ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 20-8-2013.

Οι τεμενάδες και οι ικεσίες δεν αρμόζουν σε μια ελεύθερη και κυρίαρχη χώρα. Δεν ταιριάζουν σε μια χώρα που γέννησε και προσδιόρισε την ελευθερία και τον πολιτισμό. Δεν είναι λοιπόν τα προσκυνήματα στους βαρβάρους ελληνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Βέβαια από τη στιγμή που ο λαός μας εμπιστεύθηκε τις τύχες του σε μια ξένη πολιτική κατάσταση ήταν απολύτως λογικό και εδάφη να χάσει και λαϊκά δικαιώματα και εθνική κυριαρχία. Διώξαμε υποτίθεται τούς κατακτητές με τα όπλα αλλά τούς φέραμε πίσω με οικονομικούς, συμμαχικούς και ελληνόφωνους θεσμούς από την πίσω πόρτα.

Εκλιπαρήσαμε λεφτά, εκλιπαρήσαμε πλάτες, εισαγάγαμε ξένα ήθη και έθιμα, μπήκαμε εν τέλει κάτω από ξένα συμφέροντα. Κι αυτή η κατάσταση έφτασε ατόφια έως τις μνημονιακές, αντίχριστες και παγκοσμιοποιημένες μέρες μας. Όταν όμως ακυρώνεις τούς σκοπούς των εθνικών σου αγώνων, φυλακίζεις ή περιθωριοποιείς τούς αγωνιστές σου και φέρνεις στη θέση τους σπουδασμένους τάχα, δασκαλεμένους δούλους στην πραγματικότητα, στη θέση τους, τότε γιατί απορείς με τα διαρκή σκυψίματα πατρίδος και λαού;

Το έχουμε πει πολλές φορές και είναι τώρα η ώρα να το συνειδητοποιήσουμε με κάθε τρόπο. Ήρεμο ή άγριο. Η ελευθερία ταιριάζει στους δυνατούς. Η δύναμη είναι αυτή που είναι αληθινά αδέσμευτη και δίνει εντολές. Αυτή είναι που διαθέτει την κατάλληλη αποφασιστικότητα ώστε να ζήσει ο λαός ευτυχισμένος και η πατρίδα του ακμαία. Όταν μάλιστα η δύναμη θελήσει να κατακτήσει την αδελφή της την ελευθερία, τότε το αποτέλεσμα είναι να βασιλέψει η ελληνική αρμονία και δικαιοσύνη.

Δυστυχώς τα μαντάτα παραμένουν άσχημα στην πολιτική, αφού οι ελληνόφωνοι ψευτοταγοί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επισημοποιούν τον αληθινό τους ρόλο και να ξεπουλούν ό,τι έχει μείνει στη θέση του. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες νομίζουν πως έχουν εξασφαλίσει την λαϊκή ανοχή στο πρόσωπό τους και φταίμε εμείς το δίχως άλλο σ’ αυτό.

Τα σχέδια δήθεν επιλύσεως τού κυπριακού προβλήματος δια τής συνδιοικήσεως θύτη και θύματος επανέρχονται, η μακεδονοποίηση των Σκοπίων εξακολουθεί να μάς προσβάλλει και η πατρίδα μας διορίζεται από τον αυθάδη «πλανητάρχη» τοποτηρητής των συμφερόντων του στον γεωφυσικό μας πλούτο που οδεύει στα σεντούκια των διεθνών τοκογλύφων. Οι λαθροδήμαρχοι τού κατοχικού καθεστώτος ανοίγουν τα οθωμανικά Τζαμιά με πρώτο τής Θεσσαλονίκης. Οι Τούρκοι μάς μιλούν για κομμένα τουρκικά χέρια που πρέπει να αποκατασταθούν στην Ελεύθερη Θράκη Μας και θρονιάζονται σε «συμμαχικές» στρατιωτικές διοικήσεις εντός ελληνικού εδάφους.

Τι περιμένεις λοιπόν καημένε μου ραγιά; Ως και τις στρατιωτικές μπάντες σε Μακεδονία και Τρίπολη καταργούν οι τελάληδες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Μπορούν να ακούγονται τα αλαλιάσματα των ιμάμηδων αλλά δεν μπορεί να ακούγεται το εμβατήριο Μακεδονία Ξακουστή Τού Αλεξάνδρου η Χώρα. Μπορούν να περνάνε βαρβαρικές σημαίες και καραβάνια αλλά δεν πρέπει να ακούγονται οι ηρωικοί παιάνες τού Έθνους μας στη Γη που λευτέρωσε ο Στρατηγός Θοδωρής Κολοκοτρώνης. Κι ας βιάζονται τα παιδιά μας από τους τουρκονεοταξικοφερμένους λαθρομετανάστες. Κι ας μάς λέγουν οι οχτροί πως θα μάς αφαιρέσουν ψυχές και γη.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δίδει έναν διαφορετικό αέρα στο Αυτοκρατορικό μας Γένος. Ξυπνάει το κοιμώμενο έως χθες εθνικό συναίσθημα. Λέμε με δυνατή φωνή πως είμαστε Έλληνες μωρέ κι όχι φραγκεμένοι πολίτες μιας ψευτοευρώπης. Είμαστε πολεμιστές κι όχι δούλοι. Είμαστε χριστιανοί κι όχι άπιστοι ή ψευτοπεριούσιοι. Είμαστε κατακτητές κι όχι ικέτες. Δεν ζητούμε μα και δεν δίνουμε έλεος προς τούς μισέλληνες. Λατρεύουμε τα παιδιά μας και είμαστε ένα με τη γη μας.

Ήρθε ο καιρός να πάρουμε την αληθινή λευτεριά μας. Να σμίξουμε την καρδιά μας με την ατσάλινη πυγμή. Να χαλάσουμε τα κάστρα τής σκλαβιάς που έχουν μείνει ακόμη στην πατρίδα μας και τη μολύνουν, είτε είναι πέτρινα είτε είναι πολιτικά. Να διαφεντέψουμε τον τόπο μας και να εκστρατεύσουμε ενάντια σε ό,τι μάς πληγώνει. Να φτιάξουμε πάλι ελληνικό πολιτισμό με ήθος και έθος ελληνικό.

Επομένως πρέπει να φτιάξουμε ένα σιδερόφρακτο ελληνικό κράτος που θα θρέφεται από τη γη του και θα την μεγαλώνει. Και ακόμη θα διδάσκει στο λαό του από τα πρώτα χρόνια τής ζωής του ότι σκοπός του είναι να αγαπάει την Πίστη, τη Φυλή, την Οικογένεια και την Εντιμότητα. Να φτιάχνει όμορφα έργα και να μην σκορπάει την ελληνική ομορφιά στους εμπόρους τής ασχήμιας.

Οφείλουμε με άλλα λόγια να αποκαταστήσουμε το έθνος και την κοινωνία μας. Να κάνουμε την πατρίδα μας αυτό που λέει η ίδια η λέξη. Η Γη των Πατέρων μας. Θα γίνουμε μια τεράστια αγκαλιά για όλα τα εθνοφυλετικά μας αδέλφια στις χαρές και τις λύπες βγάζοντας από κοινού λύσεις και βουλές. Εργάτες και Φιλόσοφοι και Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.

Τότε, έχοντας φτιάξει πίσω μας ένα ασφαλές και απόρθητο καταφύγιο, θα βρεθούμε στο πλευρό τού κάθε Έλληνα όπου γης. Θα φτιάξουμε γερές ελληνικές κοινότητες και εθνικά κέντρα λήψεως αποφάσεων. Θα σηκωθεί ελληνική σημαία στα χώματα που θα λευτερώσουμε, θα λειτουργήσουν οι εκκλησιές μας όπου έχουν σιωπήσει και θα γίνουμε εκ νέου το κέντρο τού κόσμου. Ελεύθερο Έθνος σημαίνει Ισχυρό Έθνος. Και Ισχυρό Έθνος σημαίνει Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: