ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ



ΑΘΗΝΑ 8-5-2014.

Οι Ιδέες στην Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάδα είναι συνυφασμένες με το αιμάτινο χρέος προς την Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Βγαίνουν μέσα από τα σπλάχνα τού Ελληνισμού και αφορούν τις αξίες μας, την κοινωνική ανάπτυξη και την εθνική υπεροχή. Με πρώτη και κορυφαία Ιδέα την Ανυπέρβλητη Ελληνική Ιδέα που δεν ανέχεται εμπόδια στο δρόμο της.

Η Ελλάς είναι η Ιδεολογία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η άσκηση τής πολιτικής έχει νόημα όταν διαμορφώνει θέσεις και απόψεις για την ανεξαρτησία τής Πατρίδος και την καλυτέρευση τής ζωής τού ελληνικού λαού. Και ζωή αληθινή και αξιοπρεπή ο ελληνικός λαός μπορεί να έχει μονάχα μέσα στα πλαίσια ενός Εθνικού και Λαϊκού Κράτους, ενός κράτους που το χτίζει και το επανδρώνει ο ίδιος ο λαός. Η δε ανεξαρτησία είναι προσδιοριστικό γνώρισμα μονάχα ενός δυνατού έθνους που βάζει στόχους να γίνεται δυνατότερο και ηγεμονικό.

Τα προβλήματα και οι προοπτικές τής Φυλής, τα εθνικά και τα κοινωνικά ζητήματα, αφοράνε όλους τούς Έλληνες. Η αξιοπρέπεια και η προκοπή, η αντιμετώπιση των κινδύνων, είναι στοιχειώδεις υποχρεώσεις και δομικό έργο ύπαρξης τής Πολιτείας. Ο δε Εθνικιστής βλέπει στο πρόσωπο τού κάθε Έλληνα έναν συνεργάτη, συνοδοιπόρο και συμμαχητή στην κοινή πορεία ολάκερου τού Ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχουν διαχωριστικά τείχη μέσα στο λαό και ξένες λύσεις. Υπάρχει η ενότητα των Ελλήνων και η αξιοποίηση των λαϊκών δυνάμεων με πνεύμα αξιοκρατίας.

Για να φτιαχτεί ένα σωστό ελληνικό κράτος και να σταθεί στα πόδια του, πρέπει να διαθέτει παιδεία και ηθικές αξίες ελληνικές. Να γνωρίζουν τα παιδιά μας την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων τους, τα έργα που άφησαν εκείνοι πίσω τους για να τα συνεχίσουν οι νεαροί βλαστοί τού Ελληνισμού. Να διδαχτούν τις επιστήμες και τις τέχνες και την γλώσσα και τις Θερμοπύλες που συναποτελούν την ζωή τού Έλληνα. Να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν την δική τους καλύτερη Ελλάδα.

Για να κρατηθεί σε γερά θεμέλια ο Ελληνισμός, θέλει ακόμη τούς τεχνίτες του και τούς πολεμιστές του. Θέλει εκείνους τούς Έλληνες που θα συνδυάσουν την αρετή με την τόλμη. Τούς φιλόπονους που δίδουν τον ιδρώτα και το αίμα τους για να καρπίσει η γη και να φάει γλυκό ψωμί η οικογένεια.

Θέλει τον οραματιστή που αξιοποιεί την γη, κάνοντάς την εργαστήριο δημιουργίας και στέγη για τούς εθνοφυλετικούς του αδερφούς, δίδοντας τον ίδιο ιδρώτα και αίμα. Κι ύστερα θέλει τον εργάτη και τον οραματιστή να βγάζουν τούς Άριστους τής Φυλής για τις βουλές που εκείνοι ορίζουν. Κι ευθύς αμέσως να πιάνουν το όπλο στο χέρι για να διώξουν τον εχθρό και να μεγαλώσουν τα στρέμματα τής Ελλάδος.

Σε τούτη την Ιερή Γη δεν ξεχωρίζει κανείς πιότερο από τον αδερφό του. Οι κοινωνικές τάξεις και οι κοινωνικές πάλες αφορούν τούς μπολσεβίκους που γυρεύουν χαλασμό κι όχι των Ελλήνων τις Επαναστάσεις. Οι ψευτοδημοκρατικές αντιλήψεις είναι για εκείνους που επικαλούνται τον φιλελευθερισμό τους, γιατί ελεύθεροι δεν είναι. Είναι και για κείνους που μιλάνε για σοσιαλισμό, γιατί ελληνική κοινωνική αλληλεγγύη δεν θέλουν.

Είναι για τα κομματικά όργανα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που από κοινού εκτελούν τις εντολές τού σιωνισμού και υποχωρούν σε γη και εθνικά ζητήματα, αφού καταστήσουν τον Έλληνα μειοψηφικό νοικάρη στην ίδια του την Πατρίδα. Αυτοί είναι που διώκουν τούς Εθνικιστές που ζητούν να σηκωθεί επιτέλους Ελληνική Αυγή σε τούτον τον τόπο. Αυτοί είναι που βάζουν πάνω από τούς Έλληνες τούς τοκογλύφους και τούς λαθρομετανάστες. Βάζουν πάνω από την Ελληνική Ιδέα την Παγκοσμιοποίηση.

Τάζουν ξεροκόμματα που τα λένε κοινωνικό μέρισμα και τα δίδουν σε ελάχιστους και σε λαθρεποίκους. Μιλάνε για την μεγάλη τάχα ιδέα τους τής εξόδου στις αγορές, στο ξένο δανεικό χρήμα με καλύτερους όρους. Δίδουν τον πλούτο τής ελληνικής γης στα νεοταξικά αφεντικά τους και αυξάνουν τα λουκέτα στα ελληνικά μαγαζιά, αφού και έλλειμμα φυσικά υπάρχει και νέα εξοντωτικά μέτρα φόρων και μειωμένων αποδοχών φέρνουν μετά από τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωπαϊκές εκλογές.

Έχουν ετοιμάσει όμως και την προσφορά σε εθνική κυριαρχία και εδάφη. Σε υποθήκες χώματος ποτισμένου με αίμα ελληνικό. Γι’ αυτό τσακώνονται οι σοσιαλφιλελεύθεροι με τούς αμερικανοκομμουνιστές ποιος θα φέρει περισσότερους τουρκόψυχους στην αυτοδιοίκηση τής Θράκης Μας και ποιος θα καρφώσει ταυτόχρονα τον άλλο περισσότερο. Γι’ αυτό λένε οι λαγοί των επικοινωνιακών και πολιτικών πραγμάτων τα Σκόπια Μακεδονία.

Μα και τα ραντεβουδάκια τού Σόρος με πολιτικούς, δημοσιογράφους, κεφαλαιοκράτες άκοπους και δοτούς, τζάμπα γίνανε; Μήτε τζάμπα μήτε τυχαία. Μήτε η Διεθνής Αμνηστία έβγαλε τυχαία τις απειλητικές εκθέσεις για την Ελλάδα αν δεν σταματήσει να διώχνει τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Μήτε η Τουρκία πιέζει σε Κω, Κρήτη και σε ολάκερο το Αιγαίο, προτείνοντας μας μοιρασιά ή πόλεμο.

Αφού λοιπόν πρέπει να λείψει κάποιος από την μέση, αυτός είναι ο μισελληνισμός. Η Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων θα δώσουν νικηφόρα τον πόλεμο τής ζωής. Το ξερίζωμα τής χολέρας, τον καθαρμό τής γης μας, το μεγάλωμα τής Πατρίδος. Το λαϊκό και εθνικιστικό ξημέρωμα τής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: