντα οι Θερμοπύλες, το Μανιάκι και το Δερβενάκι κάνανε το Ιερό Χρέος με θυσία και αίμα ελληνικό. Πάντα ήταν εκεί ο Λεωνίδας, ο Παπαφλέσσας και ο Κολοκοτρώνης. Κανείς πολιτικάντης, κανείς τραπεζίτης, κανείς ψευτοευρωπαίος. Αλλά οι αληθινοί Ευρωπαίοι στρατεύονταν πάντοτε στο πλευρό των Ελλήνων κάτω από ένα σκήπτρο ελληνικό.

Στα όπλα λοιπόν, να φτιάξουμε την Ελλάδα μας Μεγάλη και Δυνατή. Αυτό προέχει. Άλλωστε είμαστε πρώτα Έλληνες και έπειτα Ευρωπαίοι. Κι αν οι Ευρωπαίοι θέλουν να αυτοκτονήσουν, εμείς θέλουμε να ζήσουμε λεύτεροι και κυρίαρχοι. Πάμε για την δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα και πετάμε έξω από την αυλή μας άχρηστους και περιττούς και ψευτοσυμμάχους και βάρβαρους. Εδώ θέση έχουν μονάχα αυτοί που ζουν και αναπνέουν για την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: