ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ



ΑΘΗΝΑ 5-10-2013.

Μεγάλη είναι η ευθύνη που μάς αναλογεί για την ανοικοδόμηση τής Πατρίδος. Μα την αναλαμβάνουμε με χαρά μεγάλη γιατί είναι Τιμή μέγιστη και διότι έχουμε μαζί μας μια ευλογία και μια συνοδοιπορία. Την Ευλογία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και Θεού Μας. Και τη συνοδοιπορία τού αλύγιστου παρά τα τραύματά του Ελληνικού Λαού.

Γραικύλοι πολιτικάντηδες και γυρολόγοι ψευτοσύμμαχοι πιστεύουν πως αφού μάς χάλασαν την Αληθινή Ελλάδα, θα μπορέσουν τώρα να διανείμουν αναμεταξύ τους τα ερείπια και τα ιμάτιά της. Τα χαλάσματα είναι η πολιτική τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που ανεχθήκαμε τόσα χρόνια. Αλλά επειδή έχουμε μεγάλα αποθέματα Πίστης, τα πρωτοτόκια που μάς έλεγε να βαστήξουμε ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος, έρχονται να μάς αφαιρέσουν τις Εμβληματικές Αξίες μας.

Κάμανε ένα ψευτορωμέϊκο που το ονόμασαν ελληνικό τάχα κράτος, ψαλιδισμένο και υποτακτικό από βαρβάρους και δανειστές των εθνών, με πρωτεύουσα προσωρινή την Αθήνα και νόμισαν πως θα στενέψουν εκεί μέσα τα όνειρά μας. Πως δεν θα στρέψουμε τάχα το κεφάλι στα βόρεια και στα ανατολικά προσωρινά μας σύνορα. Εκεί  που το νεοταξικό κτήνος ζητάει κι άλλη Ελλάδα. Αλλά και εκεί που βρίσκεται η Αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού Μας Κωνσταντινούπολη.

Και έτσι βάλανε δύο λογιών εμπόδια μπροστά μας οι κακοί μισέλληνες. Τα πλαστά χρέη από τα δανεικά χρήματα που εξαγόρασαν τούς πολιτικάντηδες και αγόρασαν το υποταγμένο και ημιτελές κράτος μας. Και από την άλλη πλευρά τις συκοφαντίες και τις ανύπαρκτες ενοχές σε βάρος τού Εθνικιστικού Κινήματος, τού Ελληνικού Στρατού και των Ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά λοιπόν από την επίθεση σε βάρος τής Παιδείας και τής Ορθοδοξίας μας με τις εκτεταμένες αλλοιώσεις σε σχολεία και κοινωνία, τώρα θεωρούν ποινικά εξεταστέα περίπτωση και κολάσιμη την ύπαρξη τού Ελληνικού Εθνόσημου στην ένδυση, στον νου και την ψυχή τού Έλληνα. Το κατοχικό καθεστώς εισέβαλε σε στρατόπεδα τού Στρατού και τής Αστυνομίας για να βρει αποδείξεις «κακού» εθνικιστικού φρονήματος. Σοσιαλφιλελεύθερο κράτος και  μαρξιστικό παρακράτος ποινικοποιούν τον Ελληνικό Εθνικισμό με πειθαρχικούς ελέγχους και επιχειρούν το κατέβασμα τής Ελληνικής Σημαίας, γιατί έχουν αποδεχτεί το κατέβασμα των Ελληνικών Συνόρων!

Λοιπόν, το κόντεμα τής Ελληνικής Πατρίδος είναι το μέλημα των ελληνόφωνων ψευτοταγών και οι εντολές των νεοταξιτών ψευτοσυμμάχων. Και οι επιθέσεις σε βάρος τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος γίνονται επειδή εμείς σχεδιάζουμε, επιδιώκουμε και θα επιτύχουμε την ανόρθωση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος, από την ελληνική κοινωνία έως τα αληθινά εθνικά μας σύνορα.

Οι διώκτες τής Ελλάδος είναι αυτοί που ανοίγουν και συζητούν όλα τα εθνικά μας θέματα, μεθοδεύοντας το ξεπούλημα ονομάτων, αιμάτων και εδαφών ελληνικών. Είναι αυτοί που επιζητούν το πετσόκομμα τής κοινωνίας μας με εμφύλιο πόλεμο για να κρύψουν τα νέα δολοφονικά μέτρα που φέρνουν το πετσόκομμα τής Ιερής Ελλάδος.

Είναι αυτοί που χαρίζουν το όνομα τής Μακεδονίας Μας στο Σκοπιανό άθυρμα τού σιωνιστικού νεοταξισμού, συνομιλώντας με τούς σφετεριστές και τούς «διαμεσολαβητές». Αυτοί που αναγνωρίζουν κρατική οντότητα στο Κοσσυφοπέδιο όταν μάς ζητούνται δικαιώματα αλβανικά στην Ελεύθερη Ήπειρο, Σκοπιανά στην Ελεύθερη Μακεδονία και Τουρκικά στην Ελεύθερη Θράκη και την Κύπρο Μας. Αυτοί που αναγνωρίζουν την τουρκική κατοχή στην Κύπρο όταν αποδέχονται συνομιλίες με την ψευδεπίγραφη «τουρκοκυπριακή κοινότητα» και την δολοφονική και δόλια Τουρκία.

Είναι οι ίδιοι αχαμνοί και μιαροί τύποι που θέλουν να αναγείρουν Τζαμιά και να φτιάξουν «αντιρατσιστικούς» νόμους για τούς λαθρομετανάστες που μάς στέλνει η Άγκυρα, όταν οι Ελληνικές Εκκλησιές στα κατεχόμενα εδάφη μας σε Ιωνία και Πόντο βεβηλώνονται και καταστρέφονται. Όταν οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν την Αυτοκρατορική Εκκλησία τής Αγίας Σοφίας Τζαμί και γυρεύουν να αρπάξουν με πολιτικά, επιχειρηματικά και στρατιωτικά μέσα και πράκτορες την Ελεύθερη Θράκη μας.

Τα κάμουν αυτά οι Τούρκοι διότι εμείς έχουμε στην πολιτική σφετεριστές τής Ελληνικής Εξουσίας που αρνούνται την Μεγάλη Ιδέα και την Ελληνικότητα τής Κωνσταντινούπολης και των Αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων ολόγυρα των συνόρων μας. Γιατί εμείς έχουμε γραικύλους πολιτικάντηδες που τιμούν διαχρονικά τον Τούρκο Σφαγέα, συζητούν με την Άγκυρα, μειώνουν την εθνική κυριαρχία από τα νησάκια μας, μοιράζουν τον δικό μας γεωφυσικό πλούτο και την ψυχή μας. Και έτσι μπαίνουν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στους αιθέρες μας και τα βαρβαρικά ερευνητικά σκάφη έρχονται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Χαίρονται οι Τούρκοι με τα ενταύθα ανακατώματα. Και βγάζουν φλύκταινες οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες που ακούν από Εθνικιστές Βουλευτές στο κυνοβούλιο τής ντροπής πως Πρωτεύουσα τής Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. Κατήγοροι τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και οι Βάρβαροι και οι Ψευτοπεριούσιοι Παγκοσμιοποιητές. Αλλά η Μεγάλη Ελλάς θα αναστηθεί.

Η Ρωμανία θα πάρει τον Θρόνο της και ο Ελληνισμός θα κοινωνήσει και πάλι στην Αγία Σοφία. Γιατί εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα διώξουμε την κατοχή και θα απλώσουμε αληθινή Ελευθερία στην Ιερή Πατρίδα μας. Το ψευτορωμέϊκο θα φύγει, όπως προφήτευσε ο Πατροκοσμάς. Θα το διώξουν Γενναίοι Έλληνες. Και τα Ιερά Ελληνικά Όπλα θα κάμουν πράξη την απόφαση τού ελληνικού λαού. Βαρβάρου πόδι σε γη ελληνική δεν θα μείνει. Και η Πόλη Μας στα χέρια μας θα έρθει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    

Δεν υπάρχουν σχόλια: