ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ



ΑΘΗΝΑ 23-10-2013.

Πολλά τα εμπόδια που τίθενται από τον αντίχριστο, ανθέλληνα και μισάνθρωπο νεοταξισμό στο διάβα τής σφοδρής επιθυμίας μας για αντίσταση και απελευθέρωση τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Οι ψευτοδημοκράτες επικαλούνται τη δημοκρατία, φιμώνοντας τις ελεύθερες φωνές. Επικαλούνται το λαό, οδηγώντας τον στην εξαθλίωση και τη φυσική εξόντωση. Ρητορεύουν για συμμορίες και προδοσίες, όταν αμνηστεύουν τις πραγματικές συμμορίες και προδοσίες τού κατοχικού καθεστώτος.

Θέλουν να λυγίσουν τούς μπροστάρηδες για να μην τούς ακολουθήσουν οι πολλοί και αγνοί Έλληνες. Πολεμούν τούς Έλληνες Εθνικιστές αυτοί που ούτε Έλληνες σωστοί είναι ούτε πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος, αφού δεν ανήκουν σ’ αυτό. Θέλουν λοιπόν να κάμψουν την θέληση τού λαού μας, αλλά δεν μπορούν. Και δεν το μπορούν, γιατί αυτή η θέληση είναι από ατσάλι. Και όπως είχε πει ένας σοφός, όσο δυνατότερα με χτυπά το σφυρί, τόσο πιο καθάρια αντηχεί ο ατσάλινος όγκος θελήσεώς μου.

Έτσι λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές και τα ελληνόφωνα δουλάκια τους παίζουν τα ρέστα τους προκειμένου να επιτύχουν την εξόντωση τού Έθνους μας. Οι εκλογές δεν τούς εξυπηρετούν, γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις, οι δικές τους οι στημένες, οι ηλεκτρονικές και οι κοινωνικές σφυγμομετρήσεις, κρυφές και φανερές, δείχνουν ότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει το πραγματικό πρόβλημα και αγαπάει την Πίστη και την Πατρίδα του.

Ο Έλληνας πονάει, υποφέρει και δεν αποπροσανατολίζεται, γυρεύοντας αληθινή διέξοδο διαφυγής. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο διωγμός τής εθνικής μας συνείδησης στο πρόσωπο τού Λαϊκού Εθνικισμού κουβαλάει μαζί του το διωγμό σε βάρος τού Ελληνισμού. Οι δωσίλογοι λοιπόν δεν έχουν βάση και λόγο να καταφύγουν στη λαϊκή ετυμηγορία. Θέλουν να πάνε σε εκλογές δίχως εθνικιστική φωνή, όπως δείχνει κάποια δημοσκόπηση που ανέβηκε στο διαδίκτυο χωρίς εθνικιστική εκπροσώπηση. Αλλά και εκεί εισπράττουν την οργή τού λαού μας.

Το μόνο λοιπόν που τούς μένει είναι να προκαλέσουν εμφύλιο. Να φέρουν την απολύτως φυσιολογική αγανάκτηση τού λαού μας στα ανώτατα όρια. Και με τον τρόπο αυτό να στρώσουν το έδαφος στην πολιτειακή ανωμαλία, επιχειρώντας να την χειραγωγήσουν και να επιτύχουν το ελεγχόμενο αποτέλεσμα που ζητάει η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία από το ενταύθα υποκατάστημά της.

Οι ψευτοδημοκράτες τού κατοχικού καθεστώτος «αποφάσισαν» να διατηρήσουν την υπερφορολόγηση των καυσίμων, καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό να παγώσει από το κρύο τού χειμώνα, γιατί αυτό διέταξαν οι δυνάστες – δανειστές. Οι ψευτοδημοκράτες τού κατοχικού καθεστώτος κόβουν ή απαγορεύουν εκπομπές που εμφανίζουν την εθνικιστική άποψη και φιμώνουν τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, γιατί αυτό διέταξαν οι παγκόσμιοι κατακτητές.

Οι ψευτοδημοκράτες τού κατοχικού καθεστώτος, δρώντας ως καταληψίες τής Πολιτείας και εγκληματική συμμορία, φέρανε στη Βουλή τροπολογία για την αναστολή τής κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων που κατηγορούνται ως «συμμορίες». Σ’ αυτήν την τροπολογία όμως καταργούν τα άρθρα περί εσχάτης προδοσίας, ελπίζοντας πως θα απαλλαχθούν από τις βαρύτατες ευθύνες τους για τη φτωχοποίηση τού λαού, την ακύρωση τής εθνικής μας κυριαρχίας και τον ακρωτηριασμό που φέρνουν οι μεθοδευμένες ήττες στα εθνικά μας ζητήματα.

Θέλουν λένε να κάνουν συλλήψεις των αριστερών ενόχων των υποθέσεων τής Μαρφίν και των Σκουριών Χαλκιδικής. Μα αφού τούς ξέρουν και τούς έχουν αφήσει ελεύθερους. Οι ίδιοι οι νεοταξικοί υπάλληλοι το ομολογούν. Τούς αφήνουν να «διαμαρτύρονται», να βγάζουν «αντιφασιστικές» ανακοινώσεις και άλλα τινά. Θέλουν λένε κάποιοι να συντηρηθεί ο μύθος των δύο άκρων, λερώνοντας την Αριστερά. Άκρο υπάρχει ένα κι αυτό το συναποτελούν μαρξιστές και σοσιαλφιλελεύθεροι. Κι αυτοί είναι ανεξίτηλα λερωμένοι.

Λοιπόν, η Ελλάς δεν πρόκειται μήτε να λυγίσει μήτε να εξαφανιστεί. Είναι η ατσάλινη θέλησή της που γκρεμίζει κάθε είδους εμπόδιο. Είναι το αθάνατο γονίδιό της που είναι πλημμυρισμένο από το μύρο που φέρει η ευλογία τού Θεού μας. Είναι η δύναμη που μάς δίνουν τα παιδιά μας.

Η κόρη μου πριν λίγες ημέρες μού χάρισε μια ζωγραφιά που έφτιαξε. Τής ζήτησα να μού την εξηγήσει και να μού την περιγράψει. Είναι η Ελληνική Σημαία τής ξηράς που έχει κανονικά τον λευκό σταυρό, αλλά στη θέση τού γαλάζιου χρώματος έχει κόκκινο χρώμα και κάτω από τη Σημαία τρέχουν δάκρυα. Είναι μού είπε κόκκινη γιατί μάτωσε από τούς εχθρούς μας και τα δάκρυα που τρέχουν είναι το κλάμα τής Ελλάδος μας!!!

Οι εχθροί μας έχουν ηττηθεί εκ προοιμίου. Δεν θα μάς πάρουν μήτε σπίτια μήτε εκκλησίες μήτε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε τον περιορισμό τής εθνικής κυριαρχίας και τού εθνικού μας εδάφους για καμία ραγιάδικη ειρήνη, για καμία αφελληνισμένη ευημερία και για καμία συνύπαρξη με τούς εχθρούς μας, όπως ειπώθηκε στον πρόεδρο τής «ελληνικής δημοκρατίας» και εφαρμόζεται σήμερα.

Η γη μας είναι των παιδιών μας. Έχει αποστολή να τα θρέφει και να τα ζεσταίνει. Έχει προορισμό να ανθίσει και να μεγαλώσει. Τα σπίτια μας και η πατρίδα μας ανήκουν μονάχα στους Έλληνες που έχουν μέσα στην καρδιά τους με ανεξίτηλα χρυσά γράμματα τις λέξεις Χριστός και Ελλάς. Και η αληθινή ειρήνη και ευημερία είναι η Νίκη μας στον πόλεμο για μια Δίκαιη και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: