ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 16-10-2013.

Περίσσεψε η ανανδρία τού κατοχικού καθεστώτος και έχει ξεχυθεί να πνίξει τον Ελληνισμό μας. Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος σε βάρος τού Εθνικισμού μας όταν τα πάντα στο ψευτορωμέϊκο λειτουργούν υπέρ των ξένων, των ριψάσπιδων και των διεθνιστών που συνασπίζονται σε βάρος τού Έθνους μας, διατηρώντας στο ακέραιο τα προκλητικά τους προνόμια. Την ίδια στιγμή ο λαός μας βιάζεται και λιμοκτονεί, η δε Τουρκία θέτει εκβιασμούς και παίρνει ελληνόφωνες υποταγές.

Τα κόμματα τού διεφθαρμένου και προδοτικού καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας προβαίνουν σε ανασυνθέσεις και ανακατατάξεις. Μπαίνει δηλαδή ο τσιλιαδόρος στη θέση τού κλέφτη και ο κλέφτης στη θέση τού τσιλιαδόρου. Οι βρικόλακες τής κατοχής προειδοποιούν με θράσος πως ο ελληνικός λαός δεν έχει πλέον «άλλοθι» και πως αν θέλει να «επιζήσει» πρέπει να συστρατευθεί μαζί τους ενάντια στον «κακό» Λαϊκό Εθνικισμό στις επερχόμενες εκλογές!

Στην εκστρατεία λάσπης σε βάρος τής Εθνικής Συνείδησης μαζί με τούς «μάρτυρες» τής «δημοκρατικής» κάμαρας μπαίνει και η διάδοση πως ετοιμάζεται κόμμα από το γιο τού βασιλιά Κωνσταντίνου Νικόλαο. Όμως στην ελληνική κοσμοθεωρία ο βασιλιάς είναι βασιλιάς όλων των Ελλήνων κι όχι ορισμένων. Το Ελληνικό Στέμμα βαστάει από τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τον Άγιο Ιωάννη Δούκα Βατατζή. Είναι πλέρια ελληνικό, δηλαδή Εθνικό, Λαϊκό και Εθνικιστικό. Εργάζεται για Κοινωνία Ελλήνων και Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Στο ψευτορωμέϊκο ωστόσο λαός και εξουσία εξισώνονται αυθαιρέτως με τούς διεθνιστές και τούς λαθρομετανάστες. Αυτοί μπορούν να σκορπούν θάνατο, να κλέβουν το Έθνος μας με όλους τούς τρόπους και να περιδιαβαίνουν ελεύθεροι στις οδούς τής Πατρίδος μας. Η πολιτειακή ανωμαλία που σχεδιάζει η Παγκοσμιοποίηση θέλει άλλωστε τούς ρέμπελούς της ώστε να προλάβει την επανάσταση των Ελλήνων που δικαίως εξοργίζονται βλέποντας την αλήθεια κι όχι την συστημική προπαγάνδα τού ψεύδους. Άλλωστε οι εκλογές σύμφωνα με όλες τις πραγματικές έρευνες γνώμης είναι χαμένες για τούς ριψάσπιδες σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές.

Έτσι λοιπόν απελευθερώνονται και τα έσχατα αποθέματα ανανδρίας που είχε φυλάξει ο ντόπιος νεοταξισμός, αφού αυτό επιβάλλει ο πολιτικός καιροσκοπισμός του ενάντια στην Εθνικιστική Ανδρεία. Οι γόνοι τού πολιτικού συστήματος που κάνουνε τις «απαλλοτριώσεις» χρημάτων και ψυχών αποδίδονται ελεύθεροι στην ελληνική κοινωνία. Κάνουν ενίοτε και διακηρύξεις αντιεθνικιστικές από τις φυλακές. Οι δε λαθρομετανάστες, όπως μάς γνωστοποιούν οι αστυνομικές ενώσεις, θα αφεθούν ελεύθεροι από τούς χώρους κράτησης έχοντας την υποχρέωση… να φύγουν τάχα μονάχοι τους από τη χώρα μας!

Ανακατώματα και χαλασμός τής Πατρίδος μας είναι λοιπόν οι μεθοδεύσεις των δυνάμεων «αποκατάστασης» τής «δημοκρατίας». Μια αποκατάσταση όμοια μ’ αυτήν των νεοταξικών επεμβάσεων στα ελεύθερα έθνη. Μόνον που η επέμβαση στην Πατρίδα μας και η επίθεση συμβαίνουν από την μέσα πλευρά των συνόρων και η αποκαλούμενη «δημοκρατία» τους είναι το επίσημο όνομα τού μισελληνισμού τους που έχουν καταστήσει πολίτευμα τής χώρας. Μισελληνισμός που από την πολεμική σε βάρος τής γλώσσας και τής Πίστης μας έφτασε έως τα μοναστήρια για να βρεθεί τάχα «εθνικιστικός» οπλισμός!

Τα χαράτσια όμως πετούν στο δρόμο ελληνικές οικογένειες. Τα λουκέτα αυξάνονται στην ελληνική αγορά εργασίας. Τα νέα μνημόνια έρχονται επελαύνοντας ακόμη και στο χωράφι. Και αφού πεινάσουμε και δούμε τις φλόγες στις γειτονιές μας, ο Τούρκος με το υπουργείο των εξωτερικών του μάς κοινοποιεί τι μάς επιφυλάσσει. Έχετε τουρκικές μειονότητες σε Θράκη και Δωδεκάνησα, μάς είπε. Τούς στερείτε εθνική ταυτότητα, σχολεία, θρησκεία και ευαγή ιδρύματα, όλα «τουρκικά»! Οι Τούρκοι θέλουν εμφανιζόμενοι ως εγγυητές να αρπάξουν γη ελληνική ανάμεσα σε φωτιές εσωτερικές.

Δειλοί και μοιραίοι και καιροσκόποι. Πολιτικοί ελληνόφωνοι και Βάρβαροι από Εσπερία και Ανατολή. Στην Ιερή Πατρίδα μας θα πάρετε απαντήσεις ηχηρές και ραπίσματα ισοπεδωτικά. Απέναντί σας έχετε Ανδρείους Έλληνες. Έχετε Έλληνες Εθνικιστές που και στον καιρό τής ειρήνης ακόμη μάχονται για Θεό και Ελλάδα. Κάμουν ενεργή ελληνική πολιτική μέσα στο χρυσάκτινο φως τής ημέρας με το πρόσωπο καθαρό και το βλέμμα ευθυτενές.

Οι προθέσεις τού Λαϊκού Εθνικισμού μας είναι ξεκάθαρες. Ελλάδα Καθαρή, Ελεύθερη και Μεγάλη. Μια Πατρίδα που προκόβει στηριγμένη στον Ιδρώτα και το Αίμα των Ελλήνων. Με τον Πατριωτισμό και την Αξιοσύνη να εκπορθούν δια παντός τον διεθνισμό και την διαφθορά των ντόπιων θεραπαινίδων τής Παγκοσμιοποίησης. Η Πίστη να βαστιέται ψηλά στο Θρόνο της τη στιγμή που ο Θεός ευλογεί με τα χέρια Του την παλινόρθωση τού σεπτού και πανώριου Ελληνισμού. Οι δε απαιτητές γης ελληνικής θα απαλλοτριωθούν από την απελευθέρωση των πατρίδων μας που κατακρατούν βιαίως και παρανόμως.

Στην Ελλάδα τα κατηγορητήρια δεν τα απευθύνουν οι ανθέλληνες αλλά οι Αληθινοί Έλληνες. Οι ευθύνες και οι ενοχές των διωκτών τής Ελλάδος και τού Εθνικισμού μας μήτε ξεχνιούνται μήτε παραγράφονται. Από τα εθνικά μας ζητήματα έως και τα κοινωνικά. Εμείς δεν πουλάμε ελληνική κυριαρχία και έδαφος για να αγοράσουμε πλούτη και εξουσίες.

Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές καρπίζουμε τη γη μας και εξοπλίζουμε το Ελληνικό Έθνος. Στέλνουμε στον Καιάδα τούς Άνομους και στον πάτο τής θάλασσας τούς Εισβολείς. Δίδουμε και Τιμούμε Όρκο Ιερό για Ελληνική Πατρίδα και Φυλή. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



Δεν υπάρχουν σχόλια: