ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ



ΑΘΗΝΑ 9-5-2014.

Καταρρέουν οι τύραννοι τού κατοχικού καθεστώτος και θέτουν ως όριο διάσωσης όχι την Πατρίδα μας, αλλά τα εκλογικά τους ποσοστά. Έχουν τυφλωθεί από την αλαζονεία τους και πιστεύουν πως οι Έλληνες θα βάλουν το ψευτοδημοκρατικό τους πολίτευμα πάνω από το Έθνος, τις Αξίες τους και τα ελληνόπουλα. Αλλά θα τιμωρηθούν σκληρά οι προδότες, γιατί η Ελλάς θέλει να ζήσει και θα ζήσει.

Εκβιάζουν με αστάθεια οι ελληνόφωνοι υπηρέτες τού νεοταξικού κτήνους. Αλλά αυτή η αστάθεια, η αστάθεια τής κατοχής όχι μόνο μάς αφορά, αλλά και την επιδιώκουμε. Θα ρίξουμε όχι μόνον από τις καρέκλες τους, αλλά και στα τάρταρα τούς δολοφόνους τού λαού και τής Πατρίδος μας. Αυτούς που οδήγησαν στον θάνατο μια 49χρονη μητέρα τριών παιδιών καρκινοπαθή, γιατί δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει το ταμείο της και να προμηθευτεί τα φάρμακά της.  

Το πολίτευμα που επικαλείται τούς πολίτες όταν αδιαφορεί για την ζωή τους, δεν είναι δικό μας και δεν το θέλουμε. Το πολιτικό σύστημα που κλείνει τις παραγωγικές μονάδες και ξαρματώνει το Έθνος από τις αμυντικές του υποδομές χαρίζοντας τούς εθνικούς μας πόρους στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού, δεν είναι ελληνικό. Τα ανδρείκελα που διχάζουν τον ελληνικό λαό, στηρίζοντας την ξενοκρατία και λοιδορώντας το Εθνικό Φρόνημα, δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο στην πολιτική, μα και στην κοινωνία μας.

Καμώνονται πως θέλουν να κάνουν πίσω στις διώξεις κατά τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος υπό το εκτυφλωτικό φως τού δίκαιου και την κατακραυγή ενός έθνους που απαιτεί να πάρει πίσω την ζωή που τού έκλεψαν. Οι Έλληνες έχουν αποφασίσει πως στην μεγαλύτερη μάχη που δίδουν με τούς πιο βρώμικους εισβολείς όλων των εποχών, θα στηριχθούν στα προαιώνια όπλα τους. Και τα προαιώνια όπλα μας είναι αυτά που μάς δόξασαν στους καιρούς τής ακμής και μάς λύτρωσαν στις περιόδους τής σκλαβιάς. Η Φυλή μας και οι Παραδόσεις μας είναι η δύναμή μας και θα νικήσουν.

Βγήκε κάποιος Σουηδός με αφορμή τα γεγονότα τής Ουκρανίας που έστησε η Εσπερία για να στερήσει τη Ρωσία από τα γεωπολιτικά της ερείσματα και είπε πως η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό «πολιτισμό». Αυτόν τον πολιτισμό που αρχικά πήρε η Δύση από την Ελλάδα μας για να τον σκοτώσει στη συνέχεια, αιματοκυλίζοντας τα έθνη στο όνομα τής παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας. Αναφέρθηκε στη Ρωσία και είπε πως υπηρετεί τις αξίες τής ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας κι όχι τις παγκόσμιες αξίες.

Ο Καρλ Μπιλντ, όπως λέγεται, είναι τακτικός θαμώνας τής Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και τής Τριμερούς Επιτροπής. Δεινός υποστηρικτής τής Τουρκίας και των Σκοπίων, ανθέλληνας, άνθρωπος των αμερικανοσιωνιστών. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος.

Είναι γνωστή η έξαρση των απαιτήσεων των προσωρινών κατακτητών γης ελληνικής  για νέα ελληνικά χώματα, οι κομματικές συναλλαγές τού κατοχικού καθεστώτος με ανθρώπους των εχθρών μας σε Θράκη και Μακεδονία και η υποχωρητικότητα των γραικύλων στα εθνικά μας θέματα, σε συνδυασμό με τη στημένη οικονομική κρίση. Είναι γνωστή ακόμη η απομείωση τής Ορθοδοξίας στα σχολειά μας και η έλευση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που μεθοδεύεται από εσωτερικούς και εξωτερικούς τυράννους.

Θέλουν παράλληλα να μάς κάνουν πολυφυλετικό κράτος. Και έτσι μέσα σε έναν παροξυσμό τής δήθεν σωτήριας εξόδου στις αγορές και στα «καλά» δάνεια και τής επερχόμενης έλευσης νέων μέτρων, μάς φορτώνουν διαρκώς με λαθρομετανάστες. Λαθρομετανάστες που θέλουν να πάνε αλλού και τούς φέρνουν με το ζόρι στην Ελλάδα. Λαθρομετανάστες που πνίγονται στα νερά μας. Λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να έρχονται σε μια χώρα που τής κλείνουν τις δουλειές. Γιατί οι νεοταξίτες και τα εδώ τσιράκια τους θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Όμως η Ελλάς θα παραμείνει ελληνική. Η Ελλάς θα παραμείνει η Πατρίδα Ελλήνων, Λευκών και Ορθοδόξων. Η Ελλάς θα τιμήσει τις Παραδόσεις της. Είναι Έθνος και το Ελληνικό Κράτος είναι Λαϊκό και Φυλετικό. Το Ήθος, η Αξιοπρέπεια και ο Πατριωτισμός είναι τα δομικά στοιχεία τής κοινωνικής και τής πολιτικής μας ζωής. Ο δε ηρωικός τρόπος δραστηριοποίησης και η επιθυμία για την ηγετική θέση τής Ελλάδος μας αποτελούν τον στρατηγικό σχεδιασμό στα εθνικά μας θέματα.

Ο Έλληνας δεν προβαίνει σε συμψηφισμούς και συμβιβασμούς σε κανένα επίπεδο των πεπραγμένων του. Τα αγαθά μας, τη γη μας και τούς ανθρώπους μας δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν. Η εργατικότητα και η προσήλωση στην Εθνική μας Κοινότητα, ο έλεγχος των αποφάσεων στα θέματα που μάς αφορούν, η κοινωνική και φυλετική συνοχή, η ισχυροποίηση τής διεθνούς θέσης τής Ελλάδος, ο δεσμός και η ανάδειξη των εθνικών μας κοινοτήτων όπου γης, αρκούν για να καταστήσουν σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς είναι νομοτέλεια αναπότρεπτη.

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα πάρει την θέση τού ψευτορωμέϊκου. Το ξημέρωμα μιας άλλης, καθάριας αυγής για το Ελληνικό Έθνος, θα έρθει να διαλύσει τον πόνο και το σκότος τού μισελληνισμού. Η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει, κάνοντας τον ευλογημένο τόπο μας και πάλι το κέντρο τού κόσμου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: