ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΝ ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 27-1-2013.

Πολλές συμπτώσεις μαζί φτιάχνουν αναμφισβήτητα ένα γεγονός. Και το γεγονός αυτό είναι πως το ψευτορωμέϊκο αποδεικνύει στην πράξη ότι θέλει να μας κάνει να αρνηθούμε την Ελλάδα. Να αρνηθούμε δηλαδή την ψυχή και το σπιτικό μας που είναι ποτισμένο μέσα στα αίματα και τους ιδρώτες. Αφού λοιπόν αρνούμαστε να ξεριζώσουμε την καρδιά και να τους την δώσουμε κι αυτήν ενέχυρο, αποφάσισαν να πυροδοτήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχουν χρόνους τώρα τοποθετήσει στα θεμέλια της πατρίδος μας.

Δεν νοιάζονται προδότες και τοκογλύφοι για τα παιδιά που εξακολουθούν να λιποθυμούν από την πείνα. Δεν νοιάζονται για τους Έλληνες που δολοφονούνται από τους στρατευμένους λαθρομετανάστες του σιωνιστικού νεοταξισμού. Δεν νοιάζονται για τις αυτοκτονίες Ελλήνων που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαί για τα παιδιά τους. Νοιάζονται όμως για την ευημερία των τραπεζών και τις ευπαθείς ομάδες των λαθρομεταναστών όταν ψάχνουν με μανία να στήσουν δήθεν ρατσιστικά εγκλήματα. Νοιάζονται λένε για την ασφάλεια της χώρας όταν την ξεπουλάνε στους Τούρκους και το παρακράτος ξεσαλώνει με βόμβες που βρίσκουν αδύναμους συμπατριώτες μας τάχα τυχαία!

Είναι τυχαίο ότι ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας λέει στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN πως μπορούν να αγοράσουν τη γη μας οι τουρκομογγόλοι αφού έχουμε όπως δήλωσε παγκοσμιοποίηση; Αυτά λέγονται όταν οι Τούρκοι εξακολουθούν να έχουν στην κατοχή τους σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, όταν απλώνουν πολιτικές και οικονομικές γιάφκες, προξενεία και τράπεζες και πράκτορες, στη Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Αυτά τα εξόχως προδοτικά σημειώνονται όταν τα τουρκικά αεροσκάφη ενεργοποιούν εκ νέου οπλισμένα πολεμικά αεροσκάφη και αεροσκάφη με ηλεκτρονικό εξοπλισμό στους αιθέρες. Και ακόμη όταν Τούρκοι μεγαλοπραματευτάδες με ολίγον τι σιωνιστικό αίμα προβαίνουν σε αγορές λιμανιών και εδαφών και υποδομών χρήσιμων για την εθνική μας άμυνα.

Από την άλλη πλευρά η νεοταξική τρομοκρατία κάνει την επανεμφάνισή της χτυπώντας σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας για να μας πει όχι βέβαια ότι ήρθε να χτυπήσει τα μνημονιακά της αφεντικά ούτε το κεφάλαιο, αυτούς που είναι τάχα οι ταξικοί της εχθροί. Ποιες τάξεις άλλωστε υπάρχουν όταν η μεσαία και μικρομεσαία ραχοκοκαλιά του ελληνικού έθνους έχει ισοπεδωθεί από τη ληστρική πολιτική των χαρατσιών ώστε να μείνουν χώροι μονάχα για την πολυεθνική παγκοσμιοποίηση και τους ευημερούντες ολιγάρχες του καθεστώτος έναντι των πολλών, φτωχών και ραγιάδων. Τα χτυπήματα των εξουσιαστικών «αντιδραστικών», η επέλαση τοκογλύφων και βαρβάρων και η λαθρομεταναστευτική ευαισθησία οδηγούν στον κίνδυνο ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος ως έσχατου χτυπήματος σε βάρος του ελληνικού έθνους.

Τα οικονομικά μέτρα προδοτών και τοκογλύφων δεν οδηγούν πουθενά αλλού πλην του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος της πατρίδος. Οι εκλογές δεν είναι επιθυμητές σε κανέναν λούστρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης παρά μονάχα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπικές μετρήσεις της κοινής γνώμης. Ο Εθνικισμός αποτελεί το βήμα της ελευθερίας και τον εκφραστή της αληθινής Ελλάδος που ξέρει να πολεμά και να νικά. Ο λαός μας ξέρει πως δέχεται συντονισμένα πυρά και θέλει να δώσει τη μάχη του. Θέλουν οι Έλληνες να πάρουν πίσω τη γη τους, διπλή και τριπλή από αυτήν που έφτασε στα χέρια μας. Οι Έλληνες δεν δίδουν τον μόχθο τους και τον πλούτο της Ελλάδος σε ξένα χέρια. Θέλουν να ορθώσουν ακμαία ελληνική παραγωγή και κάστρα ελληνισμού απόρθητα.

Ο Αγέρωχος Έλληνας δεν αρνιέται την Ελλάδα. Ζει για την Ελλάδα. Παίρνει δύναμη όταν βλέπει τον Ήλιο της Ελλάδος στα ευτυχισμένα μάτια των συμπατριωτών και συναγωνιστών στο μετερίζι της ζωής και του πολιτισμού που το λένε Ελλάδα. Και θλίβεται όταν βλέπει τον εθνοφυλετικό του αδελφό να πονάει και να κάμπτεται από τις αδυναμίες που δεν είναι κιόλας δικές του μα φυτευτές για να τον κάμουν να σκύψει στο χώμα και να προσκυνήσει. Πρέπει να μάθουμε να κάμουμε τον πόνο κοινό μέσα στην κοινωνία μας και να τον καταστρέφουμε όλοι μαζί. Και να δώσουμε νόημα στα απαραίτητα κι όχι στο χρήμα ή μια αμφίβολη πρόσκαιρη βολή που έχει αντάλλαγμα υποταγή ισόβια.

Τα απαραίτητα λοιπόν είναι όλα δίπλα μας. Είναι η ελευθερία του νου και η υγεία σώματος και πνεύματος που θα δοθούν εξ ολοκλήρου στην προάσπιση της Πίστης και της Πατρίδος. Η επιθυμία να πάρουμε στα χέρια την Ελλάδα και να την βγάλουμε από την μαύρη απελπισία. Η ενότητα του λαού μας που δεν είναι κομματική υπόθεση αλλά εθνικό καθήκον. Είναι ακόμη το ξερίζωμα των γραικύλων και των παγκόσμιων ελεγκτών από το Σώμα το Ελληνικό.

Είναι η κοινή απόφαση να κάνουμε ελληνικό κράτος ισχυρό και φυλετικά καθαρό. Ξεκάθαρα Λαϊκό και Εθνικιστικό. Μπροστά στο μετερίζι της κοινωνίας δηλαδή θα είναι οι άξιοι και τα γεννήματα του τόπου, οι άνθρωποι του μόχθου και του πατριωτισμού κι όχι τα βύσματα των σημερινών διορισμένων του νεοταξισμού. Και στις πολεμίστρες της Φυλής μας θα τεθούν πάλι Έλληνες αποφασισμένοι να ξεμακρύνουν τα εθνικά μας σύνορα λευτερώνοντας τις προσωρινά σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Δεν αρνιέμαι την Ελλάδα. Την θέλω μέσα από χρυσοφόρο χάραμα να ξεπροβάλλει πάλι Μεγάλη και Ελεύθερη.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    



Δεν υπάρχουν σχόλια: