ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 03-08-2013.

Έχουν πυκνώσει οι συζητήσεις για τη «σωτηρία» και το μέλλον τής Πατρίδος μας. Νομοσχέδια γράφονται και ξεγράφονται. Πολιτικές συμμαχίες υπόγειες για μελλοντικές κυβερνήσεις λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στους σοσιαλφιλελεύθερους κατοχικούς και τούς δήθεν αντικατοχικούς αμερικανοκομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ. Νέοι κεφαλικοί φόροι επιβάλλονται επάνω στους παλαιότερους που δυναστεύουν το λαό μας και εκδηλώσεις αλληλεγγύης υπέρ των αδυνάμων Ελλήνων θεωρούνται μέγα αμάρτημα.

Αυτό το προτεκτοράτο δεν έχει καμία απολύτως σωτηρία να περιμένει αν δεν ανατρέψει τούς τυράννους τού λαού και δεν ανακτήσει την εθνική κυριαρχία του που έχουν παραδώσει οι προδότες πολιτικάντηδες στα γαμψά νύχια των «περιούσιων» νεοταξιτών. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Έθνος αν δεν αποκτήσουμε κράτος ελεύθερο και ελληνικό. Τα μέτρα αφαιμάξεως θα διαιωνίζονται και οι ξυπόλητοι βάρβαροι των βορειανατολικών μας συνόρων θα αναμένουν την έκρηξη τής κοινωνίας μας προσδοκώντας να κλέψουν κι άλλα ελληνικά εδάφη κοντά σ’ αυτά που έχουν ήδη κλέψει.

Το αληθινό πρόβλημα τής πατρίδος μας δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό, εθνικό και ηθικό. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο εσωτερικός διότι λειτουργεί ως προκεχωρημένο φυλάκιο των αιώνιων γυρολόγων μισελλήνων. Είναι το κατοχικό καθεστώς που συνοφρυώνεται λέει επειδή οι Έλληνες Εθνικιστές δεν δέχονται να γιορτάσουν την αποκατάσταση τής δημοκρατίας τους, τής ξενοκρατίας δηλαδή που μάς επιβλήθηκε ως μεταπολίτευση ενάντια στην «κακιά» δικτατορία τής 21ης Απριλίου 1967.

Δεν δεχόμαστε πραγματικά σε καμία περίπτωση να αναγνωρίσουμε ως ελληνική πολιτική διοίκηση αυτούς που γίνηκαν εξουσία καταδικάζοντας πατριώτες Έλληνες αξιωματικούς και ξεπουλώντας στην Τουρκία και τον σιωνιστικό νεοταξισμό την Κύπρο Μας. Δεν πρόκειται να συναγελαστούμε με εκείνους που έκαναν νόμιμη την Αριστερά τής συνεργασίας με τους γειτονικούς σκλαβωτές ελληνικών εδαφών που σήμερα αγκαλιάζουν τούς λαθρομετανάστες που μάς στέλνει η συμμορία των παγκοσμιοποιητών προκειμένου να πάψει η Ελλάς να είναι ελληνική και χριστιανική.

Αυτοί οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοι τινάζουν μακριά τώρα τον φερετζέ των διαφορών τους και είναι έτοιμοι να συγκυβερνήσουν σε μια μικρή πλην έντιμη Ελλάδα σαν αυτή που πιστεύουν και διατάχθηκαν να σκαρώσουν όταν απεμπόλησαν την Μεγάλη Ιδέα για την εθνική μας ολοκλήρωση. Οι πράξεις τους για την διαστρέβλωση τής ελληνικής ιστορίας, η προσήλωση που έχουν στο πολυφυλετικό ψευτορωμέϊκο, η πρεμούρα τους να ξεριζώσουν την Ορθοδοξία από τον τόπο που τη γέννησε, οι συγκυριαρχίες με τούς μολυσμένους που μολύνουν γη ελληνική τριγύρω μας βρίσκουν έδαφος στο σάπιο υπόστρωμα τής στημένης οικονομικής κρίσης.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν αναγνωρίζει καμία μικρή και έντιμη δήθεν Ελλάδα που πρέπει να μειώσει τις πραγματικές της απαιτήσεις και την αμυντική της ικανότητα για να πληρωθούν οι άθλιοι τοκογλύφοι. Δεν αναγνωρίζουμε καμία υποθήκευση τού φυσικού μας πλούτου που περνάει όλως τυχαία τάχα από την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το Αιγαίο Μας. Δεν αναγνωρίζουμε τις πολιτικές αποφάσεις άπιστων και ανθελλήνων που σιτίζονται και δασκαλεύονται μέσα σε σκοτεινές στοές και λέσχες.

Η σωτηρία τής πατρίδος λέγεται Μεγάλη Ελλάς. Θα ξεκινήσουμε με την οφειλόμενη Νέμεση, με την τιμωρία όσων έχουν καταλάβει χώρο και εξουσίες που δεν τούς ανήκουν. Θα πετάξουμε τούς τυράννους και τούς δανειστές τους κλοτσηδόν και επαναστατικά. Λαός, Στρατός και Εθνικοκοινωνισμός μια τεράστια και σφιχτά δεμένη φάλαγγα πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Διαγραφή οριστική κάθε ομφάλιου λώρου που συνδέει το Έθνος μας με το ψευτορωμέϊκο.

Ανακήρυξη των κυριαρχικών μας ζωνών και των σφαιρών γεωπολιτικής μας επιρροής. Πλήρης ανάπτυξη των δικαιωμάτων μας που εκπορεύονται από το διεθνές δίκαιο αλλά και από την διεθνή νομολογία για τον ελεύθερο εθνικό αυτοπροσδιορισμό των λαών. Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και επέκταση των εθνικών μας συνόρων με την ανακήρυξη των δώδεκα ναυτικών μιλίων. Και από την άλλη πλευρά κατοχύρωση τής ελληνικότητας των πληθυσμών μας που υπάρχουν από τη Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο όπου οι δικοί μας άνθρωποι εκεί κάμουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και ομιλούν την ελληνική τους γλώσσα μονάχα τις νύχτες.

Θα γίνει άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και των λοιπών πεμπτοφαλαγγιτών που μάς έχουν κουβαληθεί για να επιτευχθεί η εχθρική προπαγάνδα στα εδάφη μας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία απολύτως μειονότητα. Οι κήρυκες των γειτονικών διεκδικήσεων και οι λαθροθήρες που στάλθηκαν για να μεταλλαχθεί το Γένος μας θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. Εκείνοι που αναμένουν την αναμπουμπούλα στο εσωτερικό θα διαπιστώσουν πως μπορούμε να λευτερώσουμε ταυτόχρονα και την ελληνική κοινωνία και τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες.

Οι ισλαμικές ανοίξεις και τα παιχνίδια με τον κουρδικό παράγοντα μαζί με τα μπερδέματα Ρωσίας και Εσπερίας θα αποδώσουν τη Δικαιοσύνη που έχει ήδη αποφασίσει ο Θεός. Και το ατσάλινο ελληνικό χέρι θα την κάμει πράξη με την εθνική στρατηγική στο πεδίο τής πολιτικής και με το στρατιωτικό σκέλος στο Πεδίο τής Τιμής.

Όπως ακριβώς δεν μπορούν οι απόβλητοι πάσης λαλιάς να στήσουν Τζαμί στην Αθήνα, έτσι ακριβώς θα αποτραβηχτούν από την περιφέρεια τής μιας, αιώνιας και ελληνικής Βυζαντινής Μας Αυτοκρατορίας. Ερχόμαστε και η γη σείεται από χαρά για την αποκατάσταση τής φυσικής τάξεως πραγμάτων. Η επιστροφή τής Φυσικής Ελλάδος είναι γεγονός νομοτελειακό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: