ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 4-10-2013.

Τα ψευδεπίγραφα σενάρια τής επιτυχίας μπλέκονται σωρό κουβάρι με τα αληθινά σενάρια τής σύγχρονης εθνικής μας τραγωδίας. Ο ορισμός τής νίκης από την πλευρά τού κατοχικού καθεστώτος επιχειρείται να δοθεί μέσα από καθαρά οικονομετρικούς όρους σ’ ένα άθλιο παζάρι για την εθνική μας κυριαρχία.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που διώκεται το Εθνικό Συναίσθημα και το Εθνικιστικό Κίνημα. Να δεχτούμε την απάλειψη τού Ελληνισμού ως έθνος απροσκύνητο και αυτόβουλο και να μετατραπούμε σε έναν δουλοπάροικο τής παγκοσμιοποίησης με φθίνουσα πορεία για τη Φυλή μας. Να μάς πάρουν γη και ελευθερίες με αντάλλαγμα λίγα ψίχουλα δήθεν βοήθειας έως ότου εξαλειφθούμε από προσώπου γης.

Όμως για την καθάρια Ελληνική Κοσμοθεωρία είναι τελείως διαφορετικός ο ρόλος τού Εθνικού Κράτους. Η δε υποταγή στα ξένα κελεύσματα είναι παντελώς ξένη για την αυθεντική ελληνική αντίληψη για τη Νίκη. Η Νίκη λοιπόν για εμάς τούς Έλληνες οριοθετείται από την ελεύθερη ζωή και την ισχυρή προσωπικότητα τής Φυλής μας. Το δε σωστό ελληνικό κράτος είναι αυτό που φροντίζει για την βιωσιμότητα τής Ελληνικής Φυλής και την ανάπτυξη τού Ελληνικού Έθνους κι όχι για τη βιωσιμότητα των ξένων χρεών και την ανάπτυξη μιας παγκόσμιας κοινότητος δίχως έθνη.

Ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, αυτός ο σπουδαίος Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης τής Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων, είχε πει πολύ σοφά βαδίζοντας στην λαμπρή λεωφόρο τού Έπους τού Σαράντα: «Για τούς Έλληνες, πάνω από τη νίκη βρίσκεται η δόξα»! Είχαν προηγηθεί ανάλογα φαυλοκρατικά καθεστώτα, δωσιλογισμοί, εικονικά χρέη τρίτων ως δήθεν ελληνικά και κινήσεις για την πρόκληση τού πολέμου, προκειμένου να φτιαχτεί ένας κόσμος ψευτοσυμμαχικών οργανισμών με περιορισμένες εθνικές εξουσίες. Ρήμαγμα τής κοινωνίας και διεθνιστικός σαματάς.

Τώρα τα πράματα είναι απείρως χειρότερα. Γραικύλοι πολιτικάντηδες, απάτριδες ψευτοαντιστασιακοί και νεοταξικά αφεντικά έχουν αποφασίσει να μην επιτρέψουν την άνοδο μιας καθαρής Ελληνικής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης στην εξουσία. Έχουν αποφασίσει να βαστήξουν την Ελλάδα προσηλωμένη στα δεσμά της με την αποπληρωμή των οικονομικών γραμματίων μέσα από τον ακρωτηριασμό τού Έθνους. Να μην κοπιάσουμε και να μην ματώσουμε για να γίνουμε αληθινά ανεξάρτητο κράτος αλλά να «νικήσουμε» αντικαθιστώντας τον Ηρωικό Πατριωτισμό με το σύνδρομο τού καλοπερασάκια και αδίστακτου Εφιάλτη.

Πολλές φορές όμως ένα Έθνος νικάει ακόμη κι όταν έχει γνωρίσει πρόσκαιρα στο Πεδίο τής Τιμής την ήττα. Και ο θάνατος τού Πολεμιστή για τα Ιδανικά τής Πατρίδας, τής Πίστης και τής Οικογένειας δίνει ζωή, χρόνο και ψυχολογικό πλεονέκτημα στο λαό ώστε να αναθαρρήσει, να πεισμώσει, να ενωθεί και στο τέλος να αντεπιτεθεί νικηφόρα. Υπάρχει το απαραίτητο υπόβαθρο και η υποδειγματική συμπεριφορά στους Έλληνες που ακολουθούν πίσω από τις γραμμές τού Αγώνα για να πάρουν πίσω τον κλεμμένο κόσμο τους.

Αν όμως ένας ολάκερος λαός συμβιβαστεί και κατεβάσει τα όπλα απέναντι στην επέλαση τής βαρβαρότητας, τότε οι επάλξεις θα μείνουν για πάντα έρημες από υπερασπιστές. Η ψυχολογία θα καταβαραθρωθεί και τα Ιδανικά θα νεκρώσουν για πάντα. Είναι εκείνη η στιγμή που έρχονται οι αχαμνοί τής εθνικής κοινότητος, εκείνοι που άνοιξαν τις Πύλες τού Έθνους στους εχθρούς του με αντάλλαγμα άνετη ζωή για κείνους και πλούτο και εξουσία για τούς βαρβάρους.

Τότε αυτοί οι μικρόψυχοι ελληνόφωνοι προχωρούν στο μόλεμα των αξιών και των ψυχών. Τσαλαπατούν τα λάβαρα τής Φυλής, ξεσχίζουν την ιστορία τού Έθνους, βρίζουν την Πίστη του και αμφισβητούν την ίδια την Ελλάδα, κυνηγώντας εκείνους που πασχίζουν για την Νίκη και τη Δόξα της. Γιατί Νίκη είναι το σπάσιμο των αλυσίδων τής σκλαβιάς. Και Δόξα είναι η Μεγαλοσύνη και η Ελληνική Κυριαρχία στην κοινωνία, στην αληθινή εθνική επικράτεια και στις διεθνείς συναναστροφές τής Ελλάδος. Κι αυτοί που πασχίζουν για τη Νίκη και τη Δόξα τής Ελλάδος είναι οι μαχητές τού Λαϊκού Εθνικισμού της.

Είδαμε το καθεστώς να εφορμά σε σπίτια καλών Ελλήνων και να κατάσχει ελληνικές και βυζαντινές σημαίες. Είδαμε τούς προσκυνημένους να αρπάζουν βιβλία που σχετίζονται με τις μεγαλειώδεις στιγμές ηρωισμού τής ΕΟΚΑ και τού ΕΔΕΣ, των τρανών Στρατηγών Γρίβα και Ζέρβα. Τα ζήσαμε διότι αυτοί που μάς διοικούν δεν είναι Έλληνες στην ψυχή κι όχι μόνο. Και είδαμε ακόμη να θεωρείται ύποπτο σημείο τελέσεως κακουργηματικών τάχα πράξεων το Ελληνικό Εθνόσημο στο ρούχο, στο σώμα, στην ψυχή.

Όλα αυτά, μαζί με τις μαζικές διώξεις τού Εθνικιστικού Κινήματος, γίνονται την ώρα που οι δολοφονίες Ελλήνων από τούς λαθρομετανάστες καλπάζουν. Γίνονται όταν οι τοκογλύφοι έρχονται και ζητούν μετά επιτάσεως την παράδοση και των τελευταίων εθνικών περιουσιακών στοιχείων σε ξένα χέρια. Γίνονται όταν αναγνωρίζεται από τούς ελληνόφωνους η «νομιμότητα» τής πολιτικής εξουσίας στο Κοσσυφοπέδιο που ανοίγει το δρόμο στη διεκδίκηση τής Θράκης από τούς Τούρκους. Γίνονται όταν το όνομα τής Μακεδονίας χαρίζεται στα Σκόπια και η Κύπρος βαδίζει σε μια νέα «λύση» τουρκοποίησης.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα καλπάζει προς την εξουσία για την Νίκη και τη Δόξα τής Φυλής μας. Ερχόμαστε για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα που θα εξαλείψει διχαστές και βαρβάρους. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




         

Δεν υπάρχουν σχόλια: