ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΕΥΞΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 23-1-2013.

Το κράτος έχει υποχρέωση να υπηρετεί τη σημαία και τον πολίτη. Να εκφράζει τα συμφέροντα του έθνους και να προστατεύει τα δικαιώματα του λαού. Έχει ακόμη ιερή την υποχρέωση να ενεργεί πάντα ταύτα έχοντας Πίστη Θεού και φυλάσσοντας από πάσα επιβουλή τα ιερά προσκυνήματα και τις αξίες της πατρίδος. Τότε το κράτος είναι εθνικό και λαϊκό, αληθινά ελληνικό, και μονάχα σ’ αυτήν την περίπτωση αξίζει να υπάρχει. Όταν διεκπεραιώνει την αποστολή του υπέρ του Ελληνικού Έθνους και της Φυλής μας.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός αποτελεί το σύστημα πολιτικών κανόνων και ιδεολογικών αρχών που τάσσεται στην υπηρεσία του Έθνους – Κράτους και των παρακαταθηκών αυτού αμετάβλητων και εδραίων στο διηνεκές. Η Ιδεολογία μας είναι ο σταθερός άξονας του Ελληνισμού πέριξ των οποίων εξελίσσεται το Γένος ανά τους αιώνες στις κοινωνικές, πολιτισμικές, εργασιακές, οικονομικές, εκπαιδευτικές και αμυντικές διεργασίες με στόχο απώτατο την κοινωνική συνοχή και την εθνική μας ανεξαρτησία. Τα μέσα που επιτυγχάνεται ο στρατηγικός στόχος ανανεώνονται αλλά τα θεμέλια συντηρούνται αφού δίχως αυτά δεν μπορούν να σταθούν Έθνος και Φυλή.

Αν διανοηθούμε ποτέ να αφήσουμε να καταρρεύσει το φιλοσοφικό και ιδεαλιστικό μας υπόστρωμα, αν επιτρέψουμε να χαθεί η ελληνική ψυχή και το αίμα που έχτισαν πολιτισμούς μα και διέσωσαν τη φάρα μας μέσα από αιώνες σκλαβιάς, τότε θα μοιάσουμε με ένα κτήριο άδειο από ζωή. Η Πατρίδα μας θα κατεδαφιστεί και ο Ελληνισμός θα χαθεί αλλοτριωμένος από ξένα ήθη, φυλές και θρησκείες. Θα μας συμβεί δηλαδή αυτό που ήδη εξελίσσεται εμπρός μας βάσει σχεδίου. Κι αν ακόμη μας κλέβουν τον ιδρώτα του προσώπου μας, κι αν μας απειλούν να χάσουμε τα σπίτια μας, κι αν μας λένε να υποταχθούμε στους τοκογλύφους του νεοταξισμού, το κάνουν για να κλέψουν τον κόσμο μας κι όχι για να μας σώσουνε.

Μας θέλουν αδύναμους, ολιγόπιστους, ηττοπαθείς, δίχως συνείδηση ανθρωπιάς και ελληνισμού. Ξέρουν ότι ο παράγοντας Έλλην και ο παράγοντας Άνθρωπος είναι φύσεις της ίδιας αξεπέραστης προσωπικότητας αφού το μοναδικό αυτό συναπάντημα ως άθροισμα μας δίδει τον Πιστό Έλληνα. Τον Έλληνα δηλαδή που δεν ξεστρατίζει από την αποστολή που του έχει δοθεί όταν ακόμη ξεκίνησε η ιστορία των λαών. Να τιμά τα ιερά προσκυνήματα, να κρατάει το μέτρο της δικαιοσύνης και της δημιουργίας ανάμεσα στο λαό, να κρατάει τα τείχη της πατρίδος απόρθητα από κάθε εχθρό, να εκπολιτίζει με δύναμη και πολιτισμό.

Αν όλα τούτα συνεχίσουμε να τα κρατούμε έξω από τις ζωές μας και να πιστεύουμε όπως μας λένε πως δεν μπορούμε να σηκωθούμε δίχως ξένες παραδοχές και πατερίτσες, τότε κάλλιο να πάψουμε να μιλάμε για μέλλον ελληνικό. Μας κρατούν λοιπόν αδύναμους με ειδήσεις διαμορφωμένες στα συμφέροντα του σιωνιστικού νεοταξισμού και με παιδεία αφελληνισμένη και αποχριστιανοποιημένη για να μας μεταστρέψουν σε μέλη δίχως ταυτότητα. Με προορισμό μονάχο την παγκόσμια διακυβέρνηση που μας «σώζει» τεμαχίζοντας πατρίδα και περιουσίες και πάσα ελεύθερη έκφραση.

Όμως ο Ελληνισμός παραμένει ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος κατά πως μας λένε οι ανθέλληνες. Δεν δέχεται να μετατρέψει το κράτος σε πολυπολιτισμική χοάνη ούτε να ταυτίσει το έθνος με το ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα που μας έχουν φορτώσει ως τάχα δημοκρατικό και «εθνοσωτήριο». Πρώτα απ’ όλα διότι επάνω από το εκάστοτε πολίτευμα είναι η Πατρίδα. Και ύστερα διότι είμαστε ένας λαός που πιστεύει ακράδαντα πως τις τύχες του δικαιούται να τις διαφεντεύει ο ίδιος και μόνον.

Σ’ αυτές τις υγιείς βάσεις γαλουχήθηκε αιώνες τώρα ο Ελληνικός Εθνικισμός που είναι η σύζευξη Πίστης και Πατριωτισμού. Ο Εθνικισμός μας είναι η Ανώτερη Δύναμη και ο Φυσικός Προμαχώνας, η καλύτερη απάντηση για την Αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους καθαρού και ηγεμονικού. Αυτός είναι και ο λόγος που μας μισούνε ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Στη δική μας αληθινή Ελλάδα δεν πρόκειται να σταθούν μήτε η πολεμική ενάντια στην Ορθόδοξη Ομολογία και τον Όρκο, μήτε τα τουρκικά και σιωνιστικά γρόσια που γυρεύουν να εξαγοράσουν με πονηρά δάνεια ακριτική γη ελληνική μήτε ηλεκτρονική φυλάκιση οικονομικών και άλλων προσωπικών δεδομένων μήτε απειλές απέναντι στην αξιοποίηση του γεωφυσικού μας πλούτου.

Τα εθνοσωτήρια καθεστώτα είναι αυτά που έχουν γενναία καρδιά και αγνή φυλετική ψυχή. Είναι εκείνα που πολεμούν με το μέτωπο ψηλά και προοδεύουν βελτιώνοντας τεχνολογία, όπλα, επιστήμες κι όχι αλλοιώνοντας φρόνημα και καταγωγή και τους ίδιους τους λαούς στο τέλος. Ελεύθερο Έθνος Ελληνικό νοείται εκείνο που έχει τα χέρια και τον νου δοσμένα στη δόξα και τη διάκριση των Ελλήνων που διαπρέπουν με την εργατικότητα και την πίστη τους σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία. Υποταγή οι Έλληνες κάμουνε μονάχα στο Θεό και τους Προγόνους τους. Κανείς δεν αφήνεται να μας προσβάλλει τα τάματα της Φυλής δίχως να βρει το ατιμωτικό τέλος που του ταιριάζει.

Είναι λοιπόν προφανές πως εθνοσωτήριο καθεστώς αποτελεί μονάχα ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Το παράγγελμα για την εθνική μας αναγέννηση δόθηκε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Θεός έβαλε την υπογραφή στο ομόλογο πίστεως και ελευθερίας. Η χρυσοστέφανη αυγή της Μεγάλης Ελλάδος είναι ορατή!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    


Δεν υπάρχουν σχόλια: