ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 22-8-2013.

Η επιθετικότητα σε βάρος τής Πατρίδος μας μετέρχεται όλων των ειδών τις μεταμφιέσεις. Λαμβάνει το σχήμα τής θρησκευτικής ανοχής, τής οικονομικής ανάπτυξης, τής τουριστικής συναλλαγής και τής ευθείας στρατιωτικής απειλής.

Έχει συμβεί μια κανονική διαστρέβλωση τής αυθεντικής θρησκευτικότητας και τής αληθινής αποστολής τού εθνικού μας κράτους από τους μηχανισμούς τής πολιτικής που άλλοι βάλανε και εμείς εξωφρενικώς αποδεχτήκαμε. Και έτσι ενώ θα έπρεπε να υπάρξει συνεργασία αυτών των δύο πυλώνων του Έθνους μας για την περιφρούρηση τής ταυτότητάς μας και την διεισδυτικότητα σε δικές μας ζώνες επιρροής, καταληφθήκαμε με πολιορκητικό κριό την οικονομία και απειλούμαστε με αλλοίωση και σμίκρυνση.

Φτάσαμε στο σημείο να φτιάχνουμε κατοχικά μνημεία στην Ιερή Πατρίδα τής Ελευθερίας και να παραχωρούμε το δικαίωμα στους Τούρκους απόβλητους τής μογγολικής στέπας να κάνουν το δήθεν σπίτι τού Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη μνημείο και μουσείο! Στην Θεσσαλονίκη που θέλησαν και θέλουν ακόμη να κάνουν ιερή τους πόλη οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί και τα αφεντικά τους Σιωνιστές που και εκείνοι μέσω των κατοχικών αρχών έχουν αναβαθμίσει τον ρόλο τους στην πρωτεύουσα τού ελληνικού βορρά.

Η απίστευτη πρόκληση συμβαίνει όταν μετά και την προσκυνηματική επίσκεψη τού πρωθυπουργεύοντος στις ΗΠΑ κερδίζουν έδαφος η μακεδονοποίηση των Σκοπίων και η ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Κύπρου. Όταν η ελληνική σημαία δεν λαμβάνει τη θέση της στην πετρελαιοφόρο βραχονησίδα Λαδόξερα και όταν τα τουρκικά όπλα στην κατεχόμενη Ανατολική Θράκη είναι έτοιμα για να γεφυρώσουν τον ποταμό Έβρο και να «προστατεύσουν» τούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς που μάς φέρανε ως λαθρομετανάστες και τούς πράκτορες τής Ελεύθερης Θράκης μας.

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στο μεταξύ ζητούν με την συνδρομή τής Τουρκίας και των ελληνόφωνων δημοκρατικών δυνάμεων ολοένα και αυξανόμενα θρησκευτικά και πολιτικά δικαιώματα. Είδαμε πρόσφατα το σηκωμό και την δραπέτευση κάποιων λαθροεισβολέων από το κέντρο υποδοχής τής Αμυγδαλέζας.

Θέλουν να τούς κάνουν «Έλληνες», να τούς φτιάξουν Τζαμιά, νεκροταφεία και να τούς αμολήσουν για ισλαμικές «ανοίξεις». Αλλά εμείς, δηλαδή το ψευτορωμέϊκο, δίνουμε το φυσικό αέριο στους Αζέρους που δημιουργούν κοινές στρατιωτικές μονάδες με τους Τούρκους που όλοι μαζί θέλουν να μάς κάνουν κατεχόμενο ισλαμικό κράτος.

Η θρησκευτικότητα και η πολιτική τής Ελλάδος αποτελούν τον μοχλό τής εθνικής μας πολιτικής για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Η καθαρότητα τής ελληνικότητας και της Ορθοδοξίας είναι η ασφαλής αφετηρία για τις επιδιώξεις μας και η σταθερή εγγύηση για την επιτυχία τής Ελλάδος που θα γίνει εκ νέου κράτος εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Η ασφάλεια και η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας είναι υπόθεση εσωτερική. Η κοινωνία και η πρόοδος τού λαού μας θα συμβεί παίρνοντας και αξιοποιώντας την εξουσία, την εργασία και την άμυνα δια χειρών ελληνικών.

Κανείς δεν πρόκειται να φροντίσει αλλά και δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να κατευθύνει τα δικά μας συμφέροντα, γιατί τότε ούτε τα συμφέροντα ούτε η πατρίδα θα είναι ελληνικά. Αυτό δηλαδή που έχουμε πάθει επί τού παρόντος. Εκείνοι που φέρανε ως «φίλους» οι προσκυνημένοι είναι αυτοί που συνδέονται με την πατρίδα μας με μίσος αιώνιο και άσβεστο. Αυτοί θέλουν να κοντύνουμε και να πεθάνουμε. Εμείς θέλουμε να τούς εξοντώσουμε και να μεγαλώσουμε παραμένοντας Έλληνες, αυξάνοντας την επιρροή μας και αυξάνοντας τα εδάφη μας.

Η θρησκευτικότητα είναι ένας παράγοντας που οφείλει να απασχολήσει την ευρύτερη πολιτική μας δραστηριότητα. Ο ρόλος της είναι διττός. Ο πρώτος είναι το κοινό στοιχείο τής Ορθοδοξίας που γεφυρώνει την απόσταση με τούς υπόδουλους Έλληνες τής γειτονιάς μας αλλά και με τους ομογενείς ανά την υφήλιο. Ο δεύτερος ρόλος είναι η συμμαχική οδός που ανοίγεται με τούς ομόδοξους λαούς που μάς επιτρέπει να σχηματίσουμε έναν Ορθόδοξο Συμμαχικό Άξονα με Ρωσία και Σερβία για την αναγέννηση τής Μεγάλης Ελλάδος και την συντριβή τού Νεοταξικού Παράγοντα.

Αυτό θα συμβεί πρωτίστως με την ισότιμη συμμαχική πολιτική και την σύναψη συμφωνιών μέσα από έναν οδικό χάρτη που θα περιλαμβάνει σαφώς την εθνική μας ακεραιότητα και τις απαραβίαστες ελληνικές ζώνες εθνικής παρουσίας και επιρροής. Για να διατηρήσουμε το κράτος μας ακέραιο και ελληνικό και για να το κάνουμε εν συνεχεία Δύναμη πρέπει να αποκτήσουμε πρωτίστως ισχυρή και ελληνική πολιτική διοίκηση, δηλαδή εθνικιστική πολιτική διοίκηση.

Αυτήν την διοίκηση πρέπει να την αποκτήσουμε γρήγορα και επαναστατικά. Ο καιρός τού τελικού χτυπήματος σε βάρος μας, εντός και εκτός συνόρων, τρέχει με μεγάλη ταχύτητα. Τόση όσο θα χρειαστούν να φύγουν οι τοκογλύφοι με τα λάφυρα για να ανοίξουν την είσοδο στις εχθρικές λόγχες και τούς λαθραίους και τούς ελληνόφωνους ρέμπελους.

Και πρέπει να γίνει επαναστατικά, γιατί τούτη τη φορά πρέπει να κάμουμε μια ολοκληρωμένη εθνική εκστρατεία με πλήρη πολιτική και στρατιωτική αναδιοργάνωση και αποφασιστικότητα, αστραπιαία ούτως ώστε να μην αφήσουμε πίσω σπόρο ψευτοαντιπολίτευσης και ψευτοσυμμαχίας και ατιμωτικής συγκυριαρχίας.

Η ελληνική κοινωνία μάς ανήκει και θα την πάρουμε πίσω. Τους Άγιους Τόπους Ορθοδοξίας και Ελληνισμού θα τούς προασπίσουμε και θα τούς λευτερώσουμε. Η κυρίαρχη Φυσική Ελλάς θα αναστηθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: