ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΓΡΟΣΙΑ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 12-1-2013.

Μια ολάκερη χώρα στέκεται στα τέσσερα ως πειθήνιο οικόσιτο και ως εθελούσιος δούλος της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας με τις ενέργειες του πολιτικού μικροβίου που τρώει τις σάρκες του έθνους. Το ομολογούν άνθρωποι που ξέρουν το πολιτικό σύστημα και το ζούμε καθημερινά. Βλέπουμε το ψευτορωμέϊκο να φορολογεί ακόμη και τα παραθυρόφυλλα του οικονομικά, εργασιακά και κοινωνικά χειμαζόμενου λαού. Κάμει θέαμα για τα καθεστωτικά ΜΜΕ την αντιμετώπιση των αναρχοκομμουνιστικών καταλήψεων που έπρεπε από χρόνια να έχουν αντιμετωπιστεί και να έχουν καταλυθεί με την εφαρμογή του νόμου.

Οι λίστες της ντροπής από την άλλη και οι παρανόμως πλουτίσαντες πολιτικάντηδες με τους συν αυτώ πρέπει να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες. Να αποδοθούν τα κλεμμένα στο ελληνικό έθνος και να δικαστούν οι πάντες. Και οι πολιτικά ενεργοί και οι πολιτικά ανενεργοί.

Ωστόσο το παρακράτος είναι πάντα χρήσιμο στο κατοχικό καθεστώς. Η δε αρπαγή, η υποταγή και ο τεμαχισμός της χώρας είναι η ταυτότητα του ντόπιου νεοταξισμού κι όχι κάποια τυχαία συμπτώματα που αφορούν κάποιους εκπροσώπους τους. Το ελληνόφωνο καθεστώς υπάρχει για να υποθηκεύσει τη χώρα και να κάμει σκλάβους τους Έλληνες στην παγκόσμια διακυβέρνηση καταλύοντας το έθνος. Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβουν και γι’ αυτό πρέπει να κατεδαφιστεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με τις φιλελεύθερες, σοσιαλιστικές και αριστερές του ουρές.

Πολεμιέται λυσσαλέα το Εθνικιστικό Κίνημα γιατί θέλει εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα με ελεύθερους Έλληνες την ώρα που η «εκσυγχρονιστική» αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τις ΗΠΑ προκειμένου να πάρει το χρίσμα της επόμενης κυβέρνησης. Στη χώρα που οι ταγοί της βάζουν το τσιπάκι στους αμερικανούς με την επίκληση κατοχυρώσεως των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και απαγορεύουν στους πολίτες την οικιακή καλλιέργεια βάσει του κώδικα αλιμεντάριους. Εκεί που ζητούν την «μακεδονοποίηση» των Σκοπίων, την τουρκοποίηση της Θράκης, τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση!

Απολύτως φυσιολογική κρίνεται η ταύτιση των αμερικανοκομμουνιστών με τη μήτρα που γέννησε κι αυτούς και τους καπιταλιστές, τον διεθνή σιωνισμό. Τα ίδια πράματα που διατάσσουν τα διεθνή αφεντικά εφαρμόζουν τα καθεστωτικά ανδράποδα. Παράλληλα ελάχιστος λόγος γίνεται για τον ερχομό του κατάπτυστου και ανθελληνικού νόμου που επικαιροποιεί τις συμφωνίες των μνημονιακών προσκυνημένων για την υποθήκευση της χώρας ένεκα της διασφάλισης πληρωμής του «χρέους». Σύμφωνα με τον νόμο που θα περάσει από το κυνοβούλιο όλη η εθνική περιουσία, δημόσια και ιδιωτική, είτε αφορά το κράτος είτε την τράπεζα της Ελλάδος είτε τους πολίτες, θα μπορεί να διαβιβάζεται στους δυνάστες δανειστές. Ακόμη και τα χρήματα του λαού που θα αρπάζει το ψευτορωμέϊκο με τα χαράτσια του εκεί θα καταλήγουν!

Μούγκα όμως οι μεγάλοι δημοκράτες και τα επικοινωνιακά τους παπαγαλάκια. Οι φωνούλες που ακούγονται ενίοτε είναι σιγανές για να μην ξεσηκωθεί ο λαός και να μην τους κατηγορήσει κανείς πως αδιαφορούν. Κι όμως θα έπρεπε να είχε εγερθεί ήδη το σύμπαν. Την ίδια στιγμή το σκάνδαλο με εφοριακούς και υπαλλήλους του υπουργείου οικονομικών που είχαν αποθηκεύσει σε ηλεκτρονική μορφή φορολογικά και άλλα οικονομικά στοιχεία εκατομμυρίων πολιτών για αγοραπωλησία τηρείται κάτω από το φως της δημοσιότητας με πάσα διακριτικότητα. Κι όμως είναι η τρίτη φορά που έχουμε ένα παρόμοιο συμβάν όταν οι χρεωστικές και οι πιστωτικές κάρτες της αχρήματης κοινωνίας έρχονται υποχρεωτικά και το κατοχικό καθεστώς ζητάει από τις εφορίες να προβαίνουν σε παράσταση αγωγής για ηθική βλάβη ενάντια σε όσους αδύναμους συμπατριώτες μας δεν μπορούν να πληρώσουν τους εξοντωτικούς φόρους των μνημονίων.

Ο πρώην υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου μας λέει πως δεν προτίθεται να πάει φυλακή για να μείνει όρθια η κυβέρνηση. Ένα κρυφό έως χθες νέο μνημόνιο έρχεται μετά από συζητήσεις της τρόικα όχι με την ψευτοκυβέρνηση αλλά με τον Ράιχενμπαχ. Και ο νυν υπουργός οικονομικών μάς λέει να ξεχάσουμε την επέκταση του επιδόματος θέρμανσης και τις φορολογικές ελαφρύνσεις όταν με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η φοροδιαφυγή γίνεται ιδιώνυμο αδίκημα ακόμη και για όσους αδυνατούν να ανταποκριθούν σε οφειλές ύψους 1000 ευρώ επί ποινή φυλακίσεως. Κατασχέσεις και φυλακίσεις για την πατρίδα και τον λαό όταν οι οικονομικά ισχυροί βαστάζοι του συστήματος γίνονται ισχυρότεροι.

Οι τουρκικές λόγχες επαληθεύουν την συμπόρευσή τους με τους αμερικανοσιωνιστικούς τόκους που έχουμε πολλάκις αναφέρει όταν σπεύδουν να αγοράσουν μεγάλες εκτάσεις και υποδομές της Ελλάδος. Σε τουρκικά συμφέροντα λοιπόν καταλήγουν το Μακεδονία Παλάς στη Θεσσαλονίκη, ο Φλοίσβος, το λιμάνι της Λέσβου πιο πριν, οι μαρίνες σε Ζέα, Κέρκυρα και Λευκάδα τώρα. Οι συγκεκριμένες αγορές των κατακτητών μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα του τουρκικού στρατού και της ΜΙΤ ενώ τα ΜΜΕ της προσωρινής γείτονος πανηγυρίζουν.

Η δε τουρκική τράπεζα Ζιράατ ανοίγει το πουγκί της με την αποδεκτή από τους γραικύλους πρόταση του Τούρκου πρέσβη και τη στήριξη του τουρκικού κράτους μοιράζοντας πακτωλό από γρόσια σε Έλληνες, αρχής γενομένοις από τη Θράκη όταν επεκτείνεται από Θράκη έως Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σκοπός είναι η χρηματοδότηση της κοσσυφεδοποίησης της Θράκης μας κατόπιν του εκτουρκισμού της και η ενυπόθηκη δέσμευση ελληνικών περιουσιών. Την ίδια στιγμή η Άγκυρα μπλοκάρει με τα φιλικά της ισλαμικά κράτη την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ, μας λέει πως πρέπει να γίνει αυτή μονάχα με συνεκμετάλλευση και μας απειλεί με στρατιωτική εμπλοκή σε αντίθετη περίπτωση. Ενώ οι ΗΠΑ ζητούν «λύση» με συνεκμετάλλευση σε Κύπρο και Αιγαίο και απομάκρυνση της Ρωσίας από τους ενεργειακούς διαγωνισμούς. Τα νεοταξικά πνεύματα συναντώνται.

Κάπου εκεί μας λέγουν κάποια πονηρά δημοσιεύματα για διαφορετικές εκτιμήσεις Σαμαρά και Αβραμόπουλου και για ράλι μεταξύ πρωθυπουργού και Τσίπρα για το ποιος θα φτάσει πρώτος στις ΗΠΑ όταν ο αμερικανοκομμουνιστής λάτρης ψευτομειονοτήτων, καταλήψεων και λαθρομεταναστών πάει να μιλήσει σε οικονομική ημερίδα αλλά και να παραστεί στην ορκωμοσία Ομπάμα! Οι ραλίστες του νεοταξισμού μαζί με τους σοσιαλιστές συνδαιτυμόνες τους ομονοούν σε όλα για το γενικό ξεπούλημα και την εσωτερική γενοκτονία των Ελλήνων όταν η Ελλάς καταδικάζεται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μας ζητείται από ελληνόφωνους «προοδευτικούς» και ευρωδικαστήριο να καταργήσουμε το θρησκευτικό όρκο στα δικαστήρια. Στα δε σχολεία τα βιβλία των νεοταξιτών αποκηρύσσουν τον πατριωτισμό. Και στους δρόμους οι συστημικοί «αντιεξουσιαστές» γυρεύουν φανερά και νεοταξικά εμφύλιο αναρχικό και λαθροϊσλαμικό.

Επάνω από τα γρόσια βρίσκεται η βούληση του Ελληνικού Έθνους και στην πατρίδα Ηρώων και Αγίων προτεραιότητα έχει η ενέργεια των Ελλήνων για Πίστη Ακλόνητη και Μεγάλη Πατρίδα. Το μέγα ποθούμενο για Λευτεριά, Αξιοπρέπεια και Αληθινή Ελλάδα έρχεται με την διακυβέρνηση του Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    



Δεν υπάρχουν σχόλια: