ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ



ΑΘΗΝΑ 8-8-2013.

Η ελληνική πατρίδα και οι αξίες που πρεσβεύει αυτή βάλλονται με θράσος και μίσος πρωτοφανές. Η λαίλαπα τής παγκοσμιοποίησης θέλει να εξοντώσει το Γένος μας σωριάζοντας σε ερείπια τούς κεντρικούς πυλώνες που το κρατούν όρθιο. Πατάει επάνω στην διεθνώς διαδεδομένη νεοταξική αντίληψη τής αρνήσεως τού εθνικού κράτους και τής Φυλής, πράμα που σημαίνει πως η ελληνική οικογένεια αποτελεί εμπόδιο στην αλλοτρίωση τού έθνους μας.

Το παράλογο περνιέται για λογικό και το ανήθικο για ηθικό στην εποχή τής αποστασίας ακόμη και από τους υποτιθέμενους προστάτες τής κανονικής τάξης πραγμάτων. Τα αποτελέσματα τής υπογεννητικότητας και τής οικονομικής κρίσης μειώνουν ποσοτικά και ποιοτικά την δημιουργία νέων ελληνικών οικογενειών. Η ανέχεια, η ανεργία αλλά και η υπερίσχυση ενός ατομοκεντρισμού έχουν οδηγήσει το λαό μας σε έναν εφήμερο τρόπο ζωής που δυναμιτίζει τον μηχανισμό ανανεώσεως των γενεών αφού λιγότερες ελληνικές οικογένειες δίδουν λιγότερους Έλληνες.

Πεθαίνουμε λοιπόν καθημερινά σε μια εποχή που θερίζουν τα παρεπόμενα τής εισβολής των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών. Αλματώδης αύξηση των αυτοκτονιών και των δολοφονιών Ελλήνων, έξαρση τής εγκληματικότητας που στοχεύει τα ελληνόπουλα, έξαρση τής νομιμοποιήσεως ανήθικων σεξουαλικών συμπεριφορών διεθνώς.

Τα μέτρα των δανειστών και των προσκυνημένων πολιτικάντηδων στερούν από τούς γονείς τη δυνατότητα τής επαρκούς διαβίωσης των ιδίων και των παιδιών τους. Παιδιά αφήνονται σε ιδρύματα και οι αποτυχημένες κυήσεις εξαιτίας τής κακής ψυχολογίας των γονέων αυξάνονται. Την ίδια στιγμή οι αριθμοί των γεννήσεων των λαθρομεταναστών είναι τρομερά μεγαλύτεροι από τούς αντίστοιχους των Ελλήνων, αφού τα προνόμια των αλλοδαπών μένουν ανέγγιχτα από την «κρίση».  

Ψυχές χάνονται καθημερινά είτε από απελπισία είτε από μίσος για το λαό μας από τούς «κακόμοιρους» γυρολόγους. Και ταυτόχρονα τα ναρκωτικά, η παιδεραστία και η ομοφυλοφιλία λαμβάνουν ασυλία, παρελαύνουν ανά τις οδούς, γεννούν νέα σαθρά πρότυπα, λαμβάνουν νομική και πολιτική υπόσταση. Προτάσεις νόμων για την θανατική καταδίκη εμπόρων ναρκωτικών και παιδεραστών απορρίπτονται από τούς δημοκράτες γιατί γίνονται από τούς «κακούς» εθνικιστές.

Ο νέος πολίτης που θέλει το Σύστημα να δημιουργήσει είναι αποκομμένος από τούς δεσμούς τού Αίματος και τής Ηθικής. Η νομιμοποίηση των σχέσεων εντός των θεσμών τής Πολιτείας και τής Ορθοδοξίας παρακάμπτονται από τους γρήγορους ρυθμούς τής ζωής και την παραπομπή στην δικαιοδοσία διαφόρων τοπικών αρχόντων για να ικανοποιηθεί μεταξύ άλλων η αθεΐα των διαφόρων «προοδευτικών». Ακόμη και η ελληνικότητα τής οικογένειας βάλλεται από τις νομιμοποιήσεις αλλοδαπών με τις αποδώσεις πολιτικών και άλλων δικαιωμάτων.

Για εμάς λοιπόν τούς μη ανθρωπιστές τάχα και πολιτικά ανορθόδοξους εθνικιστές η διάσωση και η ανάπτυξη τού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής περνάνε πάνω απ’ όλα από την προστασία τού οικογενειακού θεσμού. Χρειαζόμαστε την αύξηση των ελληνικών οικογενειών και την γέννηση περισσότερων ελληνόπουλων. Και ακόμη πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσουμε την ομαλή διαβίωση και την ζωή τού παιδιού.

Η ομαλότητα στις σχέσεις των ανθρώπων είναι μια ιερή υπόθεση και η πάταξη πάσης ανωμαλίας και διαταραχής δεν είναι απλώς δικαίωμα αλλά επιπλέον ιερό καθήκον και χρέος απέναντι στον Ελληνισμό. Τα σαθρά πρότυπα που προβάλλουν οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί τού καθεστώτος θα παταχθούν με τον πλέον σκληρό και ισοπεδωτικό τρόπο. Οι έμποροι τού θανάτου και των ψυχών δεν έχουν καμία θέση στην Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Τα δε φύλα που αποτελούν το ανθρώπινο γένος διά χειρός Θεού δεν δύνανται να αυξηθούν πέραν των δύο, τού άνδρα και τής γυναίκας.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι απόψεις θεωρούνται ανθρωπιστικές ή όχι. Μας αρκεί πάντως πως είναι ορθόδοξες και ελληνικές, επόμενες κρυστάλλινα εθνικιστικές. Διότι για εμάς επάνω από την πολιτική ορθότητα βρίσκεται η εθνική ορθότητα. Τα προνόμια στο βιοτικό επίπεδο και στον σχηματισμό τής ελληνικής οικογένειας μαζί με τα αντίστοιχα στη γέννηση, το μεγάλωμα και την ασφάλεια τού παιδιού ανήκουν στους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα.

Σκοπός λοιπόν εκπεφρασμένος τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η προάσπιση τής παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει τη στήριξη τού θεσμού τού γάμου, την υπεργεννητικότητα και τη συγκρότηση αμιγώς ελληνικών οικογενειών. Σημαίνει ακόμη την προσαρμογή των εκπαιδευτικών και των επικοινωνιακών μηχανισμών στα ελληνικά ήθη και έθιμα τού ελληνορθόδοξου διαπροσωπικού και οικογενειακού δικαίου. Και φυσικά την διάλυση και την εξαφάνιση πάσης εκτροπής από την ελληνική κοινωνία.

Για να επιτευχθεί ο στόχος τής ουσιαστικής αναδιοργάνωσης τού κοινωνικού και φυλετικού μας ιστού απαιτείται η ύπαρξη μιας Πολιτείας που θα κινηθεί στην κατεύθυνση τής αποτροπής τού εκβαρβαρισμού τής κοινωνίας μας. Μια Πολιτεία που δεν θα συνδιαλέγεται με την ανηθικότητα και τούς εκφραστές της, που δεν θα εισάγει ξένα πρότυπα και συμπεριφορές και που θα είναι σε θέση να επιτύχει τη βασική της αποστολή.

Βασική αποστολή τής Ελληνικής Πολιτείας είναι να βαστήξει την πατρίδα σε χέρια αποκλειστικά και μόνον ελληνικά. Η οδός αυτή χρειάζεται περισσότερους Έλληνες και περισσότερες Ελληνίδες. Χρειάζεται πολίτες με Πίστη Θεού και Ελλάδος. Χρειάζεται Έλληνες και Ελληνίδες με προσήλωση και σεβασμό στη φύση τους. Αντιμετώπιση τού παιδιού ως το ιερό και απαραβίαστο εικόνισμα τής Φυλής. Περισσότερα παιδικά χαμόγελα για ένα γερό Ελληνικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  



  



Δεν υπάρχουν σχόλια: