ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕΤΑΞΑ



ΑΘΗΝΑ 30-10-2013.

Τα μεγάλα έθνη προσδιορίζουν τις πολιτικές τους κινήσεις στα εθνικά ζητήματα αναλόγως με το δίκαιο και το συμφέρον τους κι όχι με το  εύρος τής αντιμαχόμενης πλευράς και το πολιτικό κόστος. Το γερό έθνος δεν υπολογίζει συμμαχικές βλέψεις και οικονομετρικά δεδομένα, διότι δεν έχει ξένα αφεντικά. Κατευθύνει τις εξωτερικές σχέσεις του αναλόγως των δικών του στρατηγικών στόχων και τής εθνικής του ασφάλειας.

Η Ελλάς έχει μεγάλο στρατηγικό βάθος και ιδιαίτερη γεωστρατηγική σημασία. Πολλούς γεωφυσικούς πόρους και μεγάλες ανοικτές πληγές στο ζωτικό παράγοντα τού εθνικού εδάφους. Αντιμετωπίζει διεκδικήσεις σε βάρος της διότι έβαλε στη ζωή της προδότες πολιτικάντηδες που νέκρωσαν την Μεγάλη Ιδέα τού Γένους για την εθνική του αποκατάσταση. Επιπλέον έπαψε να λέει όχι στις θρασείες προκλήσεις «φίλων» και εχθρών, αμφότερων αληθινών εχθρών, βάζοντας τούς λύκους θηρευτές τής γης της με επίσημη πρόσκληση δωσιλογική.

Τα μεγάλα Όχι όμως θέλουν Μεταξάδες κι όχι προδότες βολευτάδες. Θέλουν άρρηκτα ενωμένο λαό και αδιαπέραστη εθνική άμυνα. Στοιχεία που φρόντισε ο Εθνάρχης και Εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς να χτίσει και να θωρακίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες τής Ελλάδος. Έδωσε στο λαό κοινωνική δικαιοσύνη και εργατικό δίκαιο. Στους ελληνόπαιδες αληθινή γνώση για Θεό και Πατρίδα μέσα στα σχολεία και μια συμπαγή Εθνική Οργάνωση Νεολαίας, τη θρυλική ΕΟΝ. Και στις Ένοπλες Δυνάμεις μας σύγχρονα στρατόπεδα, αμυντικά οχυρωματικά έργα και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Όμως οι Εθνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας τής χώρας παρακολουθούσαν νυχθημερόν τις κινήσεις τού εχθρού στην παραμεθόριο και ολάκερο το ελληνικό έδαφος κι όχι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές. Η Αντικατασκοπία και οι Πρεσβευτικές Αρχές τής Ελλάδος κατέγραφαν τις κινήσεις των μισελλήνων σε όλες τις ξένες αυλές, είτε είχαν συμμαχικό μανδύα είτε όχι. Δεν συρρικνωνόντουσαν και δεν ρυθμίζανε τις ενέργειες τους αναλόγως των κονδυλίων ούτε η Πατρίδα εκδιδόταν στον εμποράκο των εθνών.

Ο πόθος τού Ελληνικού Έθνους περί τής ακεραιότητος τής Πατρίδος, περί τής Ελληνορθόδοξου Παραδόσεως, τής Ελληνικής Οικογένειας και τής Ελευθερίας πάσης Ελληνικής Εθνικής Κοινότητος πλημμύριζε την ψυχή των Νέων. Στις εγκαταστάσεις τής Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας και στους Στρατώνες διενεργείτο τιτάνιο έργο με πλήρη προσήλωση στους σκοπούς τής Ελλάδος.

Δεν υπήρχε κλίμα ηττοπάθειας και μικρότητας τής πατρίδος. Αντί τής σάπιας και απόλεμης ψευτοειρήνης υπήρχε κλίμα εθνικού ενθουσιασμού και πολεμικής ετοιμότητας. Δεν υπήρχε η κλάψα μήπως πιτσιλιστούμε από τον εχθρό.  Και το  χρήμα των υποτιθέμενων δυνατών το επισκίαζε το Ακατάλυτο Ελληνικό Αίμα.

Υπήρχε σαφής εμπέδωση πως δυνατός είναι ο εχθρός μόνον αν εμείς τού το επιτρέψουμε με την δική μας αδυναμία. Αλλά ο αληθινός Έλληνας είναι δυνατός στο πνεύμα και το σώμα κι όχι πλαδαρός και δουλικός. Στηρίζεται στη μαχητικότητα και την ενάργεια των δικών του παιδιών κι όχι στο άνοιγμα των συνόρων στους γυρολόγους τής οικουμένης.

Ο Εθνάρχης Μεταξάς είχε καλλιεργήσει την πειθαρχία και τη ρωμαλεότητα στα ελληνικά νιάτα και τα στρατευμένα παιδιά. Ασκούντο μέσα στην ελληνική φύση και στην αληθινή ελληνική ιστορία. Μάθαιναν να συντηρούνται επαρκώς και να υπερνικούν τα εμπόδια. Στους στρατώνες τα εθνικά εμβατήρια δονούσαν την ατμόσφαιρα, η Μεγάλη Ελλάς με κέντρο την Κωνσταντινούπολη ήταν Ολοζώντανη Ιδέα και οι γεωφυσικοί μας πόροι ήταν η γέφυρα για την ανάπτυξη τής Αληθινής Ελλάδος.

Η παραγωγική αλυσίδα και τα εργοστάσια τής Πατρίδος μας λειτουργούσαν ως τροφοδότης και θώρακας μαζί για την αυτάρκεια τού Έθνους ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Διότι όταν διαβιείς μέσα σε κλίμα κρίσης και μάλιστα στοχευμένης όπως και σήμερα, τότε οφείλεις να εργαστείς πάραυτα ώστε να μπορείς να φτιάξεις μόνος σου το φαγητό σου, την ενέργεια και τις σφαίρες σου. Έργο που το κάνεις ούτως ή άλλως αν θέλεις να είσαι αληθινά ελεύθερος, δηλαδή δυνατός. Στις δε κρίσεις των υπερφίαλων παγκοσμιοποιητών οφείλεις να επαυξήσεις την αυτοτέλειά σου.

Λίγοι γνωρίζουν πως ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν εκείνος που δημιούργησε πρώτος τις εγκαταστάσεις τού Σκαραμαγκά ως Βάση τού Πολεμικού μας Ναυτικού πριν κάνει εκεί το Ναυπηγείο ο Νιάρχος. Σήμερα στις εγκαταστάσεις τού Ναυπηγείου σαπίζουν τα υποβρύχια, εξαθλιώνονται οι εργαζόμενοι, η δεξαμενή 3 έλαβε κλίση κινδυνεύοντας με βούλιαγμα και μια άλλη έχει ήδη πουληθεί στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία ετοιμάζει τα δικά της υποβρύχια, ενώ προχωράει σε ερευνητικές πλεύσεις σε Κάλυμνο αλλά και σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι των οποίων επισήμως διεκδικεί την κυριότητα, αμφισβητώντας τη δική μας. Οι ψευτοσύμμαχοι ζητούν από την προσκυνημένη ελληνόφωνη κυβέρνηση μετά τον διωγμό τού Λαϊκού Εθνικισμού μας να προχωρήσει στο ανεμπόδιστο ξεπούλημα τού ονόματος τής Μακεδονίας στα Σκόπια που μάς αποκαλούν πρώην τουρκική επαρχία. Στη Θράκη ο Τούρκος σπέρνει ανενόχλητος τουρκισμό. Και στα στρατόπεδά μας τα ελληνόπουλα που έχουν τατουάζ με τον Λεωνίδα και την Ελληνική Σημαία ελέγχονται από το καθεστώς.

Όμως το Έθνος έχει πάρει απόφαση αναπότρεπτη. Οι Έλληνες θα ελευθερωθούν και η Ελλάδα θα μεγαλώσει. Δεν υπάρχουν ελληνόφωνοι δεσμώτες και  ξένοι ισχυροί γι’ αυτήν την Πατρίδα και γι’ αυτόν τον λαό. Είμαστε τα παιδιά τού Εθνάρχη Μεταξά και φτιάχνουμε την Νέα, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: