ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 21-5-2014.

Μάς βιάζουν την ψυχή και το σώμα. Μάς υποβάλλουν στο μαρτύριο τής αναζήτησης ψεύτικων και εφήμερων λύσεων. Τάζουν επιδόματα και μερίσματα που εξαϋλώνονται από τις δαγκάνες των τοκογλύφων και τού ψευτορωμέϊκου. Ακούνε για τις αυτοκτονίες Ελλήνων και περιπαίζουν ή αγνοούν επιδεικτικά τούς χαμένους αδελφούς μας. Είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν το θράσος να απαιτούν νέες εξουσίες.

Σχηματίζουμε λοιπόν τοπικές αυτοδιοικήσεις, αλλά δεν έχουμε ελληνικό κράτος. Στέλνουμε τούς ευρωβουλευτές μας για να εκπροσωπήσουν μια κατεκτημένη χώρα σε μια εξίσου αλλοτριωμένη Ευρώπη που θέλει να γίνει κράτος με πολιτείες απλές, βουβές και υπάκουες τα πρώην εθνικά κράτη. Δομούμε τάχα θεσμούς σε ένα πλέγμα που έχουν διαμορφώσει εντός και εκτός συνόρων οι τοκογλύφοι, οι πολιτικάντηδες, οι χρηματάνθρωποι τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε για τον βιασμό μιας ηλικιωμένης Ελληνίδας στην Εύβοια από κάποιον λαθρομετανάστη. Όμως η είδηση, όπως και άλλες παρόμοιες, έγινε γνωστή πολλές μέρες μετά, για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και για να μην δημιουργηθεί «ρατσιστικό μίσος»! Η αντιμετώπιση τού εγκλήματος και το δικαίωμα στην Ελλάδα που ανήκει μονάχα στους Έλληνες έχουν γίνει «ρατσιστικό μίσος» από εκείνους που προβαίνουν στον πολιτικό βιασμό μας, αντιποιούμενοι εξουσίες που δεν τούς ανήκουν.

Ο δε απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε τις προάλλες σε κρατικό κανάλι πως προτιμά να λέει επισήμως την κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη Ισταμπούλ και πως είναι υπέρ τής διανομής ηρωίνης από τις δημοτικές υπηρεσίες! Όμως καμία από τις πραγματικές εγκληματικές συμμορίες τού δήθεν συνταγματικού τόξου και κανείς ψευτοενημερωτής τής καθεστωτικής προπαγάνδας, από αυτούς που ζητούν τη δίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και μιλούν για την δήθεν επερχόμενη ανάπτυξη, ούτε οι λάτρεις τού εθνοκτόνου πολυφυλετισμού δεν στηλίτευσαν τις απαράδεκτες δηλώσεις.

Θέλω να πω λοιπόν μέσα από τις ανωτέρω αναφορές στις επαναλαμβανόμενες ασχήμιες που βιώνουμε από ολόκληρο το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής απολυταρχίας, πως το μέγα ζητούμενο για την Πατρίδα μας είναι η ενότητα των Ελλήνων που πιστεύουμε σε Θεό και Ελλάδα και η Νίκη ενάντια στους βιαστές τής Ελληνικής Φυλής. Μονάχα με το μόνοιασμα και με τη διαμόρφωση ενός αληθινού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους μέσα από τα σπλάχνα τού Ελληνισμού θα βρούμε λύσεις και θα δώσουμε προοπτικές για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι αντίχριστοι θέλουν να σβήσουν την Πίστη μας και γι’ αυτό δεν διστάζουν να μάς λένε σε κάθε ευκαιρία ότι η Ορθοδοξία είναι κίνδυνος για τον δήθεν πολιτισμό τής Εσπερίας. Είναι και ανθέλληνες, γι’ αυτό δεν διστάζουν να συνδυάζουν τα στημένα χρέη με την απώλεια εθνικής μας γης και με την αρπαγή ελληνικών επιχειρήσεων και σπιτιών. Και επειδή έχουν απέναντί τους ψευτορωμιούς και ψευτοευρωπαίους, δεν διστάζουν οι Τούρκοι να βγάζουν παλιόχαρτα για να κάμουν την Αγία Σοφία Τέμενος.

Όμως οι ευθύνες και οι σωστές αντιδράσεις δεν βρίσκονται στα χέρια των μισελλήνων με τις σκοτεινές, πουλημένες στο διάβολο ψυχές. Η Ελλάς δεν ανήκει καν στους ψευτορωμιούς. Η Ελλάς ανήκει σε κείνους που έχουν ελληνική καρδιά, ελληνικό αίμα και ελληνική συνείδηση. Η Ελλάς ανήκει σε κείνους που έχουν ψηλά το κεφάλι και έχουν μάθει να χτίζουν κοινωνίες και πολιτισμούς με τον δικέφαλο αετό και την γαλανόλευκη στην πρώτη γραμμή τής μάχης. Γιατί η ίδια η ζωή τού Έλληνα είναι μια διαρκής μάχη δημιουργίας και υπερισχύσεως τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός δεν είναι ιδεοληψίες που χωράνε στην λογική τής πολιτικής αντιπαράθεσης ξένων ιδεών και πολιτικών συστημάτων. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός είναι η ίδια η Ελληνική Φυλή και ο Οδικός Χάρτης τού Έθνους μας. Η πολιτική για τούς Έλληνες είναι το βουλευτήριο όλων των κοινωνικών δυνάμεων κάτω από την σκέπη τού ενιαίου και αδιαίρετου Ελληνισμού, για την λήψη και την εκτέλεση των συλλογικών αποφάσεων. Αποφάσεων που έχουν να κάνουν με την Ηθική και Δίκαιη Κοινωνία μαζί με την Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα.

Το Κράτος και η Πολιτεία διαμορφώνονται σύμφωνα με την βιολογική πραγματικότητα τής Ελληνικής Φυλής και τη διαμόρφωση των αναγκαίων συνθηκών για τη διασφάλιση τής ακεραιότητας τής Πατρίδος και τής ευημερίας των Ελλήνων. Ευημερία υπάρχει όταν εξασφαλίζονται η αξιοπρέπεια, η δημιουργικότητα και η τήρηση των χρηστών ηθών. Όταν η γη και η εργασία ανήκουν στους Έλληνες και όταν η τιμιότητα και ο σεβασμός τής ανθρώπινης φύσης εξαφανίζουν τούς άρπαγες και τούς ανήθικους.

Η δε ακεραιότητα τής Πατρίδος εξασφαλίζεται με την ισομερή ανάπτυξη τού Ελληνισμού μας σε ολάκερη την επικράτεια, με την ύπαρξη κρατικών υποδομών για τις παροχές και τη στήριξη των πολιτών, με την ισχυρή στρατιωτική θωράκιση στις πύλες τής Πατρίδος μας.

Η ακεραιότητα τής Ελλάδος θέλει δηλαδή περισσότερους Έλληνες, γεμάτες πόλεις και χωριά, παροχή έργου και στο πιο απομακρυσμένο σημείο τής χώρας. Θέλει ακόμη αποφασισμένους Έλληνες να απαντήσουν στις προκλήσεις των καιρών με την απελευθέρωση ελληνικών χωμάτων και προσκυνημάτων στην Μεγάλη και Εθνικά Ολοκληρωμένη, στην Κραταιά Ελλάδα, από Βόρειο Ήπειρο έως Κωνσταντινούπολη και Πόντο.

Δεν ενδιαφέρομαι να λάβω δημοκρατικά τάχα διαπιστευτήρια. Θέλω να δω εμάς τούς Έλληνες να γίνουμε μια σιδερένια γροθιά. Να γίνουμε σκαπανείς πολιτισμού και πολεμικής αρετής. Να μην γκρινιάζουμε για τις γνωστές ασχήμιες, αλλά να τις συντρίψουμε με την επικράτηση τής ελληνικής ωραιότητας και δυνάμεως. Με Πίστη στο Θεό και την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: