ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ


ΑΘΗΝΑ 15-3-2012.

Ήρθε ο καιρός σ’ αυτήν την υπέροχη χώρα να ζωντανέψουμε την ιστορία που κάποιοι φρόντισαν να την αλλοιώσουν και να τη φέρουν στα δικά τους κοντά μέτρα. Να λειτουργήσουμε με βάση τα στοιχεία της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης που καταπολέμησαν οι ίδιοι ανθέλληνες στο διάβα μας κρατώντας στο σκοτάδι τα ίχνη ενός αλλοτινού Ελληνισμού που είναι όμως ολότελα δικός μας. Είναι δικοί μας πατεράδες, αίμα ελληνικό που δημιουργούσε τρανή πατρίδα και πολιτισμό, αλλά οι εχθροί μας θέλησαν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως δεν έχουμε τάχα καμία σχέση μαζί τους, διαλύοντας την εθνική μας παιδεία και γεμίζοντας την πατρίδα μας ξένα σώματα, λαθραία, τοκογλυφικά μα και ελληνόφωνα.

Στο μεταξύ η πατρίδα σύρεται στη συρρίκνωση και ο πατριωτισμός συλήθηκε από μιαρούς τύπους που τον μετράνε με τη μεζούρα της διάσωσης του πολιτικού τους συστήματος. Δουλειά όμως του πολιτικού δεν είναι η προσωπική του βολή ούτε η εύρεση ξένης τάχα προστατευτικής σκιάς για το λαό του αλλά η διατήρηση της εθνικής ταυτότητος και η εξύψωση της εθνικής κοινότητας.

Είναι πολλοί και αβάσταχτοι οι χρόνοι που χάθηκε ο πολιτισμός, η ανθρωπιά και η δικαιοσύνη από δίπλα μας. Πάει πολύς καιρός από τότε που η λευτεριά ήταν προϊόν των έργων του δικού μας αυθεντικού εθνικισμού, της λατρείας δηλαδή προς το Έθνος μας και της απόφασης να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη και υγιή. Είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψης της αληθινής μας φύσης. Γιατί ο Ελληνισμός υπήρξε ο ασφαλής ηγέτης της οικουμένης που σχηματοποίησε τους κανόνες και τις αξίες που πήρε σήμερα παραμάζωμα ο διεστραμμένος ψευτοπολιτισμός του νεοταξισμού.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση χρειάζεται την εκχέρσωση του Ελληνισμού και των εθνών. Διότι ο πολιτισμός υπάρχει εκεί όπου υπάρχει ελεύθερη σκέψη και πάλη για μια εθνική κοινότητα που βηματίζει μπρος. Όπου υπάρχει ανθρωπιά δεν ευδοκιμεί η εκμετάλλευση της ανθρώπινης δυστυχίας. Και όπου υπάρχει δικαιοσύνη δεν μπορεί να σταθεί η προδοσία. Κι αν κάπου – κάπου ξεφυτρώσουν κάποια κλαράκια προδοσίας, τότε αυτά και το άρρωστο έδαφος που τα βαστά σαρώνονται δια παντός.

Καιρός είναι λοιπόν να πιάσουμε δουλειά και να αναστήσουμε την δική μας κοσμοπλάστρα Ελλάδα. Να ξεριζώσουμε το κακό από την σπορά του. Να διώξουμε τις βδέλλες που μας θέλουν μικρούς και σκλάβους. Να γίνουμε αυτοί που μια ζωή ήταν οι Έλληνες ολούθε, στον τόπο τους και στην οικουμένη. Μεγάλοι και αφέντες. Να γίνουμε ζωντανοί πυρσοί ελληνικού πνεύματος. Να κάνουμε τις δικές μας θυσίες σαν τον Λεωνίδα ώστε να σταθούμε άξιοι να διαβούμε την λεωφόρο φυλής κοσμοκρατόρισσας σαν τον Μεγαλέξανδρο. Γιατί άλλος τρόπος για να ζήσουμε αδέσμευτοι δεν υπάρχει παρά μονάχα αυτός. Να ορίσουμε τις τύχες μας. Να κοπιάσουμε και να φτιάξουμε έργα ελληνικά σε μια κοινωνία που τα τείχη της δεν θα λυγίζουν, γιατί θα έχουν αμύντορες και πολεμίστρες εμάς τους ίδιους.

Και αφού τα πλούτη και οι στράτες της Πολιτείας θα είναι ολότελα και αποκλειστικά στα χέρια μας, τότε θα κινήσουμε να απλωθούμε στη γειτονιά μας. Θα δείξουμε τη θέληση λαού που δεν ανέχεται την ύπαρξη μισερών, βάρβαρων και οπισθοδρομικών ανθρώπων μες στα πόδια μας. Θα πάψουμε να σκορπάμε ασυλλόγιστα τη γη και τα αδέλφια μας.

Αλλά αυτό τώρα θα είναι εύκολο, αφού πλέον δεν θα μας μοιάζει κούραση και μάταιος κόπος η ανοικτή αγκαλιά στην πονεμένη Ελλάδα. Θα ανοίξουμε με προθυμία αυτήν την αγκάλη και θα μοιραστούμε τη λευτεριά που μόλις αποκτήσαμε δίχως να σκεφτούμε μην χάσουμε τη ζωούλα μας. Κανείς δεν θα μπορέσει να μας αντισταθεί αν μονοιάσουμε και γίνουμε ένα μεγάλο και συμπαγές Σώμα. Το δίκαιο πάει όπου υπάρχει η δύναμη και η αποφασιστικότητα.

Αυτή είναι η κοσμοαντίληψη του ηγετικού Ελληνισμού ενάντια στην νεοταξική κατοχή του κόσμου μας που χρησιμοποιεί την ψυχοτρόπα ποδηγέτηση των λαών με ψεύτικες αξίες και βρώμικο χρήμα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ίδιο τους τοκογλύφους και τα τσιμπούρια που γυρεύουν να αρπάξουν γη ελληνική. Γιατί πολύ απλά είναι μέλη της ίδιας συμμορίας που λυμαίνεται τον ελληνισμό μας και την ανθρωπότητα από κοινού.

Και από τη στιγμή που πρέπει να εκλείψει αυτό το σύστημα για να σηκωθεί στη θέση του το δικό μας, αυτό πρέπει να συμβεί και απέναντι στους βοηθούς τους, τους πολιτικάντηδες. Αυτό σημαίνει ότι στις τάξεις του νεοταξισμού ανήκουν «σύμμαχοι», εχθροί και πολιτικάντηδες. Και στην γραμμή παράταξης του Ελληνισμού ανήκει ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός.

Απέναντι λοιπόν στην σημερινή ανασφάλεια, ο Ελληνισμός μας είναι ο μόνος εγγυητής ομαλότητος και προόδου για τα έθνη και τους λαούς. Πάντοτε η οικουμένη πραγματοποιούσε βήματα όταν υπήρχε στην πρώτη γραμμή ο δυνατός. Σήμερα τα βήματα αυτά οδηγούν στο χάος γιατί ο δυνατός είναι τυραννικός, μισάνθρωπος και ξενοδιοίκητος. Αλλά ο Ελληνισμός μας είναι ηγεμονική ύπαρξη φτιαγμένη για βήματα προς τα εμπρός αφού γεννήθηκε αδέσμευτος, μόρφωσε τον άνθρωπο και θα βρεθεί πάλι υπό αληθή ελληνική διοίκηση χάριν του Εθνικοκοινωνισμού μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: