ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


1821 – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 25-3-2015.

Το πνεύμα τής ελευθερίας και τής αδάμαστης ελληνικότητας έδωσε τούς ομορφότερους καρπούς του με τον πλέον αυθόρμητο τρόπο μέσα από την ένδοξη και χιλιοτραγουδισμένη Επανάσταση τού Εικοσιένα. Έλληνες απλοί, πιστοί χριστιανοί και φλογεροί πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής πήρανε τα ιερά όπλα για να σπάσουνε τα δεσμά τής τουρκικής δουλείας και να αναστήσουνε την Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Για να βρεθούνε εμπρός τους μασκαρεμένοι ψευτοσύμμαχοι και ψευτορωμιοί κοτζαμπάσηδες για να ακυρώσουν δίκαιο και αίματα αγωνιστών.

Τα ιστορικά γεγονότα πρέπει να κρίνονται με βάση τις προθέσεις και τούς σχεδιασμούς των πρωταγωνιστών τους. Είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός διακατεχόταν από τον διακαή πόθο να επανέλθει το Έθνος στην διακυβέρνηση των τυχών του, στα πάνσεπτα προσκυνήματά του και στα εδάφη που τού στέρησε με αίμα ο Τούρκος τύραννος. Κι όταν έχεις χάσει τον κόσμο σου με αίμα, πάλι με αίμα θα τον πάρεις πίσω. Ειδάλλως θα πάς σε παζάρια για να σού δώσουν πίσω λίγα μέτρα γης που θα γίνουν δορυφόρος τού τυράννου και τού σιωνιστή Εμποράκου που δίνει τα δανεικά κάθε αγώνα. Αυτά ακριβώς τα παζάρια έκαμαν οι τότε πολιτικάντηδες, τα ίδια παζάρια συνεχίσανε οι επόμενοι.

Οι Πολέμαρχοι τού Εικοσιένα, οι Κλέφτες και οι Αρματολοί που ορκίστηκαν στην Αγία Τριάδα, στον Χριστό και την Υπέρμαχο Παναγία να δώσουν το Τίμιο Αίμα τους προκειμένου από ραγιάδες να ξαναγίνουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους Έλληνες, δεν είχαν μήτε μόρφωση μήτε στρατιωτική πείρα. Είχαν πατριωτική φλόγα και νοοτροπία νικητή μέσα τους, είχαν την άσβεστη κανδύλα μέσα τους πως η Ελλάς είναι Αποστολικό Γένος που θα στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και όχι στις ξένες πλάτες και την ήρεμη ζωή τού σκλάβου. Είχαν ελληνικό αίμα και ελληνική ψυχή, την δε στρατιωτική πείρα την απέκτησαν μέσα στο καμίνι τού πολέμου.

Μια Επανάσταση όμως για να επιτύχει, πρέπει να φροντίσουν οι Επαναστάτες να βγάλουν από την μέση όλα τα βαρίδια που έχουν αντίθετους σκοπούς. Να εξολοθρευτούν τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά εμπόδια, μισέλληνες και ανθέλληνες. Να ξολοθρευτούν πασάδες και νενέκοι.

Να γενεί το Δικαστήριο τής Φυλής για να καταδικαστούν οι ξενόφιλοι πολιτικοί πάσης μερίδος κι όχι οι Κολοκοτρωναίοι που έδωσαν το αίμα τής καρδιάς τους, το ίδιο τους το γέννημα που το σκότωσαν Έλληνες κι όχι Τούρκοι. Να περάσει ο Απελευθερωτικός Αγώνας από Ελληνικό Θρόνο που στέκει στην Αγία Κωνσταντινούπολη όπως έλεγε ο Γέρος τού Μοριά κι όχι να γυρίσει το Ισλάμ σε μια κατεχόμενη Αθήνα όπως θέλουν οι δημοκράτες.

Η Τριπολιτσά, τα Δερβενάκια, οι σύγχρονες Θερμοπύλες στο Μανιάκι, οι θυσίες στο Μεσολόγγι και στο Σούλι, το ζεστό αίμα στις φλέβες Ανδρείων Πολεμιστών, η αντρειά που δείξανε στο πλευρό τους ισότιμες και ισάξιες Ελληνίδες, το αλύγιστο πνεύμα τής αυτοθυσίας, αυτός ο πηγαίος ελληνικός ηρωισμός τρόμαξε τον εχθρό και αναθάρρησε την Φυλής μας. Η απόφαση πως κινάμε να πολεμήσουμε για Νίκη ή για Θάνατο. Η συνειδητοποίηση πως όταν έχεις υπάρξει Δύναμη και έχεις δώσει το φως πολιτισμού και δημιουργίας σε όλη την οικουμένη, τότε μπορείς να το επαναλάβεις τηρώντας μέσα σου Αξίες και Συλλογική Φιλοδοξία πως υπεράνω όλων είναι μονάχα η Ελλάς και πάνω από την Ελλάδα μονάχα ο Θεός.

Τα καριοφίλια και τα γιαταγάνια διώξανε τον Τούρκο από την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα. Τα δε δάνεια τού Αγώνα φέρανε Κωλέττηδες και Μαυροκορδάτους και τις Συνθήκες με τούς συμμαχικούς στρατούς που σταμάτησαν τον Επαναστατημένο Έλληνα έξω από την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και τις Ακτές τής Ιωνίας. Οι λίγοι, οι ατίθασοι, οι κατά κάποιους γραικύλους «ξεβράκωτοι», οι σπαθοφόροι και το ελληνοκεντρικό μη οικουμενιστικό ράσο μαστίγωσαν την κοιμισμένη αξιοπρέπεια των ραγιάδων πως με τις δικές τους ενέργειες θα μείνουν Έλληνες και θα μάθουν ελληνικά γράμματα στα παιδιά τους.

Ο Αθανάσιος Διάκος που προτίμησε να βρει ελληνικό και ορθόδοξο θάνατο αντί να τουρκέψει, να ποτίσει το δέντρο τής λευτεριάς με το αίμα τού Απροσκύνητου Έλληνα ακόμη κι όταν τον σούβλιζαν οι απόβλητοι τής μογγολικής στέπας. Ο Παπαφλέσσας που ζώστηκε τα άρματα και έγινε Απόστολος τής Φιλικής Εταιρίας μη ανεχόμενος την ατίμωση των οικείων του και τής Πατρίδος του από το βρώμικο τουρκικό ποδάρι, ωθώντας το φιλότιμο και το θάρρος τού ραγιά που περίμενε τον Ρώσο για να κινηθεί. Ο Κολοκοτρώνης που θέλησε την Ανάσταση τής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και την Κατακτητική Θέληση τής Ελληνικής Ηγεμονίας με το Δίκαιο και το Ατσάλι, βάζοντάς τα τόσο με τον Τούρκο όσο και με τούς σιωνιστές, τούς πολιτικάντηδες και όλους τούς πραματευτάδες που μάς κουβαλήθηκαν.

Η Επανάσταση δεν έφτασε ποτέ στον σκοπό της. Οι ψευτορωμιοί και οι γυρολόγοι πραματευτάδες είναι αυτοί που τελικά εξόρισαν τούς Ήρωες από την Κεφαλή τής Φυλής και από την εκπαίδευση των παιδιών μας. Άνοιξε όμως τον δρόμο για την Αληθινή Ελλάδα με τούς Τρανούς Πολέμαρχους τής Φυλής μας να μάς κληρονομούν Εντολή Ιερή και Ελληνική. Να συνεχίσουμε από κει που σταμάτησε το Όνειρο, να γίνει πραγματικότητα η Ελεύθερη, η Δυνατή, η Αυτοκρατορική, η Ελληνική Ελλάδα.

Να φτιάξουμε Καθάρια Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική Πολιτεία. Να περάσουμε πάνω από τις στάχτες των μισελλήνων. Και από την Νησιωτική Ελλάδα να βρεθούμε Απελευθερωτές στην Ελλάδα τής Καρδιάς μας, στην Ιωνία και τον Πόντο. Να κυματίσουν σε ολάκερη την Μεγάλη Ελλάδα, στην Νέα Ρωμανία η Γαλανόλευκη και ο Δικέφαλος Αετός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: