ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 24-1-2013.

Η Ελλάς βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι της εθνικής επιβίωσης. Είναι το σημείο μηδέν στην ιστορία του έθνους μας. Θυμίζει έντονα τον θρύλο της ελληνικής αρχαιότητος Ηρακλή όταν κλήθηκε να επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθούσε στην κατοπινή επική πορεία του. Οι επιλογές όπως γνωρίζουμε που ανοίχτηκαν μπροστά του ήταν δύο, ο δρόμος της αρετής και ο δρόμος της κακίας. Η αρετή ήταν διάσπαρτη από εμπόδια τα οποία έπρεπε ο τρανός ήρωας να υπερβεί για να φτάσει στον προορισμό της τέλειας ελληνικότητος που σήμαινε την απόλυτη εναρμόνιση ηθικής και χρέους ιερού δίχως απώλειες και ξεστράτισμα αξιών.

Ο άλλος δρόμος ήταν αυτός της κακίας που οδηγεί στην άκοπη επιβίωση δίχως συνείδηση και αξίες. Τα εμπόδια εκλείπουν αφού μοναδικός προορισμός όσων οδηγούνται σ’ αυτήν την επιλογή είναι να ακολουθήσουν ερμηνείες ζωής και επιθυμίες άλλων. Η άνεση είναι ζήτημα υποταγής και η ηδονή οδός απώλειας της ψυχής. Αυτή είναι η πρόταση και η προοπτική που δίδουν στο έθνος μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι νεοταξίτες πλιατσικολόγοι των εθνών που έχουν τυπικά και ουσιαστικά στα δικά τους χέρια την εξουσία της Ελλάδος. Οι παγκοσμιοποιητές των μνημονίων θεωρούν απολύτως εμπορεύσιμο είδος τον άνθρωπο και το εθνικό κράτος εμπόδιο για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Οι καταχραστές της πολιτικής διοικήσεως στην πατρίδα μας θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με μια μάζα κατευθυνόμενων και ηθικά ανερμάτιστων πολιτών. Αλλά για να δημιουργηθεί μια τέτοια κοινωνία πρέπει να εφαρμοστεί μια ολόκληρη μετάλλαξη που συνιστά κανονική εσωτερική γενοκτονία. Είναι μια διαδικασία που γίνεται μονάχα με το πιστόλι στον κρόταφο. Το ίδιο εφαρμόζεται και στις άλλες εκφράσεις της πολιτικής μας ζωής σε οικονομία, εργασία και εξωτερική πολιτική. Μας προσφέρονται λοιπόν τεχνητές ανάσες οξυγόνου με αντάλλαγμα να μοιραστούμε γη, θάλασσα και ουρανό. Να γίνουμε μετανάστες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Αυτό μας γυρεύει ο σιωνιστικός νεοταξισμός και αυτό δίδουν οι προσκυνημένοι ελληνόφωνοι καθεστωτικοί.

Φτιάχνουν νόμους και στήνουν δικαστικές νομολογίες που επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία τους λαθρομετανάστες νομιμοποιώντας ακόμη και τις δραπετεύσεις τους για λόγους τάχα ανθρωπισμού. Παίρνουν δουλειές, βγάζουν συναλλάγματα, εγκληματούν, ζητούν με νουθεσίες νεοταξικές ισλαμικά δίκαια αλλά μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα από τα «απάνθρωπα» κέντρα κράτησης. Την ίδια στιγμή ο ελληνικός λαός χάνει την εργασία του, φτάνει στα συσσίτια για να τραφεί, μένει δίχως στέγη. Αιτία πάντα το χρέος που στήσανε τοκογλύφοι και πουλημένοι οδηγώντας τους Έλληνες με όλους τους τρόπους από την υπογεννητικότητα στην αυτοκτονία.

Όμως το πλιάτσικο δεν αφήνει το παραμύθι να ευδοκιμήσει. Έτσι λοιπόν ζυγώνει η ώρα να βγει στο φως ο τεράστιος γεωφυσικός πλούτος που φυλάσσει καλά έως σήμερα στην αγκαλιά της η ελληνική γη. Τώρα οι προσωρινοί ισχυροί και ψευτοσύμμαχοι επιζητούν την δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος προκειμένου να ανασύρουν το λόγο της υποτιθέμενης ελληνικής χρεοκοπίας. Προβάλλουν επίμονα την ανάγκη της επίλυσης μαζί με το ανθρωπιστικό ζήτημα και την επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή μας. Η παλιά ευδαιμονία έχει γίνει τώρα ζήτημα διεθνιστικής νομής και κατοχής του επίγειου «παράδεισου». Όλοι οι καλοί χωράνε μας λένε. Και οι Έλληνες και οι άλλοι, φτάνει να περνάμε καλά και αναίμακτα χωρίς ταυτότητα εθνική και πίστη Θεού.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο έσχατο σκαλί της κατάπτωσης να γίνει νόμος του κράτους η υποθήκευση του ίδιου του κράτους και η εθνική του περιουσία, δημόσια και ιδιωτική. Τα μνημεία, τα νησιά μας, τα σπίτια μας, η ίδια η τράπεζα της Ελλάδος που είναι ιδιωτική και διόλου εθνική. Και πάνω από όλα οι μνήμες και το μέλλον των παιδιών μας. Η αρετή της ελληνικότητος, του πολιτισμού και του πατριωτισμού μας, η κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων, το δικαίωμα και η υποχρέωση να πιάσουμε στα δικά μας χέρια ελληνική πέτρα και να τη στύψουμε παίρνοντας ζωή και φτιάχνοντας εθνική ισχύ από τους χυμούς της και τη δική μας θέληση θεωρείται αλαζονεία, «φασισμός», αδιανόητη ενέργεια. Κι όμως αυτή θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο μιας αληθινά εθνικής πολιτείας από τους πολίτες της.

Αντί αυτού βλέπουμε το ψευτορωμέϊκο να φτιάχνει κατά διαταγή του διεθνιστικού νεοταξισμού επιτροπές ξεπουλήματος της πατρίδος που λαμβάνουν από την πολιτεία την διαχείριση του πλούτου για να τη δώσουν στους δοσάδες της οικουμένης. Και η οριοθέτηση των οικονομικών μας ζωνών που θέλουν να συμβεί με παρατηρητές και μπαμπούλες επάνω από τον ελληνικό ορίζοντα δημιουργεί απειλές και συζητήσεις για τη σκοπιμότητα και τις συνθήκες της ενεργοποίησης των φυσικών μας χαρισμάτων.

Δώστε τα πάντα για να σας αφήσουμε να ζήσετε ως ενοικιαστές της πατρίδος σας παρέα με λαθρεπιβάτες, εμποράκους και τουρκαλβανούς λέγουν οι «περιούσιοι» του δρόμου της κακίας με την σύμφωνη γνώμη των ελληνόφωνων αριστεροδεξιών. Όμως ο Λαϊκός Εθνικισμός μας απαντάει με την φωνή των Ελλήνων και των αιώνων δόξας και ελευθερίας πως εμείς απαιτούμε την ολοκληρωτική ιδιοκτησία της πατρίδος μας. Βαστούμε τους χυμούς της Ελλάδος για τα παιδιά μας. Φτιάχνουμε την Μεγάλη Ελλάδα της Αρετής με ιδρώτα και αίμα, με λαό και στρατό ελληνικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    

Δεν υπάρχουν σχόλια: