ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ

ΑΘΗΝΑ 21-8-2013.

Ο ευλογημένος τούτος τόπος Μαρτύρων Πίστεως και Πατρίδος έχει για πολίτες ανθρώπους με καρδιά και ψυχή ελληνική. Είναι οι γνήσιοι στο αίμα και το πνεύμα Έλληνες που αγωνίζονται καθημερινά και ακατάπαυτα για την Ελληνική Ιδέα και για να μείνει όρθιο και αλώβητο το Οικοδόμημα που λέγεται Ελληνικό Έθνος. Αυτούς τούς παντοτινούς Έλληνες χρειαζόμαστε κι όχι τούς εφήμερους και τούς δανεικούς.

Ο Πατριωτισμός στον Έλληνα έλεγε ο μεγάλος εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς είναι έμφυτος κι εγώ, συνέχιζε ο Τρανός Έλλην, είμαι Εθνικιστής. Μιλούσε φυσικά για τον ένα και μοναδικό Πατριωτισμό που μετουσιώνεται σε πράξεις για μια εκκλησιά, για ένα ελληνικό σχολειό, για την ελληνική σημαία, για τα ελληνόπουλα, για μια αλησμόνητη ελληνική πατρίδα. Κι αυτό ακριβώς είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι Έσχατοι Πιστοί και επομένως Πολεμιστές τού Γένους μας.

Ένας Πιστός και Αδούλωτος Έλληνας να μείνει, θα ανάψει τη φωτιά και ο Ελληνισμός μας θα αναγεννηθεί. Θα σηκωθεί ακόμη και μέσα από τις στάχτες του σαν τον Αιώνιο Έλληνα Φοίνικα. Γι’ αυτό και το πρώτο που φρόντισαν να κάμουν οι γνωστοί έμποροι των εθνών μετά την μερική απελευθέρωση τού Εικοσιένα και τούς στημένους εμφυλίους ήταν να μάς βάλουν ξένους και ξενοκίνητους ηγετίσκους και θεσμούς για να φραγκέψουμε. Έστρεψαν τούς υπηρέτες τής πίστης ομοίως πιο κοντά προς τα δόγματα τής Δύσης. Θέλησαν να μάς αφελληνίσουν.

Τα δεινά όμως, οι αλληλοφαγωμάρες και τα ψεύτικα όνειρα άνοιξαν πολλά έως χθες ερμητικά κλειστά μάτια. Απλώς πρέπει τώρα να ανοίξει η όρεξη για πάλη και αναγέννηση, να φύγει η φυγοπονία και η δειλία και να έρθουν η φιλοπονία και η μαχητικότητα. Ήδη οι μελέτες από την Ψευτοευρώπη για την απόρριψή της από τούς Έλληνες έχουν ταρακουνήσει γραικύλους πολιτικάντηδες και ψευτοπεριούσιους δανειστές.

Το 31% μόλις των Ευρωπαίων εμπιστεύονται την «Ε»Ε. Τα εθνικά τους κοινοβούλια τα εμπιστεύεται το 26% των πολιτών και τις εθνικές κυβερνήσεις το 25%. Το 56% των Ελλαδιτών δεν αισθάνονται πολίτες τής «Ε»Ε. Το ίδιο δηλώνει το 55% των Κυπρίων Αδελφών μας. Ελλαδίτες και Κύπριοι δηλώνουν απαισιόδοξοι για την «Ε»Ε σε ποσοστό 69%, ακολουθούμενοι και από άλλους ευρωπαϊκούς λαούς. Στο δε ερώτημα αν ακούγεται η φωνή μου στην «Ε»Ε, αρνητική απάντηση έδωσε το 89% ολάκερου τού Ελληνισμού παρά την φοβία που ασκείται γύρω από το ευρωνόμισμα.

Αυτή η έρευνα δείχνει την απαίτηση που διαθέτει ο λαός μας και την διαπιστώνουμε μέσα στην ελληνική κοινωνία. Πως ο Έλληνας είναι, θέλει να παραμείνει, και αισθάνεται πάνω απ’ όλα Έλληνας. Διατήρησε αυτήν την εδραία πίστη του σε όλες τις εποχές σκλαβιάς και διχασμού και παραμένει αναλλοίωτος στην ουσία τής φύσης του σήμερα που πρέπει να δώσουμε την μητέρα των μαχών. Τώρα που θα παλέψουμε για την ζωή μας απέναντι στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση, αφού ο ένας στους δύο μονάχα θα επιζήσει. Ή εμείς οι Έλληνες ή οι Αντίχριστοι.

Το κακό άλλωστε έχει εισχωρήσει μέσα στην πατρίδα μας χρόνους πολλούς. Μα τώρα ζητάει να μάς δαγκώσει και να μάς σχίσει τις σάρκες. Έχει πάρει εξουσίες, έχει φέρει λαθραίους βαρβάρους για να μάς δολοφονήσουν και να μάς εκτοπίσουν, κλέβει το φαγητό των παιδιών μας, αρπάζει τον πλούτο τού Έθνους και τώρα βάζει μπροστά τον ακρωτηριασμό του. Και έτσι φθάσαμε στο σημείο να συλληφθούν δύο Έλληνες και να αφαιρεθεί η Ελληνική Σημαία που επιχείρησαν να τοποθετήσουν στη βραχονησίδα Λαδόξερα ή Ζουράφα.

Η σύλληψη έγινε από τις ελληνικές αρχές. Η σημαία μας θεωρείται ανεπιθύμητη σε μια νησίδα που βρίσκεται ανατολικά τής Θάσου και νότια τής Αλεξανδρούπολης, στα ανοικτά τής Σαμοθράκης. Η επαίσχυντη πράξη σημαίνει δύο τινά. Ή υπάρχει φόβος για μια εκ τού ασφαλούς αναμενόμενη τουρκική εισβολή ή έχει υπάρξει ξεπούλημα συμφωνημένο τής περιοχής σε ψευτοσυμμάχους και Τούρκους, δίχως απαραίτητα το ένα να αναιρεί το άλλο. Διότι η υπόθεση θυμίζει έντονα τα Ίμια και το όσμιο. Στην Λαδόξερα υπάρχει πολύ και επιφανειακό πετρέλαιο που είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια.

Ήδη στις ΗΠΑ λέγεται πως ο πρωθυπουργεύων εναπόθεσε στον παγκόσμιο τύραννο πολύ Ελλάδα. Μακεδονοποίηση των Σκοπίων, νέο σχέδιο ομοσπονδιακής τουρκοποίησης τής Κύπρου, νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου τουλάχιστον στα τρία, τελειωτική εξαθλίωση τού λαού και κατάλυση τού κράτους, αντικατάσταση από ένα μη ελληνικό και μη χριστιανικό μόρφωμα.

Γελιέστε γελοίοι προσκυνημένοι και υπερφίαλοι παγκόσμιοι σκοταδιστές. Δεν θα πετύχετε ούτε νέους διχασμούς ούτε νέους εμφυλίους ούτε ισλαμικές ανοίξεις με τούς λαθρομετανάστες που ξεσηκώνετε σε Αμυγδαλέζα και αλλού ούτε νέα μικρασιατική καταστροφή. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει ήδη σημάνει τις καμπάνες και τον γενικό συναγερμό τού Ελληνισμού. Είμαστε οι Έσχατοι Πιστοί και θα γίνουμε οι Αναγεννητές τής Φυλής μας και οι Νικητές τής Οικουμένης.

Σπάμε τις αλυσίδες και ενώνουμε τούς πρώην σκλάβους σε μια Στρατιά Αποφασισμένων Ελλήνων. Πετάμε έξω από τον Οίκο Θεού και Ελλάδος τούς παρείσακτους και τούς εισβολείς. Είμαστε Έλληνες και για εμάς Υπεράνω Όλων εστί η Ελλάς. Στον Άμβωνα είναι ο Χριστός και την Πατρίδα μας τη φτιάχνουμε Καθαρή και Μεγάλη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: