ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΡΑΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



ΑΘΗΝΑ 10-5-2014.

Σαν σήμερα στις 10 Μαΐου 1956 πέρασαν στην αιωνιότητα και στο πάνθεον των Ηρώων τού Ελληνικού Έθνους οι Μιχαήλ Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου. Τούς κρέμασαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες γιατί θέλησαν Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Γιατί θέλησαν την κόρη Κύπρο στην αγκαλιά τής μητέρας Ελλάδος κι όχι στην μέγγενη τού νεοταξισμού.

Υπήρχαν στον σπουδαίο αγώνα τής ΕΟΚΑ όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των απελευθερωτικών αγώνων τής Φυλής μας. Υπήρξαν οι προδότες συνεργάτες τού εχθρού, οι φρόνιμοι τάχα μα προσκυνημένοι στην πραγματικότητα ταγοί, οι διεθνιστές λάτρεις τής υπαγωγής των Ελλήνων στην εξουσία των Μεγάλων Δυνάμεων – Τυράννων. Υπήρξε όμως και ο αποφασισμένος ελληνικός λαός ενωμένος κάτω από τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής. Η Ελληνική Νεολαία, οι Έλληνες τής Αγροτιάς, του Κάματου, τής Πίστης σε Θεό και Πατρίδα, της προσήλωσης στο Ηρωικό Ήθος τού Ελληνισμού.

Ο Μιχαήλ Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου και όλοι οι κατοπινοί συναγωνιστές τους που έπεσαν στον καλό αγώνα, έδωσαν την μαρτυρία τού αδούλωτου φρονήματος, τής ακλόνητης πίστης και τής αδάμαστης θέλησης για την ανάσταση τής Μεγάλης Ελλάδος σε όλα τα ιστορικά της και ματωβαμμένα χώματα.

Συνέχισαν με καρτερία και προσήλωση την Παράδοση τής Φυλής μας που θέλει τα παιδιά της να διαλέγουν τον δύσκολο δρόμο τής ανηφοριάς για τη δόξα και την αξιοπρέπεια ενάντια στον κατήφορο τού ραγιαδισμού. Οφείλουμε λοιπόν να τιμήσουμε τούς ήρωες κρατώντας τους αιώνια στην καρδιά και ολοκληρώνοντας το έργο τής Ενώσεως τής Κύπρου με την Ελλάδα. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Καραολής και Δημητρίου, Αθάνατοι!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: