ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 16-5-2014.

Η Ελλάς παραδίδεται ακυβέρνητη στις φλόγες τού νεοταξισμού. Μια διαρκής γενοκτονία βρίσκεται σε εξέλιξη από τούς τυράννους των μνημονίων. Από αυτούς που καταρρέουν κάτω από τις προδοσίες και τα ανομήματά τους, την ώρα που εκτελούν το συμβόλαιο ξεπουλήματος τής Πατρίδος και εξανδραποδισμού των Ελλήνων.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες καμώνονται πως διοικούν την χώρα και πως επιδιώκουν τάχα την ανάπτυξη. Πως την υπερασπίζονται, αφήνοντας την ανοχύρωτη στα νύχια των εχθρών της. Και ακόμη προσποιούνται τούς δικαιοκριτές και τούς προστάτες τάχα τού πολιτεύματος από τούς δήθεν κακούς εθνικιστές.

Την ίδια στιγμή που ασκείται λογοκρισία στην βούληση των Ελλήνων, οι αυτοκτονίες από την ανέχεια και την πληγωμένη αξιοπρέπεια των Ελλήνων αυξάνονται. Σαν κι αυτήν την περίπτωση που διάβασα για έναν συμπατριώτη μας στην Κρήτη, ο οποίος σφάλισε το σπίτι του, άναψε μια ψησταριά και ξάπλωσε αγκαλιά με τον θάνατο από τις αναθυμιάσεις.

Η σοσιαλφιλελεύθερη μέγγενη τής εκχωρήσεως τής γης στους διεθνείς τοκογλύφους βρίσκει το ταίρι της στους μαρξιστές που έχουν βαλθεί να γεμίσουν λαθρομετανάστες και ισλαμικά τεμένη την Ελλάδα. Μαζί κινούνται οι ολετήρες και κοινές οι επιδιώξεις τους.

Στην Τουρκία όμως, στα κατεχόμενα δηλαδή εδάφη τής Ιωνίας και τού Πόντου μας, Τούρκος βουλευτής κατέθεσε νομοσχέδιο για να μετατραπεί η Αγία Σοφία τής κατεχόμενης πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινούπολης σε Τζαμί, σε ανάμνηση λέει τής προσευχής τού Μωάμεθ τού Πορθητή, όταν αυτός κατέκτησε την Πόλη Μας!

Στο άντρο τής νεοταξικής κατοχής, στο κοινοβούλιο τής ντροπής, πραγματοποιήθηκαν και οι νεότερες άρσεις ασυλίας βουλευτών τής Χρυσής Αυγής. Για να μάθουμε μεταξύ άλλων από τον Νίκο Μίχο ότι υπάρχει έμπορος ναρκωτικών, συνεργάτης τού καθεστώτος που κυκλοφορεί ελεύθερος και με νόμιμη άδεια οπλοφορίας!

Το σβήσιμο τού Ελληνικού Έθνους προχωράει τόσο στο πολιτικό επίπεδο όσο και στο στρατιωτικό. Η Ελλάς τούτες τις κρίσιμες ώρες κινείται ακριβώς πάνω στα προλεγόμενα τού Πατέρα Παίσιου που είχε πει πως θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. Η καθεστηκυία τάξη λειτουργεί κατά τα έργα τα άθλια κείνων των ψευτοπεριούσιων που άνοιξαν την Κερκόπορτα για να αλωθεί η Ρωμανία Μας. Παραδίδουν τα κλειδιά τής χώρας, ενώ ξέρουν ότι ο ελληνικός λαός θα τούς πετάξει κλοτσηδόν από τα Άγια Χώματά Μας.

Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο σκαλί τού κακού. Και έτσι ήρθε η ώρα να εκτιναχθούμε προς τα πάνω, κατακτώντας την λευτεριά μας. Να φτάσουμε πάλι στην κορυφή. Γιατί δεν είναι γραφτό να σβήσουμε ως Έθνος και ως Φυλή, αλλά να επιτύχουμε το σάρωμα τής ανηθικότητας και τής σκλαβιάς. Είναι γραφτό το Ελληνικό Έθνος να έρθει στα χέρια των Αληθινών και Ανδρείων Ελλήνων, να πάρει το Οικόπεδο τού Ελληνισμού στα χέρια, να το κάνει μεγάλο και ελληνικό.

Χρειαζόμαστε άμεσα Εθνική Κυβέρνηση. Χρειαζόμαστε μια ελληνική κυβέρνηση στο αίμα και την ψυχή. Χρειαζόμαστε πολιτικές αποφάσεις που θα εκφράζουν τα δίκαια των Ελλήνων και τα συμφέροντα τής Ελλάδος κι όχι ένα κοινοβούλιο που το λένε ελληνικό επειδή βρίσκεται σε ελληνικό χώμα. Χρειαζόμαστε καθαρή και ενωμένη Ελλάδα που θα στηριχθεί στην εργατικότητα και το φιλότιμο των Ελλήνων. Και ακόμη μια εθνική στρατηγική που λέει πως όποιος προκαλεί την Πατρίδα μας, πατάσσεται και υποτάσσεται.

Ο Έλληνας δεν σκύβει το κεφάλι στο χώμα. Ο Έλληνας χώνει το κεφάλι τού εχθρού του στο χώμα. Και σ’ αυτήν ακριβώς τη λογική συμπεριλαμβάνεται όχι μόνο ο βάρβαρος ή εκείνος που μάς κάνει τον φίλο, αλλά και ο προδότης. Και μάλιστα πρώτος ο προδότης.

Ξεριζώνουμε λοιπόν τα ζιζάνια των διχαστών και των πραματευτάδων τής γης μας. Εργαζόμαστε και πολεμάμε για την προκοπή και την δόξα τής Ελλάδος μας. Για να φτιάξουμε μια Πατρίδα αντάξια των προγόνων μας και κληροδότημα των παιδιών μας με βάση τις αξίες μας, τις ικανότητές μας, τον πατριωτισμό μας, το γεωστρατηγικό μας πλεονέκτημα. Το κάνουμε αυτό από τα βάθη τής ψυχής μας, γιατί ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η Ελλάδα μας και η Ελλάδα μας είναι η Ιδεολογία μας.

Έως εδώ με την κομματοκρατία που εκφράζει τάχα τον πλουραλισμό των απόψεων και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Έως εδώ με τις ξένες πλάτες που τάχα θα μάς βοηθήσουν να επιβιώσουμε. Να ζήσουμε ως Έλληνες θέλουμε κι όχι να επιβιώσουμε ως ραγιάδες. Και για να ζήσουμε ως Έλληνες πρέπει να φροντίσουμε την Ελλάδα σαν τον σπίτι μας. Εμείς οι κύρηδες, εμείς οι κυβερνήτες των τυχών μας. Και στα έξω ζητήματα εμείς οι Έλληνες θα ορίσουμε την πολιτική μας επιρροή, εμείς και τα νέα διευρυμένα σύνορα.

Ελληνοκρατία λοιπόν είναι αυτό που έχουμε αποφασίσει να εφαρμόσουμε. Εθνική και Φυλετική Αλληλεγγύη. Ο Έλληνας για τον Έλληνα. Οι πολυφυλετισμοί δεν μάς κάνουνε. Οι ελληνικές κοινωνίες γεμάτες από ανθρώπους τού μόχθου είναι το μέλημά μας. Η πνευματική ηγεσία θεματοφύλακας τής ελληνικής σκέψης. Τα ορθόδοξα προσκυνήματα φάροι τής Ελλάδας που έρχεται. Και οι εκκλησιές και τα εδάφη που πούλησαν παλιοί και νέοι κοτζαμπάσηδες, αυτά θα μπουν στα νέα ελληνικά σύνορα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: