ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 26-3-2012.

Η ελληνική κοινωνία βυθίζεται καθημερινά στα αδιέξοδα που της προσέφεραν βαλτοί «προστάτες» και ξένοι οίκοι συμμαχικής ανοχής. Έχουμε φτάσει στο σημείο να καταμετρούμε ανθρώπινες απώλειες στον καιρό της υποτιθέμενης ειρήνης, στην πραγματικότητα του ακήρυχτου πολέμου. Και παράλληλα να οδηγηθούμε όπως φαίνεται στην καταγραφή απωλειών στο εδαφικό και στο οικονομικό επίπεδο του εθνικού μας δυναμικού. Επομένως το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αρνηθούμε το κατοχικό καθεστώς. Να πούμε πως τα κατοχικά καθεστώτα δεν έχουν δικαίωμα ανοχής και δεν επανατοποθετούνται με εκλογές και ψήφους, μονάχα ανατρέπονται από ατσάλινους Έλληνες με καρδιά λιονταριού.

Βλέπουμε τα παιχνίδια με την ημερομηνία των εκλογών και μας θυμίζουν τον θηριοδαμαστή που βρίσκεται στο κλουβί του τσίρκου με τα υπνωτισμένα λιοντάρια που τους κάνει διάφορα κόλπα για να τα κρατάει ήρεμα και να κάνουν ό,τι ζητάει το αφεντικό με το μαστίγιο. Αυτή είναι η μοίρα που επιφυλάσσουν οι πολιτικάντηδες στο λαό. Υποταγή ή σιωπή.

Δεν ακούσαμε όμως ούτε μια λέξη για την αυτοπυρπόληση μιας υπερήφανης Ελληνίδος 81 ετών στη Ζάκυνθο προκειμένου όπως ανέφερε σε σημείωμα που άφησε πίσω να μην είναι βάρος στα παιδιά της. Βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθισε στην καρέκλα και προέβη στην συγκλονιστική πράξη. Για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων υπάρχουν πολιτικές κι όχι μόνο ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν.

Όμως το κράτος είναι πολύ απασχολημένο. Χρειάζεται όπως μάθαμε να εντάξει στις παρελάσεις τον έλεγχο του λαού με τις ειδικές υπηρεσίες παρακολουθήσεως και τις δυνάμεις των ελεύθερων σκοπευτών. Ταυτόχρονα τα κόμματα της αστικής δημοκρατίας σχεδιάζουν υπό το αίσθημα ανασφάλειας που γεννά η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος να αντιμετωπίσουν τάχα την λαθρομετανάστευση. Και έτσι πραγματοποιούν διακομματικές συνευρέσεις και μοιράζουν ψεύτικες υποσχέσεις.

Είδαμε για παράδειγμα τον υπουργό προστασίας του πολίτη ( πλην Ελλήνων ) να συναντά τον αρχηγό της ΝΔ στα γραφεία της Συγγρού και να μιλάνε για την επιχείρηση σκούπα των λαθρομεταναστών σε Αθήνα και προάστια, την πάταξη της εγκληματικότητας όταν οι λαθραίοι έχουν σκοτώσει εκατοντάδες συμπατριώτες μας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού ρεύματος. Την ίδια στιγμή όμως και ενώ ο Έλληνας πληρώνει παράνομα χαράτσια στην «κυβέρνηση» με προορισμό τους παγκόσμιους τοκογλύφους, καλείται να χρηματοδοτήσει τη στέγαση λαθρομεταναστών σε ειδικές εγκαταστάσεις εντός στρατοπέδου της Κοζάνης που έχει παραχωρηθεί από το στρατό στο κράτος. Καλείται δηλαδή να χρηματοδοτήσει την λαθραία εγκληματικότητα αφού το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Ο κ. Χρυσοχοίδης πρότεινε επιπλέον την παράταση της σημερινής ψευτοκυβέρνησης μέχρι την άνοιξη του 2013 γιατί έχει λέει προτεραιότητα η σταθεροποίηση της χώρας, η συνειδητοποίηση του λαού για την καλή θηλιά που ονομάζουν μέτρα και γιατί υπάρχει «μεγάλος κίνδυνος να έχουμε μια κυβέρνηση με πολλά μικρά κόμματα και πολλές ακραίες θέσεις». Αυτά δηλώθηκαν στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Ωστόσο την καλοσύνη των μέτρων και την αποτελεσματικότητά τους τη ζούμε στο πετσί μας αλλά και στα συμπεράσματα του διοικητή της τραπέζης της Ελλάδος Προβόπουλου στην έκθεση για τη νομισματική πολιτική που κατέθεσε στη Βουλή όπου αναμένει ύφεση 4,5% φέτος, 0,5% το 2013 και ανεργία πάνω από το 19%. Ανεργία που στην πραγματικότητα είναι ήδη υψηλότερη σε μια ελληνική αγορά εργασίας που θα αφανιστεί ολοσχερώς αν δεν ανατραπούν οι γραικύλοι.

Σε συνέντευξή του ο κ. Παπαδήμος στη Financial Times τα είπε όλα. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και στην επόμενη νεοταξική κυβέρνηση πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στην πιθανότητα, βεβαιότητα για εμάς, ενός νέου πακέτου εξωτερικής «βοηθείας» αν δεν γυρίσουμε στις αγορές το 2015 και έκανε λόγο για νέα μέτρα. Και ακόμη αναφέρθηκε στην εγγύηση της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την τήρηση της κατοχικής δανειακής σύμβασης και διέψευσε πως η Γερμανία ζήτησε μετάθεση των εκλογών. Η συγκυβέρνηση φυσικά είναι προσυμφωνημένη, το εκλογικό παιχνίδι είναι σημαδεμένο και τις ανάσες μας θα τις ρυθμίζει η τρόικα.

Στο μεταξύ η ελβετική τράπεζα UBS αναφέρει πως περιμένει πολύ σύντομα νέα χρεοκοπία της Ελλάδος, ότι το δεύτερο πρόγραμμα στηρίζεται σε μη ρεαλιστικές παραδοχές για την ανάπτυξη και το δημοσιονομικό πλεόνασμα και ότι θα χρειαστεί νέο κούρεμα ομολόγων. Την ίδια στιγμή τα κουρεμένα ομόλογα των Ελλήνων πολιτών εξανεμίζουν τις οικονομίες τους ενώ στη Γερμανία έχουμε περιπτώσεις που νομικές εταιρίες διεκδικούν αποζημιώσεις πελατών τους με δικαίωμα κατάσχεσης ελληνικής δημόσιας περιουσίας.

Η ελληνόφωνη «κυβέρνηση» και το ταμείο «αξιοποίησης» της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου συζητούν για το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον προσφέροντας αεροδρόμια, παραλίες και λιμάνια και σε τουρκικές εταιρίες. Και στην παραμονή της Παλιγγενεσίας οι Τούρκοι στέλνουν φρεγάτα με ανοιχτά όλα τα συστήματα μάχης που φτάνει έως τις βόρειες ακτές της Αττικής όταν οι γραικύλοι θεωρούν εχθρούς τους διαμαρτυρόμενους Έλληνες.

Οι εκλογές του Συστήματος απασχολούν τους Εφιάλτες του πολιτικαντισμού και τα αφεντικά τους. Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ασχολούμαστε μονάχα με την Ελλάδα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Επαναστατική Εθνικιστική Διακυβέρνηση δίχως το σημερινό άγος. Συνοδοιπορούμε με τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό στρατό με Πίστη σε Θεό και Ελλάδα. Το γαλανόλευκο ποτάμι κίνησε και δεν γυρίζει πίσω.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: