ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΞΑΝΑ



ΑΘΗΝΑ 4-8-2013.

Το ελληνικό έθνος θα παραμείνει ζωντανό σε πείσμα όλων εκείνων των δημοκρατικών, των ανθρωπιστών, των διεθνιστών και άλλων τινών ανθελλήνων, ανεξάρτητα από την ταμπέλα που επιδεικνύουν έναντι τού ελληνικού λαού. Το Έθνος γυρεύει να βρει έναν νέο εθνάρχη, έναν νέο Πατέρα τής Ελληνικής Φυλής για να τον ακολουθήσει στην νέα γέννα, στην αναγεννημένη πατρίδα. Έναν εθνάρχη σαν τον Ιωάννη Μεταξά με τους γενναίους φαλαγγίτες τής ΕΟΝ και το επαναστατικό κίνημα τής 4ης Αυγούστου.

Τι δεν τού καταλόγισαν τού σπουδαίου εθνεγέρτη πολιτικού και στρατιωτικού οι αντίπαλοί του και εχθροί τής Ελλάδος. Τα πάντα και μύρια όσα αντιφατικά. Τον είπαν πράκτορα των Άγγλων και γερμανόφιλο. Τύραννο γιατί έστειλε τούς διεθνιστές τής εποχής του εκεί που έπρεπε, στον αγύριστο. Και ακόμη τού καταλόγισαν οι κομμουνιστές ότι έκαμε τον πόλεμο ενάντια σε Ιταλία και Γερμανία γιατί έτσι τον διέταξε τάχα η Αγγλία. Δηλαδή οι κομμουνιστές με άλλα λόγια ήθελαν να ανοίξει η Ελλάς τις πύλες της στην Ιταλία.

Αν ψαχτεί λιγάκι παραπάνω η υπόθεση των λεγόμενων συνεργατών ή κουκουλοφόρων ή άλλως πως τής γερμανοϊταλοβουλγαροτσάμικης κατοχής, θα βρούμε πολλά ψευτοπροοδευτικά και αριστερά και άλλα τινά δημοκρατικά πρόσωπα κάτω από τις κουκούλες κι όχι εθνικιστικά όπως λέγουν τα τρωκτικά τής αστικής δημοκρατίας. Και αν φτάσουμε στο ποιοι πήραν όπλα προς το τέλος τής κατοχής από ποιους και ποιοι δημοκράτες τού βουνού συνεργάστηκαν με τους γείτονες σκλαβωτές ελληνικών εδαφών, πολλοί θα τρέχουν.

Δεν θέλουν εν πάσει περιπτώσει οι ψευτοδημοκράτες μνημονιοφόροι να τιμάει το Γένος μας τον Μεταξά όπως τού αξίζει. Δεν θέλουν να ακουστεί πως εκείνος θέσπισε οκτάωρο, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ΙΚΑ, δημόσια ραδιοφωνία και άλλα πολλά που κομματικοποίησαν και παρέδωσαν οι προστάτες τάχα τού λαού στα σιωνιστικά αφεντικά τους.

Δεν θέλουν οι δολοφόνοι ελληνικών ψυχών να ακουστεί πως ο Ιωάννης Μεταξάς είναι εκείνος που θέλησε να βγάλει στο φως το γεωφυσικό μας πλούτο που παραδίδεται σήμερα στον έμπορο των εθνών και πως εκείνος αρνήθηκε την πληρωμή διεθνούς χρέους διασώζοντας τον λαό μας με την δημιουργία διεθνούς νομολογίας.

Εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, τα πνευματικά του παιδιά και τούς ιδεολογικούς του συνεχιστές δεν μας νοιάζει διόλου τι επιθυμούν γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι σιωνιστές και οι διάφοροι ξυπόλητοι βάρβαροι που μάς περιβάλλουν.

Δεν μάς νοιάζει ούτε καν η αρνητική προπαγάνδα που κάνουν κάποιοι πως η μεταξική αθλητική αποστολή εισήλθε στο στάδιο των ολυμπιακών αγώνων τού Βερολίνου το 1936 χαιρετώντας με το δεξί χέρι προτεταμένο. Γιατί εμείς οι Εθνικιστές έχουμε μάθει να μην εκχωρούμε, να μην παραδίδουμε, να μην εγκαταλείπουμε ποτέ λάβαρα, σύμβολα και συμβολισμούς ελληνικούς. Και ο χαιρετισμός προς τον ζωοδότη Θεό και τον ήλιο είναι πέρα για πέρα ελληνικός χαιρετισμός.

Εμείς λοιπόν οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές τιμούμε τον Πατέρα τού Όχι, τής Εθνικής Εργατικής Τάξης και τής Ελληνικής Νεολαίας με τον πιο χαρακτηριστικό και ζωντανό τρόπο. Με την πορεία προς τον ελληνικό λαό και την υπόσχεση πως μια νέα Εθνικιστική Φάλαγγα έρχεται ξανά.

Ερχόμαστε λοιπόν να λυτρώσουμε τον λαό μας από τα δεσμά του και μάλιστα με τον πλέον καταλυτικό τρόπο. Με την πραγματοποίηση τού αυθεντικού κώδικα ενός επαναστατικού κινήματος που λέει πως το κίνημα θα γίνει καθεστώς εξαλείφοντας τούς εχθρούς του και εχθρούς τής μεγάλης πατρίδος μας Ελλάδος δια παντός από προσώπου γης.

Θεός – Λαός – Στρατός – Λαϊκός Εθνικισμός. Αυτό είναι το δόγμα μας για την Νέα Ελλάδα που έρχεται. Αρχηγός τού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους μας είναι ο Μέγας Βασιλέας Χριστός σε πείσμα εκείνων που γυρεύουν να φέρουν μισαλλόδοξα δόγματα παλαιών κατακτητών.

Συμμαχητής και σύμμαχος μοναδικός στις κοινωνικές και στις εθνικές υποθέσεις τού Γένους είναι ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός είναι ο δικός μας ναός των συλλογικών μας αποφάσεων, αυτός και η δική μας δημοκρατία.

Στυλοβάτης, φυσική αριστοκρατία και προέκταση τού Ελληνισμού μας σε βορά, ανατολή, δύση και νότο είναι ο Εθνικός Στρατός που είναι ο φανερός και αξεπέραστος Σύμβουλος τής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Εκείνος και όχι οι τοκογλύφοι, οι ψευτοειρηνιστάδες και οι διάφοροι δήθεν ορθοφρονούντες.

Στην Φυσική Ελλάδα τής Εθνικιστικής Φάλαγγας τον πρώτο λόγο έχουν το Δίκαιο τού Αίματος, η Ιστορική Δικαιοσύνη και το Εθνικό Φρόνημα. Στην δική μας Ελλάδα οι αυθεντικές επαναστάσεις γίνονται από κοινού από τον λαό και τον στρατό, από τον εργάτη και τον νεολαίο που χτίζουν έργα γεμάτα ελληνικό πολιτισμό και ανακαινίζουν τα τείχη τού Έθνους για να τα φέρουν στα πραγματικά τους και μέγιστα όρια. Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι αγαθό μονάχα για Έλληνες. Οι γειτονιές μας, οι πόλεις και τα χωριά μας ανήκουν μονάχα σε Έλληνες.

Διασκορπισθείτε εχθροί τής Ελλάδος αν θέλετε να σωθείτε. Διότι εμείς δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει έλεος. Σε μας γεννήθηκε η οργή για όσα κάματε σε βάρος τής Φυλής μας. Μα και μέσα σε εμάς αναστήθηκε ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς. Τα όχι και τα μεγάλα Έθνη θέλουν Μεταξάδες. Και η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς είναι το μεγαλύτερο και ενδοξότερο έθνος τής πλάσης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: