ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 28-9-2013.

Η προδοσία, η παραφροσύνη και η δουλοπρέπεια είναι τα απόλυτα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τού κατοχικού καθεστώτος. Η σφοδρή επιθυμία τους να γαντζωθούν στις θέσεις τής δοτής και ξενοκίνητης εξουσίας τους για να αιματοκυλίσουν το λαό και να κομματιάσουν την πατρίδα οδηγεί τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες και τούς υποστηρικτές τους στην πρόσκληση τής μισελληνικής βαρβαρότητας.

Θέλουν να κοντύνουν κι άλλο την εθνική μας κυριαρχία μέσα από την δημιουργία κλίματος εσωτερικής γενοκτονίας. Δεν τούς φτάνουν οι αυτοκτονίες και οι δολοφονίες των Ελλήνων από μνημόνια και λαθρομετανάστες. Θέλουν να μάς αρπάξουν τα χωραφάκια και τα πατρογονικά σπίτια για να μάς οδηγήσουν στην απόλυτη λιμοκτονία. Να ξεριζώσουν πάσα ικμάδα ζωής και ανάπτυξης που μάς δίδει απλόχερα η γη μας, να λείψουν οι καλλιεργητές και υπερασπιστές της κι ύστερα να περάσουν ατουφέκιστοι από την ύπαιθρο χώρα διεθνείς τοκογλύφοι και λογχοφόροι «γείτονες».

Μάς μιλούν μετά επιτάσεως για την επερχόμενη τάχα ανάπτυξη. Για την μη ύπαρξη νέων μέτρων. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους διαψεύδονται από τούς «συμμάχους» και δανειστές, αφού νέα μέτρα και μνημόνια φονικά έρχονται.

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για τις εν Ελλάδι «επενδύσεις» τους με τα αεροσκάφη τους να επιτίθενται οπλισμένα και την αρπακτική όρεξη να ανοίγει με τις συνευρέσεις τουρκοπρακτόρων που θρέφουμε κάτω από πορτρέτα τού Κεμάλ. Και οι δήθεν επενδυτές από την ομογένεια στην Εσπερία θρέφουν μαζί τους πράκτορα τού τουρκικού λόμπι.

Φωνάζουν την αλήθεια οι Ομογενείς μας που διψάνε να βοηθήσουν την Πατρίδα, αλλά δεν τούς αφήνουν οι προσκυνημένοι. Μα πώς να τούς αφήσουν; Αυτοί πουλάνε την εθνική μας κυριαρχία και στήνουν νέο συμμοριτοπόλεμο. Θα κάνουν ομάδες πολιτικής αυτοοργάνωσης σαν το 1945 μάς λένε οι συνταξιούχοι κομμουνιστές. Θέλουν αίμα οι παρακρατικοί τού καθεστώτος, το στήνουν και έπειτα βλέπουν από πίσω μαύρες μπλούζες που κινούνται ενάντια στην «αντιφασιστική δράση».

Στην Βουλή τής ελληνόφωνης κοινοβουλευτικής τυραννίας φρίττουν οι ανθέλληνες επειδή οι βουλευτές τής Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν τη δράση των τουρκοφρόνων βολευτάδων υπό το βλέμμα τού Κεμάλ. Κανείς όμως δεν φρίττει για την είσοδο τουρκικού Τύπου και σχεδιασμού στην Ελεύθερη Θράκη Μας.

Ξεκάθαρα πράματα λοιπόν. Εθνική Κυριαρχία σημαίνει Εθνικιστική Ελλάδα. Εθνική Κυριαρχία σημαίνει να διαφεντεύεις τον τόπο σου και να λαμβάνεις αποφάσεις για το λαμπρό μέλλον τού λαού σου. Από τη στιγμή λοιπόν που η εξουσία έχει εκχωρηθεί στους εχθρούς τής Πατρίδος μας, το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα κάμει το χρέος του και θα εφαρμόσει την κοινή λογική. Θα διώξουμε από την πολιτική και κοινωνική ζωή τής χώρας τούς προδότες. Θα απαντήσουμε αποφασιστικά στους εισβολείς με τις δικές μας απαιτήσεις. Και θα ασκήσουμε τα δικαιώματά μας σε ελληνική γη και εθνική στρατηγική.

Ο διχασμός αντιμετωπίζεται με επανάσταση. Και τις επαναστάσεις ενάντια στους διεθνιστικούς διχασμούς τις κάνουν ο Εθνικισμός, ο Λαός και ο Στρατός. Το καθεστώς θα μεταβληθεί διότι δεν γίνεται να κυβερνά ο ανθελληνισμός με το ψευδεπίγραφο όνομα «δημοκρατία». Η Ελλάς είναι Έθνος και τα Έθνη τα κυβερνούν Εθνικά και Λαϊκά Καθεστώτα, καθαρόαιμα εθνικοκοινωνικά και φυλετικά.

Η Εθνική Κυριαρχία δεν συρρικνώνεται με οικονομικά τερτίπια, με εθνοφυλετικά ανακατώματα, με στημένα μακελειά, με πολέμους βαρβάρων και με κανέναν άλλο τρόπο. Η Εθνική Κυριαρχία μεταβάλλεται μονάχα όταν επεκτείνεται, όταν μεγαλώνουν τα σύνορα τής Πατρίδος μας και όταν το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς στηρίζει τις Ελληνικές Κοινότητες όπου γης ως πολιτική προέκταση τής Ελλάδος. Επομένως από τη στιγμή που υπάρχουν Έλληνες χειμαζόμενοι εντός συνόρων και αλύτρωτοι Έλληνες εκτός συνόρων, η Εθνική Κυριαρχία πρέπει να μεγαλώσει.

Η Ελληνική Γη είναι το ιερό κληροδότημα και η εθνική υπεραξία που ανήκει μονάχα στον ελληνικό λαό και τα παιδιά μας. Τα σπίτια μας είναι η θερμή γονική αγκαλιά και το πρώτο σχολείο που διδάσκει στα ελληνόπουλα αγάπη, κοινωνική ένταξη και πατριωτισμό. Πίστη και συντροφικότητα.

Τα σχολεία, από την οικογένεια έως την εκπαίδευση, δεν γκρεμίζονται αλλά χτίζονται διαρκώς περισσότερα και ομορφότερα. Και το χωράφι που βγάζει την τροφή και την ενέργεια με τα ελληνικά χέρια και τον ελληνικό μόχθο θρέφει την Πατρίδα και το λαό με την ενίσχυση τού Εθνικού Κράτους, ώστε να μείνουμε αυτάρκεις ακόμη και στην περίπτωση τής χειρότερης παγκόσμιας κρίσης και πολεμικής αναστάτωσης.

Προορισμός τού Έλληνα είναι να βαστήξει ακέραια την Πατρίδα και να σταθεί στο πλευρό τού εθνοφυλετικού του αδερφού ώστε να νικήσουν μαζί τα εμπόδια που θέτει ο μισελληνισμός. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα λαμπρότερη από αυτήν που παραλάβαμε, στηριγμένοι στη στερεή βάση τής Πίστης, στις ιστορικές παρακαταθήκες, στις σύγχρονες εθνικές ανάγκες, στις δικές μας δυνάμεις και ικανότητες καθώς και στη φύση τής Ελληνικής Φυλής να εξουσιάζει τον εαυτό της και την οικουμένη.

Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός λοιπόν από τη δική τους φύση και την αδιατάρακτη συνύπαρξή τους σχηματοποιούν την αυθεντική Εθνική Κυριαρχία. Ενώνουν το λαό και κατευθύνουν το κράτος στην υπέρτατη αποστολή τής ανάπτυξης τού Έθνους με την φυλετική του αυθυπαρξία, την λαϊκή δημιουργικότητα και την μαχητική του παρουσία σε κάθε Ελληνική Εστία. Μεγάλη Ελλάδα στη φυσική και τη διεθνή της παρουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

http://grevnews.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1419.html

Χρήστος Ζήκος