ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΔΕΑ Η ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 15-10-2013.

Οι υψηλόφρονες Ιδέες που γεννούν ένα Έθνος είναι αθάνατες και αναλλοίωτες από το χρόνο και τις μισάνθρωπες σκοπιμότητες. Δεν πεθαίνουν και δεν φυλακίζονται. Δεν σκλαβώνονται και δεν υποτάσσονται. Και η υψηλότερη Ιδέα που έλαβε την Ευλογία τού Κυρίου και Θεού μας είναι η Αιώνια και Αθάνατη Ελλάς.

Δεν χωρεί αμφιβολία πως οι επιθέσεις με ομαδικά πολιτικά πυρά κατά τού Εθνικιστικού Κινήματος συνέπεσε απολύτως σκόπιμα με το βάθεμα τής εξαθλίωσης τού ελληνικού λαού και το κόντεμα τής Πατρίδος. Η επιδίωξη που εξυπηρετεί το μολυσμένο κατοχικό καθεστώς και οι θεσμοί του είναι το γονάτισμα τής εθνικής συνειδήσεως πριν το βιολογικό θάνατο τής Πατρίδος. Θέλουν να πεθάνει η ψυχή για να έρθει αθόρυβα και άνευ αντιστάσεως ο θάνατος τού σώματος τής Ελλάδος μας.

Οι σύγχρονοι Εφιάλτες τής Πατρίδος μας, οι ίδιοι εχθροί τού Εθνικισμού μας, κινούνται μέσα στο σκοτάδι το φυσικό και το πολιτικό, εκτελώντας ένα καλά πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Το συμβόλαιο που συνέταξαν και απέστειλαν στην Πατρίδα μας οι δανειστές και έμποροι των εθνών από την πρώτη στιγμή που ανέκοψαν την πλήρη απελευθέρωση τού Γένους μας από τα δεσμά τής δικής τους ουσιαστικά τουρκικής δουλείας. Από τη στιγμή δηλαδή που φέρανε «ελληνική» αστική «δημοκρατία» με σκοπούς ξένους και μισελληνικούς.

Για να τα λέμε απλά τα πράματα και για να περάσουμε στο πρακτικό μέρος τής εθνικής και λαϊκής μας αντεπίθεσης, γραικύλοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι αποφάσισαν από την κηδεμονία τού αίσχους να μάς κάνουν νεκρές συνειδήσεις και συνένοχους τού βιολογικού μας τέλους. Να αποδεχτεί ο λαός μας ως τάχα επικίνδυνους και προδότες τούς Πατριώτες και Εθνικιστές την ίδια ώρα που οι υποτιθέμενοι ταγοί τής Πατρίδος πριονίζουν το κλαδί που στέκει από αιώνων ο Εκπολιτιστής τού κόσμου.

Οι επιθέσεις σε βάρος Ελλάδος και Ελληνικού Εθνικισμού λάβανε χώρα όταν ο πρωθυπουργεύων τής πατρίδος μας βρισκόταν στην Εσπερία. Εκεί βρέθηκε ακόμη ο διαχειριστικός υπουργός εξωτερικών και αρχιτσοπάνης τού ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος. Εκεί ακριβώς βρέθηκε και ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου. Οι δε βάρβαροι μισέλληνες τής γειτονιάς μας ευφρανθήκανε από τον ελληνικό χαλασμό και ξεσαλώσανε στις διεκδικήσεις τους.

Και έτσι, αφού ξεκίνησαν οι πρώτες «συμπτώσεις», ήρθαν και οι επόμενες, οι ουσιαστικές. Ήρθε η ανίερη πρόθεση να βαφτίσουν τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία». Ήρθε επιπλέον η διαρροή τού γραικυλοτουρκικού συνεταιρισμού στα ενεργειακά κοιτάσματα και την ελληνική ΑΟΖ. Γραικυλοτουρκικός διότι δεν έχει καμία νομιμοποίηση από την Αληθινή Ελλάδα ούτε αυτή η συμφωνία ούτε καμία άλλη προδοτική. Και μαζί με όλα τούτα ήρθε η αναγνώριση τής τουρκικής παρουσίας και συνδιοίκησης στην Κύπρο Μας διά επαίσχυντων συνομιλιών.

Δεν μάς τα είπανε όλα αυτά οι νεκροθάφτες τού Ελληνισμού. Όπως φυσικά και δεν τα θέσανε σε κανέναν … δημοκρατικό διάλογο ή σε κάποια κάλπη. Τα καρφώσανε οι συνομιλητές τους, οι σιωνιστές διαμεσολαβητές και απαιτητές γης ελληνικής. Την ίδια ώρα που οι αλαζόνες κυρίαρχοι τής Παγκοσμιοποίησης δίδανε τη διαταγή για τον αφανισμό τού Εθνικισμού, το κατοχικό καθεστώς ξεκινούσε την παροχή γης και ύδατος ελληνικού. Μια ολέθρια παροχή που ήδη ετοιμάζεται να επελάσει εσωτερικά με αιματηρά οικονομικά μέτρα αρπαγής σπιτιών, χωραφιών και στρατηγικών υποδομών.

Όμως η Ελλάς δεν τελείωσε ακόμη. Και δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Γιατί είναι όπως είπαμε Ιδέα. Είναι μια Ιδέα ζωής αιώνιας και δημιουργικής. Και ακόμη η προσωποποίηση τής επικράτησης τού Φωτός Χριστού και Ελλάδος επί τού Άνομου Σκότους. Οι Ιδέες που γεννούν Πολιτισμό και Δίκαιο έχουν πάντοτε Σημαιοφόρους και Πολεμιστές τούς Έλληνες Εθνικιστές και έδαφος γόνιμο για την αναγέννησή τους τον υπέροχο, αν και προδομένο ίσαμε τώρα, ελληνικό λαό.

Περάσαμε στην μακραίωνη ιστορική μας διαδρομή πολλές προδοσίες και σκλαβιές. Είδαμε την προδοσία να γίνεται μέχρι τις μέρες μας καθεστώς και εξουσία, την δε σκλαβιά την ζήσαμε ως «φιλία» και «σωτηρία». Όμως η συνείδηση τού Ελληνικού Έθνους εγείρεται. Ο λαός μας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό επαναστατεί. Τώρα ησύχως. Συντόμως βροντερώς. Ζητά την ανακατάληψη τής Πατρίδος μας από Έλληνες.

Οι ελληνικές φωνές στο τίμιο ράσο ζεσταίνουν με πίστη και πατριωτισμό συνάμα το Γένος, ζητώντας δικαιοσύνη και αποκατάσταση τού θύματος που διώκεται από τον θύτη. Ζητούν ακόμη την θωράκιση των συνόρων μας και τής ελληνικότητας ενάντια σε λαθρομετανάστευση και ελληνοποιήσεις. Το ακούσαμε στο ιεροπρεπές πρόσωπο τού Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλου.

Το στρατευμένο Έθνος βρίσκεται στις επάλξεις και ασκείται ώστε να δώσει τις δικές του τρανές απαντήσεις. Πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Πως η στιγμή που γύρεψε για να ξαποστάσει ήρθε η ώρα να δώσει τη θέση της στη λευτεριά πάσης ελληνικής γης και το ξαστέρωμα τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος.

Οι θύλακες τού μισελληνισμού θα ξεριζωθούν τόσο από την κοινωνία όσο και από την πολιτική και εθνική μας ζωή. Ο Λαϊκός Εθνικισμός τής Αιώνιας Ελλάδος μας δίδει παράδειγμα τρανό στα ελεύθερα έθνη στον αγώνα για την πάταξη τού Νεοταξισμού. Ο Ελληνισμός ανάβει και πάλι τον Πυρσό τής Πίστης και τής Πατρίδος, υμνεί την ωραιότητα και τη δύναμη τής Φυλής και παίρνει την εξουσία αναφωνώντας: Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

         

Δεν υπάρχουν σχόλια: