ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΥΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 29-1-2013.

Ο πειθαναγκασμός του λαού και ο βιασμός των ψυχών είναι ο αγαπημένος τρόπος ποδηγετήσεως του έθνους που χρησιμοποιούν οι αυτοαποκαλούμενοι «δημοκράτες». Αποτελεί εκείνον τον πολιορκητικό κριό που έχουν διδαχτεί μαρξιστές και καπιταλιστές από τον διδάξαντα και εφευρέτη αυτής της στρατηγικής σιωνιστικό νεοταξισμό. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό γνώρισμα των δειλών όταν δεν μπορούν να υπερνικήσουν τον υγιή ελληνικό οργανισμό να προσπαθούν να τον πλήξουν εισβάλλοντας σ’ αυτόν δια μικροβίων, παρασίτων και ψεμάτων ακόμη που περνούν οι νεοταξικοί μικροοργανισμοί.

Οι δόλιοι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες επιχειρούν λοιπόν για πολλοστή φορά να καταλύσουν τον ελληνισμό δια της χρήσεως βίας και κατ’ εντολήν πάντα των διαβόητων εμπόρων των εθνών. Βία η οποία ασκείται όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις στην ζωή, έτσι ακριβώς και στην πολιτική τόσο στη ψυχή όσο και στο σώμα του βαλλόμενου. Σκοπός του κατοχικού καθεστώτος είναι η αντιμετώπιση της εμφύτου και φυσιολογικής αναζωπυρώσεως του ελληνικού εθνικισμού ως πηγή ιάσεως και αναγεννήσεως του Γένους μας. Και για να το πετύχουν αυτό οι εραστές της πνευματικής σύφιλης και της παγκοσμιοποίησης γεννούν περιστατικά και επιχειρούν να τα προσάψουν στον λαό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Είναι άλλο ένα κουσούρι των ανθελλήνων να κρίνουν και να χαρακτηρίζουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι το ίδιο κουσούρι με εκείνο των γυρολόγων που γαντζώνονται στα υγιή έθνη όταν μολύνουν τις κοινωνίες με ξένα σώματα και πολιτικούς οργανισμούς χρεώνοντας την προσβολή και την βία στον γηγενή που αγωνίζεται να βαστήξει υγιή τη γη του. Θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν σκόπιμη σύγχυση βίας και νόμιμης εθνικής αυτοάμυνας ώστε να νομιμοποιήσουν μεταξύ του λαού το ανύπαρκτο ενοχικό σύνδρομο. Φτάνουν δε στο σημείο να θεωρούν την αποβολή της τουρκικότητας από την Ελεύθερη Θράκη μας  που αξιώνει δικαίως ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας ως βία!

Τι είναι λοιπόν στην πραγματικότητα η βία που έχει κάθε εχέφρων και πατριώτης το καθήκον να αποβάλλει; Είναι το κάψιμο περιουσιών και ιδεών που πραγματώνεται για να καμφθεί το ηθικό και ο πατριωτισμός των Ελλήνων. Είναι η άρνηση του καταλογισμού της βίας στην απανθράκωση της εθνικής ιδέας και της λαϊκής ψυχής όταν οι πάντες εκ του καθεστώτος αξιούν την αναγνώριση του δικού τους προβλήματος απαξιώνοντας τον αντίπαλό τους. Βία όμοια συνιστούν οι κουκούλες, οι φόροι και οι τόκοι που οδηγούν την πατρίδα στο ξεπούλημα και το λαό στην αυτοκτονία όταν κάποιοι τον διώχνουν από τις εστίες του.

Βία ακόμη συνιστά η συνεργασία κράτους και παρακράτους όταν η αφαίμαξη η νομότυπη καλύπτεται από την επαναστατική γυμναστική της αριστεράς που ξεμυτά και κάμει ζημιές όταν οι σοσιαλφιλελεύθεροι δίδουν γη και ύδωρ με το λαό διαμαρτυρόμενο. Να παραγράφεις δράματα και ολοκαυτώματα και δικαίωματα ελευθερίας ελληνικά και να τα αναγνωρίζεις ψευδεπίγραφα στους εχθρούς της Φυλής μας λέγοντας επειδή σε λένε Γλέζο ή άλλως πως ότι οι Αρβανίτες δεν είναι τάχα Έλληνες ενώ είμαστε Έλληνες μέχρι το τελευταίο κύτταρο σώματος και ψυχής από το λυκαυγές της ανθρωπότητος. Να βρίζεις τους Γενναίους για να μείνουν σκλάβες οι πατρίδες μας.

Βία είναι ακόμη να θες να μικρύνεις την πατρίδα σου χάριν της ψευτοειρήνης και της ευημερίας μιας ψευτοευρώπης, του διεθνισμού και της παγκόσμιας διακυβέρνησης ανοίγοντας την κοινωνία στους λαθρομετανάστες και τις επιχειρήσεις της Άγκυρας. Να παραμυθιάζεις τον λαό σου ότι θέλεις να τον σώσεις όταν τρέμεις τον αμερικανοσιωνισμό που πέφτει εσχάτως στα πόδια του ο αμερικανοκομμουνισμός της αριστεράς και της προόδου και πάσης ξενοκρατίας, λέγοντας πως πρέπει να μοιράσουμε τη γη και τον πλούτο μας στα τρία γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Να λες ότι είσαι Έλληνας ενώ είσαι νεοταξίτης και ανθέλληνας και «περιούσιος» του κερατά!

Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής απεχθάνεται τη βία σε βάρος πατρίδος και λαού στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Αποκρούει με σθένος και δύναμη τη βία της ψυχής που αποκλειστικό σκοπό έχει μονάχα να εξαπλωθεί στο σώμα και να νεκρώσει τη Φυλή. Το Έθνος έχει νόμους και αποστολή να επιτελέσει. Έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί καθαρίζοντας από πνευματικά και πολιτικά απορρίμματα την αυλή του. Έχει επιπλέον το ιερό καθήκον να επιτύχει σαρωτικά την απελευθέρωση της Ελλάδος εντός των συνόρων από τους ξενοκίνητους και εκτός των συνόρων από τους βαρβάρους που έχουν κιόλας αποθρασυνθεί ζητώντας κι άλλα χώματα ελληνικά. Και το Ιερό Χρέος ο Εθνικιστής το κάνει με την Εξουσία της Πατρίδος που θα του δώσει ο Ελληνικός Λαός και την Λόγχη που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός.

Μην ψάχνουν εμφυλίους πολέμους ανάμεσα στους Έλληνες. Δεν έχουμε ελληνόφωνα αδέλφια και δεν σκορπούμε ούτε στάλα ελληνικό αίμα από Έλληνες. Εμείς ένα χρέος ξέρουμε κι αυτό είναι ο μεν λαός να εργάζεται και να χτίζει πολιτισμούς, η δε Ελλάς να θεριεύει και να κυριαρχεί. Οι Σημαίες ξεδιπλώνονται, οι Ιδέες εξαπλώνονται και η Πίστη θερμαίνει τις ψυχές μας. Τα δικά μας συμβόλαια και οι συμφωνίες έχουν για μελάνι δάκρυ και αίμα ελληνικό. Φέρουν Χρυσοφόρα την Αυγή σε Ελλάδα Μεγάλη και Εθνικιστική, πλούσια σε ήθος και σε γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: