ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 19-1-2013.

Θα έρθει θαρρείς Έλληνα η κάθαρση του πολιτικού τοπίου από πολιτικούς που δεν είναι μήτε Έλληνες στη ψυχή μήτε καθαροί στη συνείδηση. Αλήθεια υπάρχει κανείς εχέφρων και οπωσδήποτε χειμαζόμενος πολίτης στην καθημαγμένη χώρα μας που να πιστεύει κάτι τέτοιο; Ασφαλώς όχι διότι ο πολίτης αυτός έχει πατριωτική συνείδηση και δεν ανήκει στο άτακτο τσούρμο που πιστεύει στα λόγια των καθεστωτικών πολιτικάντηδων και τις επικοινωνιακές τακτικές των παπαγάλων του συστήματος. Δεν πιστεύει αυτός ο Έλληνας τις υποκριτικές ψευτοκαθάρσεις και τις κατασκευασμένες ειδήσεις.

Η Ελλάς είναι σκλαβωμένη και διοικείται από ένα ραγιάδικο μα και χρυσοπληρωμένο ψευτορωμέϊκο. Οι μεγάλες αποφάσεις του κράτους λαμβάνονται υπό το καθεστώς του τρόμου και των απειλών. Όμως κι αυτές οι απειλές είναι κίβδηλες και κατασκευασμένες. Ένας φόβος είναι υπαρκτός. Να μείνουμε χωρίς θάλασσα, γη και ουρανό ελληνικό. Το παρακράτος αμολάει τις βόμβες του όταν το έθνος τάχα συνεδριάζει, δικάζει, πουλάει, ξεπουλάει και σπέρνει παντού στην εθνική μας επικράτεια ξένα συμφέροντα. Η δουλειά της ψευτοεπανάστασης είναι μονάχα μια, να σπείρει ανάμεσά μας τον εμφύλιο που ονομάζει τάχα λαϊκή αντίδραση.

Ώστε έχουμε λοιπόν μια «αντίδραση» που επικαλείται το λαό αλλά όχι τον ελληνικό. Διότι ασχολείται με τις γιάφκες και τους λαθρομετανάστες κι όχι με τα προβλήματα του Έλληνα. Αυτόν άλλωστε τον θέλουν αποκομμένο από τη φυλή του να μάχεται ενάντια στον εαυτό του. Από την άλλη πλευρά η εθνική άμυνα μάθαμε πως χωράει μέσα σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο που μπορεί να μπαίνει σε σπίτια ελεύθερα όπως ακριβώς οι λίστες με τους χρυσοκάνθαρους. Και η πατρίδα ολόκληρη μαζί με την εργασία και το ψωμί μας, μαζί με το ξαρμάτωμα των ναυπηγείων της ναυτικής μας χώρας χωράει σε ένα νομοσχέδιο που δίδει τα κλειδιά στα χέρια της αιώνιας γυρολόγου βδέλλας.

Εκχωρούν λοιπόν οι «λεβέντες» του δωσιλογισμού τις μαρίνες, τα λιμάνια, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και το νερό στους δυνάστες δανειστές του σιωνιστικού νεοταξισμού και του παγκόσμιου τραπεζικού του κεφαλαίου. Λοιπόν αυτό σημαίνει με λίγα λόγια χρεοκοπία και παραίτηση από πάσα δυνατότητα ανάκαμψης. Σημαίνει ακόμη πως ρίχνουν τα τείχη της πατρίδος για να περάσουν οι βάρβαροι του καιρού αφού χωρίς δαύτους στο κεφάλι του ελληνισμού όπως μας είχε πει ο Καβάφης καθεστώς γραικύλων δεν θα μπορούσε να σταθεί. Το λιμάνι της Ζέας μαζί με τα υπόλοιπα θαλασσινά κάστρα πάνε στα χέρια του τουρκικού στρατού και της ΜΙΤ ήδη.

Κι όμως το κοινοβούλιο διαθέτει ακόμη βουλευτάδες που λένε πως είναι Τούρκοι. Φωτογραφίζονται με Τούρκους αξιωματούχους σε Θράκη και στα απέναντι σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη, σε Ιωνία και Πόντο, μιλάνε για τουρκική Θράκη και προσπάθησαν να μπλοκάρουν τον διορισμό ιμάμηδων στα σχολεία των μουσουλμανοπαίδων από το ελληνικό δημόσιο για να τους διορίζουν τουρκικό προξενείο, ψευτομουφτήδες και η Άγκυρα ακόμη. Δεν πέρασε κάτι τέτοιο, όμως ο Βενιζέλος μας λέει ότι έχει απόρρητα σχέδια της εθνικής άμυνας σε ηλεκτρονικό αρχείο στα χέρια του όταν ο ίδιος δεν είναι πλέον υπουργός και τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να βγαίνουν από το πεντάγωνο!

Οι «πεντακάθαροι» πωλητές της πατρίδος επέλεξαν να παραπέμψουν μέσα από ένα θέατρο σκιών μονάχα τον Παπακωνσταντίνου για τη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ κι όχι τους προϊσταμένους αυτού στην παράδοση της Ελλάδος στα σαγόνια των παγκόσμιων τοκογλύφων. Βρέθηκαν όμως 166 «πεντακάθαρα» χέρια να ψηφίσουν την ολοσχερή υποθήκευση της χώρας επί κατασχέσεως της εθνικής μας περιουσίας στην περίπτωση που δεν πληρωθούν τα κατασκευασμένα χρέη. Το δε ταμείο ξεπουλήματος της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου μπλοκάρει τα κοιτάσματα του Πρίνου και κάθε άλλο γεωφυσικό πλούτο που θα διαχειρίζεται το ίδιο αντί του κράτους δίδοντας τον πλούτο της Ελλάδος απευθείας στα σεντούκια της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας.

Που πήγαν τα λεφτά των συνταξιούχων και των εργαζομένων και γιατί δεν πουλάτε τις τηλεοπτικές συχνότητες που έχουν καταχραστεί οι ιδιοκτήτες τους, ρώτησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος. Και η απάντηση είναι φυσικά πως τα χρήματα του λαού πάνε στις αναχρηματοδοτήσεις και τη συντήρηση του ρημαδιασμένου καθεστώτος. Διότι ο σκοπός το έχουμε πει πως είναι η χρεοκοπία του λαού ώστε να κατεβάσει νομοτελειακά τα ρολά το Έθνος των Πολιτισμών και των Ηρώων. Την ψυχή και το παρατηρητήριο του κόσμου θέλουν οι σιωνιστές. Τα παλάτια τα έχουν πάρει και απλώς πρέπει να τα ξαναπάρουμε αν θέλουμε να έχουμε μέλλον.

Τα παλάτια της ελληνικής ψυχής είναι ο έλεγχος της προνομιακής γεωπολιτικής μας θέσης. Οι αμερικανοί μάς λένε πως δεν θα χαράξουμε ΑΟΖ και δεν θα βγάλουμε ενεργειακούς πόρους αν δεν τους μοιράσουμε μαζί τους, με την Τουρκία και πάντα δίχως τη Ρωσία. Μας το θυμίζουν κάθε δυο και τρεις ενώ έχουν αντίστοιχη εκπροσώπηση των συμφερόντων τους σε κυβέρνηση και βουλή. Οι δε Αλβανοί που ο Γλέζος τούς θέλει να έχουν τάχα σχέση με εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ είναι οι χωροφύλακες της παγκοσμιοποίησης στον πλούτο του Ιονίου. Γι’ αυτό μας μιλούν για Μεγάλη Αλβανία που περιλαμβάνει τη Θεσπρωτία μας όταν η CIA βλέπει αντίστοιχα σχέδια και κατακερματισμό όλης της Ευρώπης.

Ο Ελληνικός Στρατός ωστόσο εξακολουθεί να είναι το μόνο τμήμα της ελληνικής πολιτείας που λειτουργεί και είναι ήδη έτοιμος για γερό «καβγά». Τα φράγματα στον Έβρο λειτουργούν στην εντέλεια. Η εκπαίδευση και η ετοιμότητα σε Κάρπαθο και Καστελόριζο είναι στο απόγειο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται και δεν παραχωρούν μήτε στεριά μήτε θάλασσα. Η δε Τουρκία ενοχλείται ακόμη και με την μομφή της Χρυσής Αυγής κατά του τουρκοπράκτορα και τουρκόψυχου Χατζηοσμάν.

Όμως το ψευτορωμέϊκο παίρνει εντολές από την τρόικα και χιμάει να ξεσχίσει τις σάρκες του λαού μας. Άρει λοιπόν πάσα έσχατη φοροαπαλλαγή, πάσα πρόσθετη ρύθμιση χρεών στις εφορίες, φέρνει σύντομα το ιδιώνυμο ακόμη και για οφειλές 1000 ευρώ μετά φυλακίσεως. Στοχοποιείται πάσα ελληνική ιδιοκτησία και παράλληλα τα λουκέτα αυξάνονται, ενώ όλες οι εκτιμήσεις μιλάνε για ανεργία πάνω από 35% σε πραγματικά επίπεδα και 1700000 Έλληνες ανέργους. Ο δε Σόιμπλε βλέπει τον «αντικαπιταλιστή» νεοταξίτη Τσίπρα και τον προσγειώνει στα θολά τοκογλυφικά νερά που πρέπει να συνεχίσουν να μας πνίγουν με την ηρεμία τους.

Τα ελληνικά δικαστήρια δικαιώνουν δραπέτες λαθρομετανάστες που σπρώξανε τους φύλακες και έφυγαν για να σώσουν τάχα τις ζωές τους νομιμοποιώντας τις αντιδράσεις απέναντι στην αστυνομία και τις αρχές ασφαλείας. Στα δε ευρωπαϊκά δικαστήρια μεθοδεύεται και μάς έρχεται η «νόμιμη συμβίωση» των κίναιδων για να διαλυθεί ό,τι έχει μείνει όρθιο. Η παγκοσμιοποίηση κάνει πάρτι ενάντια στους σκλάβους στον τόπο τους Έλληνες.

Χρειαζόμαστε επανάσταση ελεύθερων Ελλήνων και ταχεία ανακατάληψη της πατρίδος μας. Την κάθαρση δεν την κάνουν βρώμικοι. Την κάθαρση την κάνουν Πατριώτες και Εθνικιστές. Είναι έργο του Έλληνα Εργάτη, του Έλληνα Στρατιώτη, του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι η Μεγάλη Ελλάδα των Πιστών και Όρθιων Ελλήνων που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: